Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Στρατός εναντίον των Αγροτών στον Έβρο

Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Θυμόμαστε όλοι το "εθνικό μέτωπο" που συγκροτήθηκε στον Έβρο το 2020 για να αντιμετωπίσει τους πρόσφυγες.
ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, φασισταριά της Χρυσής Αυγής αλλά και από το εξωτερικό, Εθνοφύλακες που πυροβολούσαν στοχεύοντας στο ψαχνό, Στρατός, αλλά και αγρότες που "ράντιζαν" δηλητήρια από τα τρακτέρ τους, δυστυχείς πρόσφυγες που γινόντουσαν μπαλάκι μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είχε προηγηθεί η ψήφιση του νόμου που ενέπλεκε τον Στρατό στην Εσωτερική Ασφάλεια. Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε περιγράψει ότι με τον νόμο αυτό ο στρατός θα στοχοποιήσει τις Ασύμμετρες Απειλές, δηλαδή τους πρόσφυγες και μετανάστες, τις μειονότητες και τα κοινωνικά κινήματα.
Ποιος να το έλεγε ότι όλες αυτές οι κατευθύνσεις της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας θα έβρισκαν εφαρμογή στον Έβρο.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί με τις κινητοποιήσεις των Αγροτών στον Έβρο.
Μάλιστα στο ”κυνηγητό” ανάμεσα στην Αστυνομία και τους Αγρότες είχε ”συμμετοχή” και ο Στρατός.
Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες όταν Αγρότες επιχείρησαν να φθάσουν στην περιοχή του Πετάλου Έβρου, είδαν τους δρόμους να είναι κλεισμένοι από Αστυνομία αλλά και Στρατό.
Ο οποίος, με οχήματα runner, επικαλέστηκε ότι η περιοχή βρίσκεται εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ), άρα οφείλει να διαφυλάξει την περιοχή και να ελέγξει μαζί με την αστυνομία την είσοδο για πρόσωπα που δεν είχαν δικαιοδοσία εισόδου.
Βέβαια οι αγρότες ως νόμιμοι κάτοχοι αγροτικών εκτάσεων στην περιοχή, έχουν τις απαραίτητες άδειες εισόδου στη ΖΑΠ, οπότε ο στόχος τους για διέλευση επετεύχθη χωρίς κανένα επεισόδιο ή διαμάχη με Στρατό και Αστυνομία…

Για μια ακόμη φορά είναι το Κοινωνικό ζήτημα που βγαίνει στο προσκήνιο και κάνει σμπαράλια τις εθνικές ψευδαισθήσεις και τους εθνικούς μύθους.
Αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν εθνικά συμφέροντα και εθνική ενότητα.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι πολλοί ΕΠ.ΟΠ. κατάγονται από τον Έβρο. Απέναντι στους Αγρότες πατεράδες υπάρχει το ενδεχόμενο να βρέθηκαν τα παιδιά τους ΕΠ.ΟΠ.
Εικόνες του ταξικού πολέμου που διεξάγεται σε μια περίοδο ύφεσης του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και αναζήτησης λείανσης των αντιθέσεων στο πλαίσιο των αμερικανικών σχεδιασμών, συνέχισης της καταδίωξης προσφύγων-μεταναστών και των απάνθρωπων Επαναπροωθήσεων για να διαφυλαχθούν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο, και μετατροπής του Νομού Έβρου σε μετόπισθεν των Αμερικανικών και Νατοϊκών επιχειρήσεων και βλέψεων σε Βαλκάνια και Μαύρη θάλασσα.  
Απαντάμε:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ Κοινωνικά κινήματα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου