Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

«Πάρτι» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την Εθνική με τρομερό Αντετοκούνμπο!

Ο «Greek Freak» έδωσε μια μοναδική παράσταση και μετέτρεψε σε «πάρτι» το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Μπροστά σε 17.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, μέσα στον… Αύγουστο, η εθνική εντυπωσίασε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2022, επικρατώντας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας, με 86-70. “One man show” από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε double double, με 31 πόντους (7/10 βολές, 9/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα), αλλά και 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ και 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 20:33 λεπτά συμμετοχής.

Η ενέργεια που μεταδίδει ο «Greek Freak» στους συμπαίκτες του και το μοναδικό παιχνίδι του είτε σε άμυνα πέντε εναντίον πέντε, είτε σε ανοικτό γήπεδο, δημιουργούν εύλογα μεγάλες προσδοκίες.

Τα έκανε όλα, έπαιξε άμυνα, έπαιξε σέντερ απόντος του Γιώργου Παπαγιάννη, έπαιξε ως πλέι μέικερ δίνοντας μια εκπληκτική ασίστ στον Καλάθη, σκόραρε από τα 6.75 και όταν έτρεχε στο ανοικτό γήπεδο δεν τον σταματούσε κανείς, παρά μόνο με φάουλ και ευχόσουν να μην τελειώσει η φάση που δημιουργούσε!
Η «επίσημη αγαπημένη» έπαιξε εξαιρετική άμυνα και με ομαδικότητα και ταχύτητα παρουσίασε υψηλό θέαμα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πάντως και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου