Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

194-193 MLRS: Έλληνες Στρατιωτικοί στο πλευρό του Ισραήλ για μια χούφτα ευρώ!

Στο πλαίσιο του Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και της στρατηγικής συνεργασίας Ελλαδάς-Ισραήλ προγραμματίζονταν Συνεκπαίδευση μεταξύ των δυνάμεων Πυροβολικού των δύο κρατών το επόμενο χρονικό διάστημα.
Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην 194 και 193 MLRS ζητήθηκε να δηλώσουν την Εθελοντική συμμετοχή τους.
Ενώ υπήρξε άρνηση συμμετοχής μεταξύ των παλιότερων στρατιωτικών, οι νεώτεροι Μισθοφόροι Στρατιώτες του Στρατού Ξηράς έτρεξαν να πάρουν μέρος στην Αποστολή για Συνεκπαίδευση στο Ισραήλ.
Για όλους αυτούς ήταν μια ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, με πληρωμένες διακοπές, ενώ θα τσέπωναν και 700-800 ευρώ.
Μια ευκαιρία που έχασαν λόγω της πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή.
Άραγε πως αισθάνονται παρακολουθώντας το Ισραηλινό Πυροβολικό να Δολοφονεί μαζικά αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας.
Από το συγκεκριμένο γεγονός προκύπτουν συνολικότερα συμπεράσματα τόσο για το ελληνικό αστικό κράτος που στέκει στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ, αλλά και για τον Στρατό του, που σε μεγάλο βαθμό απαρτίζεται από Μισθοφόρους, έτοιμους να πάνε παντού και να συμμετάσχουν σε ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, αρκεί να πληρωθούν καλά!
Εξάλλου στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού, αυτή τη φωλιά Ακροδεξιών Στρατιωτικών, συναντάς αυτούς που μέχρι πριν λίγα χρόνια έβριζαν το Ισραήλ ως εχθρό της Ορθοδοξίας, χαρακτηρίζοντας το μισητό αντίπαλο του ελληνικού έθνους!
Όμως πέρασαν τα χρόνια, γύρισε ο τροχός και άλλα προστάζουν οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας.
Τώρα το Ισραήλ έγινε φίλος και οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εξαϋλωθούν γιατί συνεχίζουν να Αγωνίζονται...  
Και πάλι το ελληνικό αστικό κατεστημένο, τοποθετείται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας...
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπαρχει εθελοντικη οταν θελουν να φτασουν ψηλα καποια ατομα οπως εγινε με τους συγχωρεμένους στην << εθελοντικη βοηθεια>> με την μηδενικη προστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή