Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Φαντάροι 9ης ΜΠ Ταξιαρχίας: Ο Ισραηλινός στρατός διεξάγει Γενοκτονία και η φρεγάτα ΥΔΡΑ θα δρα μαζί του

Διαβάζουμε ότι οι νεκροί στην Παλαιστίνη έχουν ξεπεράσει τις 29000, τεράστιος αριθμός των τραυματιών και άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων.
Η Ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου χτυπά νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα προσφύγων.
Βασικός τους στόχος και θύμα τα παιδιά.
Τα σκοτώνουν με σφαίρες και βόμβες που τους δίνουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι, τους οδηγούν στο θάνατο με όπλο τους την πείνα και τη δίψα.
Έχουν μετατρέψει τη Ράφα σε νέο Άουσβιτς.
Αυτό που επιδιώκει το Ισρταηλινό κράτος με τη Γενοκτονία είναι η Εκκαθάριση της Παλαιστίνης από τον Παλαιστινιακό λαό.
Από την έναρξη του πολέμου η κυβέρνηση της ΝΔ πήρε θέση και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη διεξαγωγή των επιχειρήσεων του Ισραηλινού στρατού.
Αμερικανοί και ΕΕ στέλνουν τις πολεμικές τους αρμάδες΄στην Ερυθρά θάλασσα εναντίον των ανταρτών Χούθι και του λαού της Παλαιστίνης.
Για να εξασφαλίσουν την ναυσιπλοία  προπαγανδίζουν, για να εξασφαλίσουν τον εφοδιασμό δια θαλάσσης του Ισραήλ όμως είναι ο στόχος, καθώς οι αντάρτες επιτίθεται σε πλοία που μεταφέρουν προιόντα στο Ισραήλ και δηλώνουν ότι θα σταματήσουν τις επιθέσεις αν το Ισραήλ σταματήσει τον πόλεμο σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Σε αυτό τον βρώμικο πόλεμο που απειλεί να τυλίξει στις φλόγες του όλη τη Μέση Ανατολή συμμετέχει-εμπλέκεται η κυβέρνηση στέλνοντας τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα.
Καλούμε τους αξιωματικούς που διατάχθηκαν να απαρτίσουν το στρατηγείο στη Λάρισα και το πλήρωμα της φρεγάτας «Ύδρα» να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον βρόμικο πόλεμο και την εθνοκάθαρση του λαού της Παλαιστίνης από τον ισραηλινό στρατό-κατακτητή. 
Κανένας στρατιωτικός, ναύτης και πλοίο να μην σταλεί στην Ερυθρά θάλασσα. 
Να αγωνιστούμε ώστε η Ελλάδα να παύσει να είναι ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και του ευρωστρατού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου