Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ χτυπούν τα Τύμπανα του Πολέμου και εξαπλώνονται

Όλοι μιλούν για διάλογο και εύχονται αποκλιμάκωση της κρίσης στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας. Όμως ταυτόχρονα όλοι κάνουν απειλητικές δηλώσεις, οι ψυχολογικές επιχειρήσεις συνοδεύουν τις μετακινήσεις στρατευμάτων, άνθρωποι χάνουν την ζωή τους και παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ
Καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας, Κίνας οξύνεται,  απειλώντας να εξελιχθεί σε πολεμική σύγκρουση, το ρωσικό κράτος δημοσίευσε την απάντησή του στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS από τη Μόσχα. Οι ΗΠΑ είναι πρόθυμες να εργαστούν για ορισμένα μέτρα ελέγχου των όπλων και μείωσης του κινδύνου, αλλά θα τα συζητήσουν μόνο μαζί με τα θεμελιώδη ζητήματα για τη Μόσχα, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών στη γραπτή απάντηση στην απάντηση των ΗΠΑ στις προτάσεις εγγύησης ασφάλειας. Η Ρωσία τόνισε την ανάγκη αποκλιμάκωσης της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία αναγκάζοντας το Κίεβο να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Μινσκ, προτρέποντας τη Δύση να αρνηθεί τη στρατιωτική συνεργασία με αυτή τη χώρα. Επίσης, η Μόσχα απαίτησε να αποσυρθούν τα αμερικανικά και Νατοϊκά στρατεύματα από την Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, προειδοποιώντας ότι θα λάβει στρατιωτικοτεχνικά μέτρα εάν η Ουάσιγκτον δεν είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΤΟ
Ας δούμε όμως το πως απαντούν το ΝΑΤΟ και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της Δύσης.
«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή κρίση ασφαλείας εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτη ενότητας των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών 'Αμυνας του ΝΑΤΟ, με θέμα τη συνεχιζόμενη απειλή της Ρωσίας έναντι της Ουκρανίας, ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης επί του εδάφους, ούτε σε ό,τι αφορά τα ρωσικά στρατεύματα, ούτε το ρωσικό εξοπλισμό γύρω από την Ουκρανία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η Ρωσία μπορεί ακόμα ανά πάσα στιγμή να εισβάλει στην Ουκρανία. Είπε, επίσης, ότι η συγκέντρωση των ρωσικών δυνάμεων γύρω από την Ουκρανία, είναι άνευ προηγουμένου, από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και προειδοποίησε ότι η όποια επίθεση κατά της Ουκρανίας θα έχει «υψηλό τίμημα» για τη Μόσχα.
Ο Γ. Στόλτενμπεργκ επανέλαβε ότι «το ΝΑΤΟ δεν θα συμβιβαστεί στις βασικές αρχές του», δηλαδή στο δικαίωμα κάθε έθνους να επιλέγει το δρόμο του και να υπερασπίζεται τους Συμμάχους του. Ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ εξετάζει την ενίσχυση της άμυνάς του στο ανατολικό τμήμα της Συμμαχίας και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, με την ανάπτυξη επιπλέον ομάδων μάχης, σε μακροπρόθεσμη βάση. Τόνισε, ότι οι δυνάμεις αυτές δεν αποτελούν «απειλή», για τη Ρωσία αλλά πρόκειται για «δυνάμεις άμυνας».
Τέλος, ο Στόλτενμπεργκ έκανε λόγο για μια «νέα κανονικότητα» (new normal), υπό την έννοια ότι η απειλή της Ρωσίας είναι πλέον σταθερή και το ΝΑΤΟ πρέπει να αναπροσαρμόσει τις δυνάμεις του.

Περισσότερες δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη στέλνει το ΝΑΤΟ
Oι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ τονίζουν ότι «οι ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν σοβαρή απειλή για την ευρωατλαντική ασφάλεια», ως εκ τούτου, «προκειμένου να διασφαλιστεί η άμυνα όλων των Συμμάχων», ανακοινώνουν την ανάπτυξη επιπλέον χερσαίων δυνάμεων στο ανατολικό τμήμα της Συμμαχίας, καθώς και πρόσθετων θαλάσσιων και αεροπορικών μέσων. «Τα μέτρα μας είναι και παραμένουν προληπτικά, αναλογικά και μη κλιμακωτά. Είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε περαιτέρω την αμυντική και αποτρεπτική μας στάση για να ανταποκριθούμε σε όλα τα ενδεχόμενα», επισημαίνουν και προσθέτουν: 
«Η δέσμευσή μας στο άρθρο 5 της Συνθήκης της Ουάσιγκτον είναι σιδερένια. Είμαστε ενωμένοι για να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον».
Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι το ΝΑΤΟ παραμένει προσηλωμένο στις θεμελιώδεις αρχές του, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος κάθε έθνους να επιλέγει τις δικές του ρυθμίσεις ασφαλείας. «Επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας για την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Ουκρανίας εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οποιαδήποτε περαιτέρω ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας θα έχει τεράστιες συνέπειες και θα έχει υψηλό τίμημα. Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να συντονίζεται στενά με τα ενδιαφερόμενα μέρη και άλλους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ», προσθετουν οι Υπουργοί 'Άμυνας.

ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΧΗΣ-Ιδιαίτερη βαρύτητα στη Μαύρη Θάλασσα
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συνεχίζουν να Απειλούν και να κλιμακώνουν την αναβάθμιση της στρατιωτικής τους παρουσίας περικυκλώνοντας την Ρωσία σε μια περιοχή που εκτείνεται από τις Βαλτικές χώρες και την Ανατολική Ευρώπη, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Στη Μεσόγειο εμφανίστηκαν πρόσφατα ο γαλλικός στόλος έχοντας επικεφαλής το γαλλικό αεροπλανοφόρο ΝΤΕ ΓΚΩΛ το οποίο συνόδευε και η ελληνική φρεγάτα ΑΝΔΡΙΑΣ, αλλά και Νατοϊκός με το αμερικανικό αεροπλανοφόρων ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, με ισχυρή την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα το NATO είπε στους στρατιωτικούς διοικητές του να καταρτίσουν σχέδια για νέες ομάδες μάχης στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη.
Διπλωμάτες ανέφεραν πως τέσσερις νέες μονάδες αποτελούμενες από περίπου 4.000 στρατιώτες θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Σλοβακία, εξέλιξη που θα σηματοδοτούσε τη μεγαλύτερη αλλαγή στη στρατιωτική στάση του ΝΑΤΟ από τότε που μετέφερε στρατεύματα στις χώρες της Βαλτικής και στην Πολωνία, αφότου η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία από την Ουκρανία το 2014.
Γερμανικά μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter έφθασαν σε αεροπορική βάση στην ανατολική Ρουμανία, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δυνάμεων στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Τα τρία Eurofighter και περίπου 60 στρατιώτες, μαζί με ιταλικές και ρουμανικές δυνάμεις, θα ενισχύσουν τις αποστολές επιτήρησης στη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Γερμανικές αεροπορικές δυνάμεις είχαν αναλάβει παρόμοιες αποστολές, μαζί με βρετανικές, το 2021 στη Ρουμανία. Θα σταθμεύσουν στην αεροπορική βάση Mihail Kogalniceanu στη Μαύρη Θάλασσα, όπου μια μοίρα 1.000 Αμερικανών μεταφέρθηκε πρόσφατα από το Βίλσεκ της Γερμανίας. Η δύναμη αυτή προστέθηκε στους 900 στρατιώτες που η Ουάσινγκτον διατηρεί εκ περιτροπής στη Ρουμανία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία στον βορρά.
Η Γαλλία έχει προσφερθεί να είναι ηγέτιδα χώρα σε μια μελλοντική αποστολή του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει περίπου 1.000 στρατιώτες από διάφορες χώρες — το θέμα των ομάδων μάχης θα συζητηθεί σε σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως η απόφαση για μια πιο μακροπρόθεσμη παρουσία μπορεί να ληφθεί την Άνοιξη.
«Έχω απευθύνει επανειλημμένα έκκληση για μια πιο σταθερή παρουσία του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων συμμάχων στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις.
Ένα γερμανικό στρατιωτικό κομβόι 60 οχημάτων με 130 άνδρες έφθασε πρόσφατα στη Λιθουανία. Πρόκειται για σχεδόν τις μισές από τις προγραμματισμένες ενισχύσεις της υπό γερμανική διοίκηση ΝΑΤΟϊκής ομάδας μάχης στη χώρα.
Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν στη Σλοβακία για να συμμετάσχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ. «Οι ασκήσεις Saber Strike 22 είναι αφιερωμένες στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των συμμάχων» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Σλοβακίας, στρατηγός Ντάνιελ Ζμέκο. «Οι ασκήσεις θα μας επιτρέψουν να ελέγξουμε τις δυνατότητές μας να συνεργαζόμαστε με τον ισχυρότερο και σημαντικότερο, από στρατιωτικής άποψης, στρατηγικό εταίρο μας» πρόσθεσε, τη στιγμή που προσγειωνόταν το πρώτο αεροσκάφος, μεταφέροντας στρατιωτικό εξοπλισμό από τη Γερμανία στη βάση του Κούτσινα. Στις ασκήσεις αυτές, που θα διεξαχθούν την περίοδο 5-10 Μαρτίου, θα συμμετάσχουν 1.200 Αμερικανοί στρατιώτες και 500 οχήματα. Η Σλοβακία είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ αλλά στο έδαφός της δεν σταθμεύουν μόνιμα αμερικανικές δυνάμεις.
Επίσης, το Ηνωμένο Βασίλειο μεταφέρει σημαντικό αριθμό από στρατεύματα και εξοπλισμό στην Εσθονία. Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας επεσήμανε πως η χώρα «διπλασιάζει τον αριθμό του προσωπικού στην Εσθονία και στέλνει πρόσθετο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων τανκς και τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης». Μάλιστα, σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις δυνάμεις του, με τεθωρακισμένα οχήματα και προσωπικό που θα φύγουν από τη Γερμανία και τις βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ θα αρχίσει να φτάνει στην Εσθονία την ερχόμενη εβδομάδα.
«Τα ελικόπτερα Apache θα ξεκινήσουν σύντομα να διεξάγουν ασκήσεις με τους Συμμάχους και τους εταίρους μας στην Ανατολική Ευρώπη», πρόσθεσε το Υπ. Άμυνας της Βρετανίας, σημειώνοντας πως τέσσερα επιπλέον αεροσκάφη Typhoon θα αρχίσουν σύντομα να περιπολούν τους ουρανούς μαζί με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη.
Το βρετανικό πολεμικό πλοίο HMS Trent έχει ήδη αρχίσει να περιπολεί στην ανατολική Μεσόγειο με συμμάχους του ΝΑΤΟ από Καναδά, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία, ενώ το HMS Diamond ετοιμάζεται να πλεύσει στην ίδια θάλασσα τις επόμενες ημέρες.
Επίσης, περισσότεροι από 350 πεζοναύτες έχουν ήδη φτάσει στην Πολωνία και έχει θέσει άλλους 1.000 στρατιώτες σε ετοιμότητα για να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια εάν χρειαστεί.
Το Λονδίνο πρότεινε τον διπλασιασμό του αριθμού των βρετανικών στρατευμάτων στην Εσθονία για την υποστήριξη της διευρυμένης παρουσίας του ΝΑΤΟ, μαζί με την ανάπτυξη περισσότερων αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας στη Νότια Ευρώπη και την αποστολή δύο πολεμικών πλοίων στην την Ανατολική Μεσόγειο.

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
Ο Έλληνας ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος συνυπέγραψε τις ΝΑΤΟικές αποφάσεις για παραπέρα ενίσχυση των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που η ανάπτυξη τους θα γίνει σε μεγάλο βαθμό με κόμβο την Αλεξανδρούπολη.
Ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης έχει τονιστεί ξανά και ξανά από στρατιωτικούς και διπλωμάτες των ΗΠΑ. Στην περιοχή σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις έτοιμες να μετακινηθούν προς Βαλκάνια-Ανατολική Ευρώπη και Καύκασο παρακάμπτοντας τα Στενά του Βοσπόρου.
Ο ίδιος ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, δήλωσε πρόσφατα πως «η Αλεξανδρούπολη έχει αναδειχθεί ως βασικός κόμβος επιμελητείας, ειδικά για τον στρατό στην Ευρώπη, για τη μετακίνηση δυνάμεων και πόρων προς και από τη νοτιοανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ».
Στο μεταξύ, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Ριζοσπάστης», το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αναζητά να μισθώσει άλλο ένα γιγαντιαίο μεταγωγικό πλοίο, με προδιαγραφές να φορτώσει και να μεταφέρει στρατιωτικό υλικό όγκου 89.192 τετραγωνικών ποδιών ή 7.099 τόνων, συγκεκριμένα τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα οχήματα συν άλλο «γενικό φορτίο». Φαίνεται μάλιστα ότι βιάζονται να προωθήσουν αυτό το φορτίο από ΗΠΑ προς Ευρώπη, καθώς οι Αμερικανοί για να δώσουν το συμβόλαιο βάζουν ως προϋπόθεση το πλοίο να πιάνει, φορτωμένο, ταχύτητα τουλάχιστον 15 κόμβων.
Λιμάνι φόρτωσης ορίζεται το Charleston στη Νότια Καρολίνα και σημείο παράδοσης φυσικά η Αλεξανδρούπολη, με προγραμματιζόμενο διάστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης του νέου πολεμικού φορτίου που θέλουν να περάσουν προς τη συνοριογραμμή με τη Ρωσία, μέσα από τον Εβρο, τον Μάρτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα:
Πολεμική Εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανική κρίση: ποιος ο ρόλος των βάσεων; Πως δικαιολογείται η άμεση πολεμική εμπλοκή!

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, ο Ν. Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του από Βουλγαρία (Στέφαν Γιάρεφ) και Βόρεια Μακεδονία (Σλαβιάνκα Πετρόφσκα), κατά τις οποίες συζητήθηκαν θέματα «αμοιβαίου ενδιαφέροντος». Συμμετείχε επίσης στην τελετή υπογραφής του Υπομνήματος Ενταξης (Note of Joining) της Ρουμανίας στο πρόγραμμα Air Battle Decisive Munitions (ABDM – «Κρίσιμα Πολεμοφόδια για Εναέρια Μάχη»), στο οποίο η Ελλάδα είναι επικεφαλής (Lead Nation) για το τρέχον εξάμηνο.
Υποστήριξε εξάλλου και νέες πρωτοβουλίες του ΝΑΤΟ, όπως τον λεγόμενο Επιταχυντή Αμυντικής Καινοτομίας (DIANA), δηλώνοντας μάλιστα ότι «η χώρα έχει την ετοιμότητα να φιλοξενήσει το Περιφερειακό Γραφείο του DIANA στην Ευρώπη».
Τέλος, επεσήμανε «τη σπουδαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης της σχέσης NATO – ΕΕ και την ανάγκη αναβάθμισής της σε στρατηγικό επίπεδο».

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΧΙΑΣ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να Σταματήσει η Ελληνική Πολεμική Εμπλοκή.
Με κινήσεις και αγωνιστικές πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τον Στρατό προσπαθεί να τονίσει τους Κινδύνους και κυρίας να συμβάλλει στην Ανάπτυξη Αντιπολεμικού Κινήματος που θα Μπλοκάρει τον πολεμικό τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης και τους αστικού κατεστημένου, τους σχεδιασμούς αναβάθμισης του ρόλου τους και εξυπηρέτησης των στρατηγικών συμφερόντων της άρχουσας τάξης που αντιμετωπίζει τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία ως Αναλώσιμους.

Είμαστε ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις -ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα- και τους ανταγωνισμούς που επιδιώκουν τον καθορισμό Ζωτικών Χώρων, την επιβολή των όρων Ηγεμονίας και Παγκόσμιας Κυριαρχίας τους
Ιμπεριαλιστικές δυνάμεις εχθρικές στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία, εκμεταλλευτικές και καταπιεστικές,  που προβαίνουν αδίστακτα στην καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων για να επιβάλλουν την καπιταλιστική κυριαρχία και τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, επεμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη αιματοκυλώντας τους λαούς για να αρπάξουν πλουτοπαραγωγικές πηγές και ζώνες ελέγχου, προκαλώντας ποτάμια προσφυγιάς και ανθρώπινης δυστυχίας, αντιμετωπίζοντας πρόσφυγες-μετανάστες με τον πιο απάνθρωπο και εγκληματικό τρόπο.  
Ανταγωνισμοί που επιδιώκουν να επιβάλλουν καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, Απειλώντας τους λαούς ακόμη και με χρήση Πυρηνικών όπλων!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς, στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, το απάνθρωπο κυνήγι προσφύγων και την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας.
Καλούμε τους συνφάνταρους-σμηνίτες-ναύτες και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν την Συμμετοχή τους με κάθε τρόπο.
Το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να μπλοκάρει την οποιαδήποτε συμμετοχή των βάσεων στην Ελλάδα και την συμμετοχή ελληνικών στρατευμάτων και μέσων στον επικίνδυνο αυτό γύρο του ενδοιμπεριαλιστικού γύρου του ανταγωνισμού με επίκεντρο την Ουκρανία.
Ο κίνδυνος πολεμικής εμπλοκής και εκδικητικού πλήγματος είναι ορατός σε περίπτωση όξυνσης αφού ο πολεμικός ρόλος της Ελλάδας στην εκδήλωση της αμερικανικής επιθετικότητας είναι καθοριστικός.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι σε όλους τους ιμπεριαλιστές, τις ΗΠΑ και τις βάσεις τους, τον Ευρωστρατό και τους τυχοδιωκτισμούς του Μακρόν, τον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
Πρέπει να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου και να μην κυρωθεί η Ελληνο-αμερικανική πολεμική συμφωνία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου