Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Οι ναύτες και το προσωπικό της Φρεγάτας ΨΑΡΑ δεν έχουν καμιά δουλειά να σταθούν στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑΥΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνάδελφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό της Φρεγάτας ΨΑΡΑ να Αντισταθούν και να Αρνηθούν κάθε συμμετοχή-εμπλοκή τους στον νέο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Μας όρκισαν να Υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να στρέψουμε τα όπλα που μας δόθηκαν εναντίον του κατακτημένου λαού της Παλαιστίνης, που βιώνει την μακρόχρονη Κατοχή, Εκμετάλλευση, Καταπίεση από το κράτος του Ισραήλ.
Δεν θα συμβάλλουμε εμείς στην Εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης που υλοποιεί ο Στρατός του Ισραήλ, μια πρωτοφανή Γενοκτονία η οποία συντελείται με την στήριξη των κρατών της Ιμπεριαλιστικής Δύσης.
Στεκόμαστε ενάντια στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ που οικοδόμησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης, τα κέρδη των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών του τομέα ενέργειας.

Απαιτούμε  να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με όλο το προσωπικό της. 
Να μην εμπλακεί άλλη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού όπως σχεδιάζεται.
Καμία συμμετοχή- εμπλοκή στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης που σχεδιάζουν ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ- Ισραήλ και στη γενίκευση του πολέμου εναντίον λαών της Μέσης Ανατολής.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ-ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ 
ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου