Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάγκασε το Γ’ Σώμα Στρατού σε Συνδρομή στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάγκασε το Γ’ Σώμα Στρατού σε Συνδρομή στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας.
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαβάσαμε ότι τρία μεγάλα τριαξονικά φορτηγά και ένα μικρότερο με ανθρωπιστική βοήθεια, που συγκέντρωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ξεκινούν σήμερα από το δημαρχείο της πόλης, με προορισμό την Τουρκία ώστε να μεταφερθούν είδη πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που επλήγησαν από τους σεισμούς στη γειτονική χώρα. Τις προηγούμενες μέρες, 26 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εστάλησαν από τον Δήμο στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, απ’ όπου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΔΕ απεστάλησαν στην Αθήνα και από εκεί στην Τουρκία.
Ανάμεσα στους πάρα πολλούς συνανθρώπους μας, τα σχολεία και τις συλλογικότητες του κινήματος που εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους στον σκληρά δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό συγκαταλέγεται το Γ Σώμα Στρατού, που αναγκάστηκε να το κάνει.
Και έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς καθώς με συγκεκριμένες καταγγελίες μας επισημάναμε την απάνθρωπη στάση Ανώτερων Στρατιωτικών που εξέφρασαν τις πλέον μισαλλόδοξες απόψεις, κράτησαν αρνητική στάση και αρχικά μπλόκαραν την αποστολή βοήθειας.
Κάτι που τελικά άλλαξε μετά τις καταγγελίες.
Ξιδάκι λοιπόν στους γνωστούς Ακροδεξιούς Αξιωματικούς του Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού.
Η μέγιστη Αλληλεγγύη είναι κοινή πάλη των λαών ενάντια στην αστική πολιτική, τον μιλιταρισμό και εθνικισμό, τον πόλεμο και φασισμό.
Το τονίζουμε αυτό γιατί οι άθλιοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συγκέντρωσαν και έστειλαν βοήθεια μόνο στην Τουρκία, αλλά όχι στον διπλά δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας.
Σε αυτή την ανθρώπινη δυστυχία ο Ελληνικός Στρατός και το αστικό κράτος Άμυνας/ Ασφάλειας σηκώνει Τείχος του Αίσχους στον Έβρο και προχωρά σε Επαναπροωθήσεις.
Άρα ακόμη και στον σεισμό δεν υπάρχει "εθνική ενότητα", αλλά κρατικές επιδιώξεις και σχεδιασμοί που αδιαφορούν για τον Άνθρωπο.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου