Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο επί 19 χρόνια εργαζόμενος συμβασιούχος στο ΕΚΠΑ είχε απολυθεί εκδικητικά από την πρυτανεία του ιδρύματος λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης και της συμμετοχής του στην κινητοποίηση ενάντια στην τηλεξεταστική στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου του κατά τη διάρκεια του μεγαλειώδους φοιτητικού κινήματος ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την ιδιωτικοποίηση της παιδείας.
Ο μεγάλος αγώνας από τους εργαζόμενους του ΕΚΠΑ, τα σωματεία και τους Φοιτητικούς Συλλόγους απέδωσε καρπούς! Μάλιστα, οι ΕΔΕ που απειλούν εργαζόμενους υπαλλήλους του ΕΚΠΑ για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν παγώσει, και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ακυρωθούν οριστικά!
Ο μόνος νικηφόρος δρόμος είναι ο συλλογικός! Έτσι θα συνεχίσουμε να απαντάμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων μας. Έτσι θα συνεχίσουμε και ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των 4 φοιτητών/τριών του τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών μέχρι να παρθούν πίσω. Δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστούν πειθαρχικά που τελευταία φορά εφαρμόστηκαν επί Χούντας! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και μαχητικά στο δρόμο του αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία στο ύψος των αναγκών μας!
Η συνδικαλιστική δράση εργαζομένων και φοιτητών δεν ποινικοποιείται! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!
ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου