Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Στρατολογούν ΟΒΑ υποσχόμενοι Μόρια για τις βρομιές στον Έβρο και για να Σκοτώσουν-Σκοτωθούν στο Μάλι!

Η είδηση ότι η κυβέρνηση της ΝΔ υπέγραψε την ελληνο-γαλλική πολεμική συμφωνία που προβλέπει την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο Μάλι και στις χώρες του Σάλεχ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Σκόρπισε Φόβο και Ανησυχία. 
Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου και τα στημένα άρθρα σε σαιτ παραρτήματα του Υπουργείου από στελέχη που παρακαλάνε να πάνε στην Αφρική, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.
Φόβος και Απελπισία κυριαρχεί στους Επαγγελματίες Οπλίτες που ορκίστηκαν πρόσφατα καθώς από την πρώτη στιγμή τους ξεκαθαρίστηκε ότι αυτοί θα σταλούν στην Αφρική.
Και όλοι γνωρίζουν ότι οι Επαγγελματίες Οπλίτες έβαλαν λυτούς και δεμένους,  παρακάλεσαν και ήρθαν σε συναλλαγή με τους κυβερνητικούς παράγοντες και τους Στρατιωτικούς για να μπουν στον Στρατό, να εξασφαλίσουν ένα καλό μισθό και τη Μονιμότητα...
Αλλά τώρα κινδυνεύουν να επιστρέψουν από τις νέες εκστρατείες στο Σάλεχ σε ένα φέρετρο ντυμένο την ελληνική σημαία.
Τις τελευταίες μέρες λοιπόν έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα στρατόπεδα ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να Εξαγοράσει τους τελευταίους των τελευταίων, τους ΟΒΑ.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι ΟΒΑ αισθάνονται παγιδευμένοι, ότι την "πάτησαν" καθώς έγιναν Μισθοφόροι Στρατιώτες με ημερομηνία λήξης.
Μπορεί να τους έταξαν ότι θα συμμετέχουν στις Προκηρύξεις για τις επόμενες προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι από χέρι χαμένοι, αν δεν έχουν γερό βύσμα "δεν βλέπουν Μονιμοποίηση με τίποτε".
Τι κάνει λοιπόν το ΥΠΕΘΑ;
Σύμφωνα με πληροφορίες προωθεί ρύθμιση που θα προβλέπει ότι οι ΟΒΑ που κυνηγούν πρόσφυγες στο Έβρο και συμμετέχουν εθελοντικά σε αποστολές εκτός συνόρων όπως αυτή στο Μάλι, θα λαμβάνουν επιπλέον Μόρια για τους επόμενους Διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ.   
Για μια ακόμη φορά Στρατολογούν τους Φτωχούς για να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για τα Συμφέροντα των πλουσίων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει τους ΟΒΑ ως Πραιτοριανούς.
Τους εκφασίζει και τους ρίχνει σαν σκυλιά στο κατόπι των προσφύγων-μεταναστών, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά στον Έβρο...
Τους στέλνει να σκοτώσουν και να βιαιοπραγήσουν με τον πιο αδίστακτο τρόπο στο Μάλι τάζοντας μπόνους μόρια για Μονιμοποίηση στον στρατό.
Πρόκειται για μια πολύ άσχημη εξέλιξη που φανερώνει τι κράτος άμυνας/ασφάλειας οικοδομούν, πως διαπαιδαγωγούν την κοινωνία, πως διαμορφώνουν τον πολίτη, πως χειραγωγούν και στρατολογούν την φτωχή νεολαία για να ενσωματωθεί στον Εχθρικό για τους λαούς Ελληνικό Στρατό και να λάβει μέρος στους βρώμικους πολέμους. 
Για την Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα δεν χωρούν μισόλογα.
Ή μπλοκάρεις τον Μισθοφορικό Στρατό ή τον διαφημίζεις όπως κάνει η πατριωτική Αριστερά και όλο το αστικό σύστημα εξουσίας.
Ή καλείς την νεολαία να γυρίσει την πλάτη σε Στρατό και Σώματα Ασφαλείας ή εντάσσεσαι στα εθνικά-κρατικά σχέδια και ψάχνεις το πως θα τους συνδικαλίσεις, διεκδικώντας βελτίωση των όρων διεξαγωγής της απάνθρωπης αποστολής τους.  
Εμείς είμαστε ενάντια στο Μισθοφορικό Στρατό και σε όσους Υποκρίνονται για να μην πάνε στον στρατό και να βολευτούν ατομικά.
Καλούμε την νεολαία σε Αγωνιστική στάση στον Στρατό.
Να παλέψει μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα των Φαντάρων για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ και τον Ευρωστρατό. 
Απαιτούμε άμεσα τη μείωση της στρατιωτικής Υποχρεωτικής θητείας στους 6 μήνες.
Να επιστρέψουν όλα τα ελληνικά στρατεύματα από το εξωτερικό.
Εμείς παλεύουμε Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου