Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δε μας έφταναν οι Χαφιέδες της ΕΥΠ τώρα θα έχουμε και του Στρατού!

Με μεγάλες τυμπανοκρουσίες, εγκαινιάστηκε και ο «νέος Κόμβο Πληροφοριών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (Intelligence Fusion Cell – IFC), με τον οποίο ενισχύονται οι δυνατότητες της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ σε όλο το εύρος της αποστολής της». 
Με απλά λόγια δημιουργήθηκε μια νέα «μυστική υπηρεσία», η οποία κι αυτή υπαγέται στον Α/ΓΕΕΘΑ!
Ουσιαστικά, χωρίς να έχουν σταματήσει στιγμή οι καταγγελίες για τον ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη, που συνέχισε και εκτίναξε το ρόλο των αηδιαστικών πρακτόρων της ΕΥΠ εναντίον κομμάτων, αγωνιστών, συλλογικοτήτων του εργατικού κινήματος, δημιουργείται Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, κάτι που είχε επιχειρήσει να κάνει πράξη ο πρώην ΥΕΘΑ Καμμένος, μαζί με την Στράτευση στα 18, την Στράτευση των Γυναικών, τα Στρατιωτικά Λύκεια, την ενσωμάτων των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων στα Τάγματα Εθνοφυλακής.
Και ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, εθνικιστές σφυρίζουν αδιάφορα για τα όσα σημαίνει ο «κόμβος» του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου νομίζουμε ότι είναι κρίσιμο να επισημάνουμε τα εξής:
Καταρχήν, διαπιστώνουμε τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνει το σύγχρονο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας το οποίο υλοποιεί δόγματα και Στρατηγικές Εθνικής Ασφάλειας, όπου βρίσκουμε την ενοποίηση του Εχθρού εντός και εκτός συνόρων. Από τον Ερντογάν και την συμμετοχή σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του Στρατού μέχρι τις ασύμμετρες απειλές όπως κατονομάζονται τα κοινωνικά κινήματα, οι πρόσφυγες-μετανάστες-οι μειονότητες κλπ.
Το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια, κινείται στην βάση συγκεκριμένων ιεραρχήσεων και επιδιώξεων της αστικής τάξης, σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Ο ΑΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος συγκεντρώνει πλέον την αναβαθμισμένη διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων, την Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, προνομιακές σχέσεις με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, αλλά επίσης με το Ισραήλ και τις Αραβικές χώρες του σκοταδισμού και της αντίδρασης.
Ποτέ ο Στρατός δεν είχε αναλάβει τέτοιο ρόλο...
Ποτέ ένα πρόσωπο δεν είχε συγκεντρώσει τόσες αρμοδιότητες...
Αρκετοί θα σκεφτούν τη Δικτατορία των Συνταγματαρχών.
Το θέμα είναι ότι ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός στην χώρα μας!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Τι να λέμε ? Ότι θα κοιτάνε τα δήθεν Facebook για φωτογραφίες? Λες και από της παρέλασης δεν έχουν φωτογραφία όλος ο κόσμος,απλά να κοιτάνε τα στελέχη και στρατιώτες σαν εγκληματίες.Εαν ήτανε έτσι να μην τους επερνες αυτή που έχουν φάκελο η έχει ακουστεί,γιατί και αυτό στην μόδα είναι τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή