Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Νεώτερες πληροφορίες για το θάνατο της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου-άλλοι δύο Δόκιμοι με Υψηλό Πυρετό

Η 19χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο πλοίο υποστηρίξεως ΠΓΥ Προμηθέας, ανέβασε πυρετό και παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία-Πληροφορίες ότι είχε νοσήσει με Κορονοιό!
Το στρατιωτικό κατεστημένο με την συμβολή των μαϊντανών μιλιταριστών δημοσιογράφων της Αυλής του Πενταγώνου προσπαθούν να μας πείσουν ότι κυριαρχεί η θλίψη και λυπούνται πολύ που έγιναν αιτία να χαθεί ένα 19χρονο κορίτσι που έκανε το λάθος να πιστέψει την καθεστωτική προπαγάνδα για την "Καριέρα στον Στρατό"!
Τα ερωτήματα είναι μεγάλα και πρέπει να κάνουν αμέσως σοβαρή έρευα.
Ποια μέτρα λαμβάνουν για τον Κορονοιό;
Τι γίνεται με το σισσίτιο και τα τρόφιμα;
Το κακό έχει παραγίνει.
Μόνο οι κορβέτες και οι φρεγάτες ενδιαφέρουν τους πολεμοχαρείς Υπουργούς και Ανώτατους Αξιωματικούς, ο ωκεάνιος ρόλος του Πολεμικού Ναυτικού που πλέει σε Μεσόγειο-Περσικό Κόπο-Ινδικό Ωκεανό πιστός στρατιώτης στο πλευρό των Αμερικανών ιμπεριαλιστ'ων.
Εμείς είμαστε Αναλώσιμοι....

Σε τι πρέπει να μας απαντήσουν:
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας, την Τρίτη 2/08/2022.
Όμως, το πρωί της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Η νεαρή κοπέλα έχασε την μάχη σήμερα το πρωί όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί από ποια αιτία προκλήθηκε ο θάνατος της 19χρονης, ενώ άλλοι δυο σπουδαστές στο ίδιο πλοίο παρουσίασαν πυρετό αλλά σύμφωνα με πηγές του ΓΕΝ τα δυο συμβάντα αποσυνδέονται καθώς οι σπουδαστές έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο για την γρήγορη μεταφορά της στο νοσοκομείο η απάντηση ήταν ότι αρχικά δεν ενέπνεε ανησυχία η κατάστασή της και η ραγδαία επιδείνωση παρουσιάστηκε μετά την εισαγωγή της ναυτικής δοκίμου στο νοσοκομείο. 
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το ελληνικό πλοίο ήταν προγραμματισμένο να δέσει σε λιμάνι της Ιταλίας μια ημέρα αργότερα αλλά επέσπευσε την άφιξή του ακριβώς εξαιτίας της ασθένειας της 19χρονης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου