Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Λόχος Στρατηγείου Γ Σώματος Στρατού: τα βύσματα είναι εξαφανισμένα και για τους υπόλοιπους χωμένους φαντάρους Χριστοπαναγίες και προσβολές οικογενειών

Αυτά που εκπαιδεύονται θα κάνουν πράξη στους φαντάρους;
Αλήθεια, όλα αυτά τα απάνθρωπα, όλες αυτές τις αυθαιρεσίες 
που γίνονται στον Λόχο Διοίκησης του Γ Σώματος Στρατού, όλη αυτή την απίστευτη Βυσματοκρατεία και Τρομοκρατία ταυτόχρονα των χωμένων φαντάρων, τα γνωρίζει ο Αντιστράτηγος Κωστάκογλου, Διοικητής του Γ Σώματος Στρατού;
Τις εγκρίνει;
Αν όλα αυτά τον βρίσκουν αντίθετο τι θα κάνει για να μπει ένα τέρμα στην Αθλιότητα που επικρατεί στο Γ Σώμα Στρατού;  

Διαβάζουμε στην επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τους συνφάνταρους που υπηρετούν στον Λόχο Στρατηγείου: 
Τους τελευταίους μήνες επικρατεί το χάος.
Στελέχη και βύσματα κάνουν ότι θέλουν και κανείς Αξιωματικός δεν σέβεται τους υπόλοιπους φαντάρους που χώνουν άγρια για να καλύψουν τις όποιες ανάγκες του Λόχου.
Υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά για το αν στελέχη είναι ικανά να εκτελέσουν τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί.
Δεν υπάρχουν στρατιώτες να εκτελέσουν τις υπηρεσίες και ως εκ τούτου οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που έχουν μείνει, να εκτελούν παραπάνω από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα να εξυπηρετούν πόστα και δουλειές που είναι αρμοδιότητες των στελεχών.
Η συμπεριφορά των στελεχών είναι τραγική.
Οι συνφάνταροι δέχονται καθημερινά βρισιές -προσβολές στα θεία και τις οικογένειές που δεν μπορούμε να ανεχτούμε-, απειλές και εκφοβισμούς.
Αποσπάσεις σε στρατόπεδο που μπορούν να στελεχωθούν από άλλες μονάδες με περισσότερους στρατιώτες, την στιγμή που ο ίδιος ο λόχος υπολειτουργεί.
Φαντάσματα και βύσματα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς πλέον χρησιμοποιούνται ακόμα για μια έξοδο, με αποτέλεσμα το φιλότιμο μερικών στρατιωτών να κρατάει τον λόχο ζωντανό.
Δεν σέβονται τον κόπο, την κούραση και αϋπνία των φαντάρων, καθώς κάθε μέρα η αντιμετώπιση παραμένει το ίδιο τραγική.
Τέλος οι στρατιώτες προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα, μίλησαν σε ψυχολόγο όπου εξέφρασαν ΟΛΑ αυτά τα προβλήματα και η κατάσταση μετά από αυτό έγινε δραματικά χειρότερη.
Αυτά υποστηρίζει η καταγγελία.

Τα επιβεβαιώνουν όλα αυτά το ΓΕΣ και ο Αντιστράτηγος Κωστάκογλου;
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από τον Στρατηγό.
Συνάδελφοι, μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με κοινό αγώνα και έκφραση Αλληλεγγύης μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
Στείλτε μας και τις νέες καταγγελίες σας.
Η Δημοσιότητα είναι δύναμη για τους αγωνιζόμενους φαντάρους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου