Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ! Δολοφονία ενός άοπλου 20χρονου, τραυματισμός ενός άοπλου 16χρονου, κανένας τραυματίας αστυνομικός

Δολοφονία ενός άοπλου 20χρονου, τραυματισμός ενός άοπλου 16χρονου, κανένας τραυματίας αστυνομικός.
Αυτό ήταν ο χθεσινός απολογισμός του θεάρεστου έργου της ελληνικής αστυνομίας. Όλα έγιναν για ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο οι αστυνομικοί καταδίωκαν από την Πέτρου Ράλλη στη Θηβών, μετά στο Χαϊδάρι και τελικά στο Πέραμα.
Το βίντεο που παρουσιάζει τους δεκάδες πυροβολισμούς πάνω στους τρεις νεαρούς είναι ανατριχιαστικό (δείτε εδώ: https://youtu.be/FMwjB3iEba0)
Το βίντεο που παρουσιάζει τους αστυνομικούς να επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν κανένα δικό τους τραυματία (δείτε εδώ: https://youtu.be/TvBrx2l_xNY) είναι εξοργιστικό καθώς ακολουθήθηκε από ΕΠΙΣΗΜΟ ανακοινωθέν της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο μιλούσε για ΕΠΤΑ τραυματίες αστυνομικούς. (δείτε εδώ: https://twitter.com/hellenicpo.../status/1451825980444758023). Μαζί και μια σειρά καθεστωτικά μέσα για ώρες μιλούσαν για επτά (ανύπαρκτους) τραυματίες αστυνομικούς για να σχετικοποιήσουν τη δολοφονία.
Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν στο ψαχνό. Το σώμα του δολοφονημένου 20χρονου φέρει πολλαπλά τραύματα από σφαίρες. Το γεγονός ότι οι τρεις νεαροί ήταν Ρομά στην καταγωγή ολοκληρώνει την εικόνα της εγκληματικής αντιμετώπισης του συμβάντος εκ μέρους της αστυνομίας.
Ας μην έχουμε αυταπάτες ότι όταν συμβαίνουν τέτοια κρατικά εγκλήματα, αυτά αφορούν κάποιους "άλλους" και "περιθωριακούς". Όταν η αστυνομική σκανδάλη τραβιέται με τόση ευκολία, ο στόχος είμαστε όλοι!
Η σπουδή της ΕΛ.ΑΣ. αργότερα να δηλώσει πως επτά (όσοι κι οι τραυματίες!) αστυνομικοί θα παραπεμφθούν για να εξεταστεί το κακούργημα της ανθρωποκτονίας δεν φέρνει πίσω τους νεκρούς, δεν αναιρεί το ποιος έχει εκπαιδεύσει και ποιος χαϊδεύει διαρκώς αυτή την αστυνομία, δεν σβήνει το ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της ΕΛ.ΑΣ.
Έχουν γίνει τόσα πολλά συμβάντα τελευταία που ο λαός πλέον γνωρίζει ποιοι είναι και πως λειτουργούν.
Γνωρίζουμε πως για την εξουσία και τους ένστολους φρουρούς της οι ζωές μας φθηναίνουν ολοένα και περισσότερο ώσπου τελικά να αφαιρούνται με ευκολία.
Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι της ανθρωποκτονίας και του τραυματισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου