Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Θα βάλουν Στρατηγούς και στις διοικήσεις Νεκροταφείων μετά την Ταβέρνα -ΛΑΕΔ που διόρισαν Αντιστράτηγο;

Το κακό έχει παραγίνει.
Το στρατιωτικό κατεστημένο είναι ένα τρομερό βάρος για την κοινωνία.
Εξαιτίας των υπεράριθμων Ανώτατων Αξιωματικών διατηρούν σε λειτουργία εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα προκειμένου να υπάρχουν θέσεις Διοίκησης.
Με τον πληθωρισμό Ταξιάρχων και Στρατηγών μήπως έχουν σχέδιο να τους αναθέσουν τη Διεύθυνση των στρατιωτικών Νεκροταφείων του Ελληνικού στρατού, όπως και τα Συμμαχικά;
Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.
Αντί να τους στείλουν στην Αποστρατεία, τους διατηρούν εν ενεργεία και τους καταβάλλουν μεγάλους μισθούς, αλλά ακολούθως μεγαλύτερες συντάξεις.
Ευνοιοκρατία, Προνόμια, Βύσματα Αξιωματικοί, Εναγκαλισμός του Στρατού και Κομματισμός με μπόλικη ψηφοθηρία.
Μιλάμε για Παράλογες και Προκλητικές καταστάσεις.
Φτάσανε στο επίπεδο να δικαιολογούν θέση Στρατηγού Διευθυντή για να  Διοικεί χιλιάδες νεκρούς, όπως στις ΛΑΦ Αντιστάτηγος Διευθύνει πιάτα και μακαρονάδες, μπριζόλες και γλυκίσματα στη Ταβέρνα-ΛΑΦ Αθήνας!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Διαβάστε σχετική ανακοίνωση:
ΛΑΕΔ: Άλλος ένας Αντιστράτηγος διευθυντής σε μια ταβέρνα!
Ποιος διορίζεται νέος Πρόεδρος του ΔΣ/ΛΑΕΔ (ΑΠΟΦΑΣΗ)
ΑΠ Ο Φ Α Σ Η
«Αντικατάσταση Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο
της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)»
ΑΔΑ: ΡΠΨΗ6-84Χ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Τον διορισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), του Αντιστράτηγου Δημήτριου Μπολομύτη του Σπυρίδωνα, ως Προέδρου, σε αντικατάσταση του Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη του Κυριάκου, λόγω επιλογής του από το ΚΥΣΕΑ για τη θέση του Α/ΓΕΣ, ο οποίος είχε διοριστεί με την υπό στοιχεία Φ.959.21/16/1278900/Σ.4902/20.10.2023 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Υ.Ο.Δ.Δ. 1161).

2. Η θητεία του ανωτέρω αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και λήγει με τη λήξη της θητείας των λοιπών μελών του ΔΣ/ΛΑΕΔ, στις 02 Νοε 2026, όπως καθορίστηκε με την υπό στοιχεία Φ.959.21/16/1278900/Σ.4902/20.10.2023 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Υ.Ο.Δ.Δ. 1161).

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ
Λέσχη Αξιωματικών Αθηνών: Παγκόσμια Πρωτοτυπία-Διοικητής Εστιατορίου ένας Αντιστράτηγος
Θα τα εκσυγχρονίσει όλα ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας...
Θα τα αλλάξει όλα....
Απαιτεί νέους Εξοπλισμούς, εξαγγέλλει προσλήψεις χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, υπόσχεται επιδόματα για να εξασφαλίσει Μισθοφόρους στρατολογημένους από τη Φτώχεια και τα λαικά στρώματα να πάνε να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για τα συμφέροντα εφοπλιστών και επιχειρηματιών, των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.
Φυσικά η βυσματοκρατία, οι πελατειακές σχέσεις, τα προνόμια των Αξιωματικών, ο Μιλιταρισμός και η Στρατιωτικοποίηση, συχνά έντονα δεμένα με την ψηφοθηρία, επεκτείνονται.
Σφυρίζουν αδιάφοροι Υπουργοί και στρατηγοί στις απατήσεις για το κλείσιμο των άχρηστων στρατοπέδων.
Βλέπεις θα πληγούν τα συμφέροντα των Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών καθώς θα μειωθούν οι θέσεις Διοίκησης.
Θα ξεσηκωθούν οι πολιτικοί και οι δήμαρχοι της ΝΔ που χάνουν ψήφους, τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα καθώς θα χάσουν φαντάρους-στρατιωτικούς που εκμεταλλεύονται και εις βάρος τους κερδοσκοπούν.
Μ' αυτά και μ' αυτά  φτάσαμε ο Ελληνικός Στρατός να έχει σε αναλογία περισσότερους Στρατηγούς από τον Αμερικανικό και Κινέζικο Στρατό.
Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε να Διευθύνει μια Ταβέρνα, ένα στρατιωτικό εστιατόριο, την ΛΑΦ Αθήνας, ένας ολόκληρος Αντιστράτηγος.
Αλήθεια, μπορεί να μας απαντήσει το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Άμυνας σε ποιον άλλο στρατό συμβαίνουν αυτές οι προκλητικές και φαιδρές καταστάσεις;

Την ίδια ώρα βεβαίως σχολεία, νοσοκομεία και στρατόπεδα καταρρέουν πάνω στα κεφάλια μας...
Περιορίζουν τα κονδύλια για τους φαντάρους...
Το φαγητό στις μονάδες είναι άθλιο, τα μέσα καθαριότητας άγνωστη λέξη και το ΚΨΜ κερδοσκοπεί εις βάρος των φαντάρων, ώστε από τα έσοδα να συντηρηθούν εγκαταστάσεις και οχήματα.
Ελληνικός Στρατός 2024....
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Για το τζάμπα όλοι κάθονται βάλε και τα προνόμια,ειδικά που είναι λέσχη που δεν θα χρειάζεται να μαγειρεύει ούτε η γυναίκα τα φαγητά του πλέον και εάν θέλει να κάνει πάρτυ παρέας τους καλούν όλους στην λέσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή