Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Mεσολόγγι: Μπάρμαν και Μπάργουμαν δουλεύουν τα στελέχη και έρχονται να χωριά να κάνουν χάζι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει αναπαραστήσει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει "νύχτα" στην επαρχία, τι τραβάνε οι εργαζόμενοι στα μπαράκια με τον σεξισμό και τα στερεότυπα που επικρατούν.
Δυστυχώς θύματα των προκαταλήψεων και των αρρωστημένων νοοτροπιών αποτελούν και τα στελέχη, άνδρες και γυναίκες, που για να τα βγάλουν πέρα αναγκάζονται να εργαστούν μπάρμαν και μπάργουμαν!
Οι συνφάνταροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μας ανέφεραν ότι οι κάτοικοι των γειτονικών χωριών γνωρίζουν που θα βρουν γυναίκες στελέχη που εργάζονται ως μπάργουμαν και συρρέουν μαζικά.
Άραγε το ΓΕΣ δεν το γνωρίζει;
Δεν γνωρίζουν στο Υπουργείο Άμυνας ότι μπορεί να μην προβλέπεται, αλλά λόγω των οικονομικών αδιεξόδων, στελέχη αναγκάζονται να εργαστούν σε μπαρ και delivery;
Στελέχη που την άλλη μέρα κουτουλάν από την κούραση και το ξενύχτι, μεταφέρουν τις δουλειές τους σε φαντάρους και τους επιτίθενται λεκτικά.
Ένας φαύλος κύκλος που συνεχώς κάνει την ζωή όλων κάθε μέρα χειρότερη.
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι φτωχοί νέοι άνθρωποι κατετάγησαν στον Στρατό γιατί τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση επαγγελματική σταθερότητα και βόλεμα.
Πίστευσαν ότι θα γλύτωναν την εργασία στις καφετέριες, τα μπαρ και τα delivery, αλλά τελικά ξαναγύρισαν σε όλα αυτά όντας στρατιωτικοί!    

Εμείς καλούμε την νεολαία να μην Καταταγεί στον Στρατό Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ., να μην γίνουν Στρατιωτικοί.
Μην γίνετε Μπράβοι των Αφεντικών και Αναλώσιμοι για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
 Σας καλούμε μαζί με να αγωνιστούμε για τα σύγχρονα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.comdiktiospartakos@hotmail.com 

5 σχόλια:

  1. Αφού δεν βγαίνει ο μήνας πέρα με τίποτα τι να κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανείς? Φαντάσου τι θα γίνεται στα τουριστικά νησιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα σημερινά δεδομένα και τη ακρίβεια δεν αποκλείεται καθόλου να δουλέψουμε σαν ντελιβερι όταν το μέλλον είναι αβέβαιο με το όριο ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλεύει ακόμη η σταμάτησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνουν όλοι πως δεν ακούνε.σου λέει θα ξεχαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή