Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρος: οι στρατεύσιμοι ναύτες της 2022 Δ’ ΕΣΣΟ δώσαμε ηχηρό παρόν με την πολιτική ορκωμοσία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρος: οι στρατεύσιμοι ναύτες της 2022 Δ’ ΕΣΣΟ δώσαμε ηχηρό παρόν με την πολιτική ορκωμοσία μας δίπλα στους υπόλοιπους συναδέλφους μας. 
Σε μία από τις μεγαλύτερες ΕΣΣΟ των τελευταίων ετών για το Ναυτικό, στην ορκομωσία που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου διεκδικήσαμε και διασφαλίσαμε τη διεξαγωγή πολιτικής ορκωμοσίας (υπόσχεσης) για τους Άθεους και διακριτής ορκωμοσίας για τους αλλόθρησκους συναδέλφους μας στην επίσημη τελετή μαζί με όλους τους υπόλοιπους ναύτες, δίνοντας
ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας μεταξύ των πάνω από 900 στρατεύσιμων της ΕΣΣΟ και ενώπιον του Ναυάρχου διευθυντή της Διεύθυνσης Ναυτικής Εκπαίδευσης.
Τόσο οι άθεοι όσο και οι αλλόθρησκοι συνάδελφοί μας, δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την ισότητα και την ορατότητά μας μετά την ορκωμοσία μας αλλά θα παλέψουμε για ίση μεταχείριση και ενάντια στους αποκλεισμούς και στις υπηρεσίες που τοποθετηθήκαμε, σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας! Καλούμε κάθε συνάδελφο σε όποιο σώμα και αν έχει καταταγεί να διεκδικήσει συλλογικά με τους συναδέλφους του τα δικαιώματά τους, κόντρα σε μισαλλοδοξίες, αποκλεισμούς και βυσματικές πρακτικές.
Συνάδελφοι, καλή και αγωνιστική θητεία, με αλληλεγγύη και διεκδίκηση!
Στρατεύσιμοι ναύτες της 2022 Δ’ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου