Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

KETΘ Αυλώνας: έδωσαν στους φαντάρους μακαρόνια με ποντίκι! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που συνοδεύει ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έστειλαν συνφάνταροι από το ΚΕΤΘ Αυλώνας, αποκαλύπτουν ότι σήμερα 23/10 βρέθηκε στο μεσημεριανό φαγητό , μακαρόνια με κιμά, ποντίκι μέσα στα μακαρόνια!!!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά η Διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνας;
Εμείς έχουμε καλέσει τον ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννη, τον ΑΓΕΣ και τον Ταξίαρχο Διοικητή να έρθουν να φάνε από το φαγητό που δίνουν στους συναδέλφους.
Αλλά δεν έρχονται...
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα Δηλητηριάστηκαν 70 Νεοσύλλεκτοι της Ε ΕΣΣΟ όταν έφαγαν αρακά με σκουλήκια και ήπιαν ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ που τους σέρβηραν στα εστιατόρια. 
Να τονίσουμε ότι την ίδια μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ με την συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ψήφισε νέες αγορές όπλων αξίας δις ευρώ!

 Ο Στρατός εκπαιδεύει την νεολαία σε μια ζωή υποταγής και ατομικής διαπραγμάτευσης, ακραίας εκμετάλλευσης και βίαιης καταπίεσης.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντιδράσουμε, πρέπει να Αγωνιστούμε.
Να βγούμε Μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να ζητήσουμε μαζικά Ακρόαση από Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Οι γονείς καλούνται να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους και να διαμαρτυρηθούν σε Διοίκηση και ΓΕΣ.
Στείλτε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τις καταγγελίες τους. Υπολογίζουν τη Δημοσιότητα. Να τους ζαλίσουμε με τις συνεχείς καταγγελίες.
Συνάδελφοι μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου πολίτη με στολή.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com





Πάλι αυλωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου