Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

34η Ταξιαρχία Άσσηρο: Οι πλούσιοι και τα κομματόσκυλα της ΝΔ βολεύονται και οι φτωχοί φαντάροι χώνονται!

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πολύ σωστές είναι οι καταγγελίες που γίνονται από φαντάρους και γονείς.
Αυτά που περιγράφουν, ακριβώς αυτό συμβαίνει στην Άσσηρο. οι πλούσιοι και τα κομματόσκυλα βολεύονται, απολαμβάνουν λιγότερη θητεία μέσω των άγραφων αδειών και όταν επιστρέφουν πίσω, οι αξιωματικοί τους έχουν στα όπα – όπα.
Εκτελούν τις πιο καλές υπηρεσίες με νορμάλ ωράρια, δεν κάνουν καμία αγγαρεία, έχουν πολύ προσωπικό ελεύθερο χρόνο και φυσικά απολαμβάνουν συνέχεια εξόδους με διανυκτέρευση, αφού είναι και Θεσσαλονικείς. 
Σήμερα πήγε κάποιος στρατηγός για επιθεώρηση και τους βρήκε μπάχαλο.
Πως είναι δυνατόν να είναι όλα εντάξει.
Τι περίμενε να βρει; 
Έργο μόνο από τα φτωχά φανταράκια που έχουν φιλότιμο και ευσυνειδησία σε αυτό που κάνουν, αφού τα μεγάλο στελέχη της Ασσήρου αρκούνται μόνο στο να χαϊδεύουν τους γλυψιματίες λουφαδόρους, που όταν πάρουν απολυτήριο από το στρατό θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να καταστρέψουν την κοινωνία με τα λεφτά του μπαμπά και τις γνωριμίες – διασυνδέσεις! 
Δηλαδή με λίγα λόγια η Ταξιαρχία εκεί στην Άσσηρο βασίζετε μόνο σε μετρημένους φαντάρους και σε κάποιους αξιωματικούς μετρημένους στα δάκτυλα. 
Οι υπόλοιποι τι κάνουν, marketing; 
Αυτό που μου άρεσε, σαν γονιός από αυτούς εκεί στην Άσσηρο είναι ότι στέλνουν και επιστολές με τηλέφωνα στελεχών για άμεση επικοινωνία!
Δηλαδή να τους πάρω τηλέφωνο για να τους συγχαρώ για την αντιμετώπιση που δίνουν στα παιδιά μας Ή να τους πω μα Ανώτατοι Αξιωματικοί μου πόσο ρατσισμό, διάκριση και κακία σε συνδυασμό με κόμπλεξ βγάζετε, μην πω τίποτε άλλο...

Αλήθεια, τι απαντά η Ταξιαρχία;
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

Χρειάζεται συνεχή αγώνας από τους συνφάνταρους και τους γονείς.
Καθημερινά όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι "ο Στρατός δεν είναι τους έθνους".
Είναι ο πιο Ταξικός, ο πιο βίαιος αστικός μηχανισμός επιβολής της κυριαρχίας της αστικής τάξης, ο πολεμικός μηχανισμός επιβολής των συμφερόντων της εντός και εκτός συνόρων.
Η Υποχρεωτική Στράτευση προβάλλεται ως πατριωτικό καθήκον αλλά ουσιαστικά είναι μια πολύ σοβαρή μέθοδος που εξασφαλίζει στο κράτος, τους επιχειρηματίες, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ χιλιάδες νέους ως Δούλους και Αναλώσιμους στους κρατικούς και ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Εμείς καλούμε όλους, φαντάρους και γονείς -αλλά όχι μόνο- στην συγκρότηση ενός αποφασιστικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Σημερινη σεζον ειναι ποιο εντονα τα βυσματα ακομα και στα νησια.Η στερια γεμισε με βυσματα και τσιμπουκια δεν απορω καθολου με την ηλιθιοτητα του πενταγωνο μας εχουν ζαλισει για αλλαγες στα G3 ,οχηματα και παει λεγοντας και εχουν αφησει ολα τα σαπια στα νησια ( καμια αλλαγη) σε ολους τους τομεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή