Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πολεμική Αεροπορία: Καλούνται για κατάταξη οι συνάδελφοι της 2021 Ε’ ΕΣΣΟ-MHN ΨΑΡΩΝΕΙΣ σε Κορονοιό, Πόλεμο, Εθνικισμό, Ρατσισμό

Για μια ακόμη ΕΣΣΟ οι συνάδελφοι καλούνται να καταταγούν έχοντας κάνει ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ και μάλιστα ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία.
Η απόφαση αυτή που ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να λάβει το Υπουργείο Άμυνας μετά τις δεκάδες επιστολές με τις καταγγελίες των συναδέλφων, την καθημερινή παρέμβαση του Κινήματος των Φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αποτελεί μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ.
Γιατί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε η μοναδική συλλογικότητα που έθιξε και ανέδειξε το ζήτημα ότι οι Παλινωδίες της κυβέρνησης ΝΔ και του Υπουργείου Άμυνας ΔΙΕΔΩΣΑΝ τον Κορονοιό στον Στρατό!
Συνάδελφοι μόνο εμείς μπορούμε να Υπερασπιστούμε την Υγεία και την Ζωή μας-Απαιτήστε την πιστή τήρηση όλων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων!

Καλούμε τους συναδέλφους να Αγωνιστούν ενάντια στην Οικονομική μας εκμετάλλευση κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής Θητείας, ιδίως σε αυτή την εποχή ανέχειας και εκτίναξης της κερδοφορίας των επιχειρηματιών που αισχροκερδούν από την Ανατίμηση των βασικών προϊόντων.
Η Στρατιωτική Θητεία είναι μια τεράστια Έμμεση Φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας.
Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες  στην Κατάταξη κάθε ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ για το λιγοστό φαγητό και τις ουρές στα ΚΨΜ! 
Μεγάλα τα έξοδα για τις μετακινήσεις και τόσα άλλα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί από το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει όλο το κόστος της Στρατιωτικής Θητείας που μας Υποχρεώνει να κάνουμε.

Καλούμε τους συναδέλφους να Αγωνιστούν ενάντια στην εργασιακή μας εκμετάλλευση. Δε θα γίνουμε εμείς Υπηρέτες των Στρατιωτικών σε ΛΑΦ και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ή Στρατιωτικά Πρατήρια, δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιήσει ο Στρατός για να καλύψει τα κενά του Δημοσίου καταστρέφοντας θέσεις εργασίας.

Συνάδελφοι πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην συμμετοχή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στις βρώμικες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε σε συγκεκριμένες αποστολές στο πλαίσιο της Κατοχής του Αφγανιστάν στο ΝΑΤΟ. 
Έπαιξε και παίζει ρόλο σε όλους τους βρώμικους πολέμους.
Στη Γιουγκοσλαβία, στη  Λιβύη, στην Συρία κλπ.
Εκπαιδεύεται μαζί με το ΝΑΤΟ και τις Αμερικανικές Δυνάμεις ενάντια στην Ρωσία και την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία που δολοφονεί Παλαιστίνιους αμάχους για να δράσει εναντίον των λαών της Μέσης Ανατολής.
Συνάδελφοι τι δουλειά παίζει το Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης της Καλαμάτας και οι διεθνείς ασκήσεις όπως η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ;
Είναι συνεκπαιδεύσεις για τις νέες επεμβάσεις, για νέους βρώμικους λαούς που καταστρέφουν κράτη, μοιράζουν πηγές ενάργειας και ζώνες επιρροής και δημιουργούν ποτάμια ανθρώπινης δυστυχίας.
Αποφάσισαν να στείλουν τους ελληνικούς PATRIOT μαζί με εκατοντάδες στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία που στηρίζει τη διεθνή Τρομοκρατία του ISIS και της Αλ Κάιντα.

Συνάδελφοι πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στον Ελληνικό Στρατό που Κυνηγά Πρόσφυγες-Μετανάστες και τους Επαναπροωθεί.
Αρνηθείτε την Συμμετοχή σας. 
Η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο έχουν μετατρέψει τον Στρατό σε άθλιο διώκτη προσφύγων και μεταναστών για να διαφυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο και τους αγωγούς των αμερικανικών και ελληνικών επιχειρηματικών συμφερόντων.  
Σταθείτε εμπόδιο στη Βία, τους Ξυλοδαρμούς, τις Κλεψιές και Επναπροωθήσεις.
Δημοσιοποιήστε Άμεσα κάθε απόπειρα  Επαναπροώθησης ώστε να υπάρξει η συλλογική αντίδραση του Αντιπολεμικού κινήματος, των συλλογικοτήτων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των προσφύγων.   
Συνάδελφοι μας κάλεσα σε Υποχρεωτική Στράτευση- Δε θα πάρουμε μέρος σε όλα αυτά. 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Συνάδελφοι μας θέλουν κρέας στα κανόνια και Αναλώσιμους στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα που θα μοιραστούν ξένες πετρελαϊκές εταιρείες και Έλληνες μεγαλοαστοί, για τον έλεγχο των θαλάσσιων ροών εμπορίου και ενέργειας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός είναι μια πραγματική Απειλή για τους λαούς. Αλληλοσυνδέεται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, έχει στο στόχαστρο του τις ασύμμετρες απειλές και κινείται στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Συνάδελφοι δείτε τις Πολεμικές Προετοιμασίες και τις εξωφρενικές Αγορές Όπλων.
Τους Δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ, τους ακόμη 2500 Στρατιωτικούς.
Αύξησαν την θητεία στους 12 μήνες και θέλουν Στράτευση στα 18.
Δίνουν 65 δις ευρώ για όπλα.
Στις ΗΠΑ έδωσαν σχεδόν 2 δις δολ για τον εκσυγχρονισμό των F16 και 600 εκατ. δολ για τον εκσυγχρονισμό των ανθυποβρυχιακών ORION. 
Στη Γαλλία του Μακρόν έδωσαν 2,5 δις ευρώ για τα RAFALE.
Ετοιμάζονται να δώσουν ακόμη 5-6 δις δολ για αμερικανικά F35
Δισεκατομμύρια ευρώ για UAV, πυραύλους κλπ.
Γιατί δίνονται όλα αυτά τα χρήματα;
Για τις ανάγκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού που θέλουν να συγκροτήσουν τα κράτη μέλη για να παρεμβαίνουν λέει στρατιωτικά παγκόσμια. 
Δείτε όμως το ρόλο της Γαλλίας του Μακρόν που τα προωθεί όλα αυτά:
παρεμβαίνει στη Μεσόγειο, στην Αφρική , στη Μέση Ανατολή...
Για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της πετρελαϊκής εταιρείας TOTAL, να αρπάξει κοιτάσματα ουρανίου και πολύτιμων μετάλλων, να κατοχυρώσει τον έλεγχο χωρών και ζώνες επιρροής.
Μιλά και αυτή για πολεμικές επεμβάσεις που φέρνουν την Ειρήνη, την Ασφάλεια και Σταθερότητα. Και το αίμα να κυλά από τους Μισθοφόρους της Λεγεώνας των Ξένων στο όνομα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.
Το διεθνές σλόγκαν των καπιταλιστών για να τρομοκρατήσουν και αλυσοδέσουν τους λαούς τους, να μοιράσουν και ξαναμοιράσουν τον κόσμο.

Τι σχέση έχουμε εμείς με όλα αυτά;
ΚΑΜΙΑ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

Ότι κερδίσαμε στον Στρατό -και κερδίσαμε πολλά- το χρωστάμε σε αγωνιστικές προσπάθειες.
Τίποτε δεν χαρίζεται-Με τους αγώνες μας τα κερδίσαμε!
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα μας, να σταθούμε απέναντι στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και Ρατσισμό, στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2021 Ε΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία, είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

α. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1998 έως και 2023 (γεννημένοι το 1977 έως και το 2002) από όλους τους Νομούς, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μαΐου 2021 έως και 30 Ιουνίου 2021.

β. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1998 έως και 2023 (γεννημένοι το 1977 έως και το 2002) που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Ιουλίου 2021 έως και 31 Αυγούστου 2021.

γ. Τους στρατεύσιμους και ανυπότακτους των παραπάνω κλάσεων, που κλήθηκαν με προηγούμενες ΕΣΣΟ και για λόγους υγείας μετατοπίσθηκε η ημερομηνία κατάταξής τους, σύμφωνα με την παράγραφο 7γ του άρθρου 37 του Ν. 3421/2005.
Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται:

α. Η 27η Σεπτεμβρίου 2021, για τους στρατεύσιμους όλων των στρατολογικών υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι/2 έως Ι/4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

β. Η 27η Σεπτεμβρίου και 28η Σεπτεμβρίου 2021, για τους λοιπούς στρατευσίμους, όλων των στρατολογικών υπηρεσιών.

Όλοι οι στρατεύσιμοι που καλούνται, υποχρεούνται να καταταγούν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην αεροπορική βάση Τρίπολης, εκτός αυτών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκε η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι υποχρεούνται για κατάταξη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις ειδικές κατηγορίες στρατευσίμων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους στρατολογικές υπηρεσίες, ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.haf.gr. Τέλος, επισημαίνεται ότι καθίσταται υποχρεωτική η υποβολή σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (PCR) του κορονοϊού.

Φωτογραφία αρχείου Intime News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου