Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

516 Μ/Κ ΤΠ: Λιώνουν τους συνφάνταρους για να κάνουν Καριέρα Αξιωματικοί

Επιστολή από τους ταλαιπωρημένους φαντάρους προς την επιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων.
Είσαστε η τελευταία ελπίδα που έχουμε μήπως και αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο 516 Μ/Κ ΤΠ.
Είμαστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι με τις συνεχόμενες ασκήσεις-εκπαιδεύσεις, τις επιθεωρήσεις και τις προγραμματισμένες επισκέψεις Ταξιάρχων και Στρατηγών.
Εμείς πρέπει να τρέχουμε για όλα και να σκιζόμαστε για να κάνουν καριέρα Αξιωματικοί.
Εμείς θυσιαζόμαστε, λιώνουμε προκειμένου να φαίνονται και να ακούγονται τα ονόματα τους στους κύκλους των ανώτερων τους.

Υ.Γ. Θα επιστρέψουμε και με άλλη μία αναφορά προκειμένου να μάθουν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή την μαύρη μονάδα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Συνάδελφοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στο Αξιόμαχο και την Πολεμοκαπηλεία, που χρησιμοποιούν ως όχημα Αξιωματικοί Καριερίστες που πατούν πάνω στις πλάτες μας και μας θεωρούν Αναλώσιμους.
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να κλιμακώσουμε την αγωνιστική προσπάθεια για την ανάπτυξη μαζικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στους κυβερνητικούς πολεμικούς σχεδιασμούς, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου