Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Στρατός Νησιά: Οι Κοριοί έχουν κάνει Κατάληψη-ούτε τουαλέτα δεν έχουν οι φαντάροι που φυλάνε τα BMP που στέλνουν Ουκρανία

Με τους κοριούς γίνεται ΧΑΜΟΣ στον στρατό.
Οι Διοικήσεις αδιαφορούν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν και δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο.
Τα κονδύλια για τους φαντάρους έχουν περιοριστεί και οι Αξιωματικοί αποφεύγουν να κάνουν απεντόμωση.
Αφήνουν τους συναδέλφους να αντιμετωπίσουν όπως όπως τους Κοριούς, με δικά τους μέσα, που φυσικά έχουν αγοράσει με δικά τους χρήματα.
Αυτή την κατάσταση βιώνουν και οι συνφάνταροι σε μεγάλο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Όπως αποκαλύπτουν σε Επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τα Στρατόπεδα και τα φυλάκια βράζουν από κοριούς. 
Οι συνφάνταροι όμως προχωρούν σε μια αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ ενδιαφέρονται μόνο για τη μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία και τους νέους Πολεμικούς Εξοπλισμούς.
Η φρουρά λοιπόν των στρατιωτών που φυλάει σε συγκεκριμένο λιμένα τα όπλα μέχρι να φορτωθούν και να σταλούν στην Ουκρανία δεν έχουν τουαλέτα.
Το 2022, έχουν τους συνφάνταρους να κάνουν την ανάγκη τους στο ύπαιθρο.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση τους.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ αποφασίζει την Εμπλοκή-Συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατηγικών υποδομών στον Πόλεμο της Ουκρανίας, με δραματικές οικονομικές συνέπειες για τον λαό μας και παράλληλα δαπανά τεράστια κονδύλια για πολεμικούς εξοπλισμούς όπως στην περίπτωση των ρωσικών BMP που θα αντικατασταθούν από τα γερμανικά μεταχειρισμένα Marder, την ίδια στιγμή έχουν πεταμένους τους φαντάρους, σε άθλιες συνθήκες και υποχρεώνοντας τους να ξοδεύουν σημαντικά ποσά για να τους Υπηρετήσουν Υποχρεωτικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα:
Πλήρη επιβεβαίωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τα σημαντικά κέρδη της Γερμανίας από την ανταλλαγή BMP-1 με Marder

ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Σε νέα τους ανταπόκριση οι συνφάνταροι μας ενημερώνουν ότι τους έχουν σε σκηνές αυτούς που φυλάνε τα ρωσικά BMP που η κυβέρνηση θα δώσει στην Ουκρανία και τους επιτρέψανε να πηγαίνουν στο Φυλάκιο του Πολεμικού Ναυτικού. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνφάνταρους να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Τους καλούμε να συμμετέχουν στην αγωνιστική προσπάθεια για συγκρότηση Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη Με Στολή, για να εναντιωθούμε στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου