Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

518 Μ/Π ΤΠ Κάτω Νευροκόπι: ο Στρατός διαδίδει τον Κορονοιό στους φαντάρους!

Ο Στρατός κατάφερε να Διαδώσει τον Κορονοιό στους 5 από τους 9 συνφάνταρους!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αρχικά αναφέρομαι στην μονάδα 518 Μ/Π ΤΠ Κάτω Νευροκόπι. 
Στις 30 Αυγούστου ήρθε το σχολείο ΛΥΒ για υποψήφιους βαθμοφόρους. Ένα σχολείο το οποίο δεν μας ρωτάνε καν αν θέλουμε να περάσουμε. Ήμασταν λιγότερα από 10 άτομα από όλη την Ελλάδα.
Συγκεντρωθήκαμε εδώ και κατά την είσοδο μας στην μονάδα δεν έχει καν τεστ για κόβιντ, ούτε μια απλή θερμόμετρηση. 
Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στον θάλαμο των ΛΥΒ.
Έτσι αυτός απομονώθηκε και οι υπόλοιποι μπήκαμε καραντίνα σε ένα θάλαμο στον οποίο υπήρχαν παρατημένα φαγητά στους φοριαμούς και κυκλοφορούσαν σαύρες και κοριοί. 
Την Πέμπτη το βράδυ που βρέθηκε το κρούσμα ένας ακόμα φαντάρος είχε πυρετό και έντονο βήχα.
Το ράπιντ ΤΕΣΤ τον έδειξε αρνητικό και οι Υγειονομικές Αρχές του Συντάγματος Σερρών έκρινε λογικό να μείνει μαζί μας εκείνο το βράδυ. Το επόμενο πρωί Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο ίδιος φαντάρος βρέθηκε θετικός στο ράπιντ (προφανώς) οπότε είχε προλάβει να μεταφέρει τον ιό κατά την διάρκεια της νύχτας. 
Την ίδια μέρα το πρωί Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου μας κάναν μοριακό τεστ και βρέθηκε 1 ακόμα θετικό άτομο. 
Επίσης απομακρύνθηκαν από τον θάλαμο ένας εμβολιασμένος και ένας που είχε νοσήσει πριν μερικούς μήνες. 
Αφού λοιπόν κοιμηθήκαμε ξανά με θετικούς συνεχίσαμε να μένουμε στον ίδιο μολυσμένο χώρο στον οποίο έγινε μια τυπική απολύμανση από φαντάρο με νερό και χλωρίνη στο πάτωμα (γελάω) με ένα μηχάνημα που είναι για ψεκασμό στα χωράφια. 
Με τα πολλά και τα λίγα συνεχίζουμε να μένουμε στο μολυσμένο δωμάτιο 3 άτομα και δίνεται εντολή από τις Υγειονομικές Αρχές για τεστ σε 5 μέρες δηλαδή Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. 
Όπως ήταν λογικό και εφόσον μέναμε ακόμα στον μολυσμένο χώρο αλλά χρησιμοποιούσαμε ακόμα την μία μολυσμένη τουαλέτα που μας είχαν ορίσει, είχαμε άγχος μήπως κολλήσουμε και προμηθευτήκαμε την Κυριακή το πρωί σελφ τεστ με δικά μας χρήματα. 
Το αποτέλεσμα είναι από τα 3 άτομα να βγούνε άλλοι 2 θετικοί. Απομακρύνθηκαν και αυτοί. 
Έμεινε ένας αρνητικός και μεταφέρθηκε στο ιατρείο. 
Επίσης για αυτό τον αρνητικό κάθε φορά που έβγαινε νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα επειδή ήταν όλοι μαζί η καραντίνα ξεκινούσε από την αρχή. 
Στο ιατρείο οι συνθήκες είναι καλές με υπεπροσπάθεια του φαντάρου ιατρού. 
Ο μοναδικός αρνητικός παραμένει έτσι και την Κυριακή που λήγει η καραντίνα του. 
Έτσι λοιπόν κάνει αίτημα στο 1ο γραφείο να ετοιμαστεί το φύλλο πορείας του από Παρασκευή γιατί γνωρίζει ότι το 1ο γραφείο την Κυριακή είναι κλειστό. 
Την Παρασκευή λοιπόν 10 Σεπτεμβρίου αποφυτεί το ΣΠΕΝ και λόγω μεγάλου φόρτου ξεχρέωσης οπλισμού το 1ο γραφείο ακυρώνει το αίτημα του φαντάρου για προετοιμασία του φύλλου πορείας και του λέει να φύγει Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με την δικαιολογία ότι 2 ακριβώς το μεσημέρι ήταν η ώρα που πρέπει να σχολάσουν (έτσι ακριβώς μας μεταφέρθηκε η απάντηση τους)
Αυτά τα ωραία...

Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας όλες αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες;
Γιατί η επιστολή του συνφάνταρου που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει καταρχήν τις άθλιες συνθήκες υγεινής και καθαριότητας.
Αποκαλύπτει ότι ενώ το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της ΝΔ ανακοινώνουν όλα αυτά τα αυταρχικά μέτρα εναντίον του λαού μας, όχι μόνο φέρει τεράστια ευθύνη που τα θύματα του Κορονοιού έχουν φτάσει τα 14.089 συνανθρώπους...
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας και ο Στρατός ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ τον Κορονοιό.
Είναι δυνατόν να αρρωσταίνουν οι 5 από τους 9 φαντάρους εξαιτίας των αποφάσεων τους και των απαράδεκτων συνθηκών που επικρατούν;
Στη μονάδα υπάρχει μέτρο σύγκρισης. 
Είναι ο στρατιώτης γιατρός που η συναδελφικότητα, η Υπευθυνότητα και η στάση του απέναντι στην Επιστήμη του και τον Άνθρωπο είναι Άξια Συγχαρητηρίων, ενώ ταυτόχρονα εκθέτει όλους τους άλλους! 
Τέλος, η επιστολή καταγγελίας θίγει το ζήτημα της Αδιαφορίας μερίδας των Στρατιωτικών της μονάδας που Αρνούνται να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα του εσώκλειστου για τόσες μέρες συναδέλφου, του γυρνούν την πλάτη και Αδιαφορούν!

Συνάδελφοι πρέπει να Αγωνιστούμε Μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο Εμείς μπορούμε να Υπερασπιστούμε την Υγεία και την Ζωή μας.
Βγείτε Παραπονούμενοι στη Διοίκηση και ζητήστε Ακρόαση από όλη την Ιεραρχία.
Μόνο με Κίνημα Μαζικό, μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας, να σταθούμε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τις βάσεις.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου