Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πάμε πόλεμο;

Έκτακτο συμβούλιο πολεμικών αρχηγών κάλεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπροστά στο ενδεχόμενο ο ρωσοτουρκικός πόλεμος να ματαιωθεί και η Πόλη να μείνει για πάντα στα χέρια των Τούρκων που είναι αδέλφια μας κι εμείς αδελφοκτόνοι, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.
Στο πολεμικό συμβούλιο έλαβαν μέρος από την πλευρά των μενουμευρωπαϊστών ο Κων/νος Μπογδάνος και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ από την πλευρά των τουρκοφάγων ο Στέφανος Χίος και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Συντονιστής ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.

-Το «δημοκρατικό» Βήμα και το ξέπλυμα του Γκλύξμπουργκ

Vima 1Με το 3τομο που διαφήμιζε το «Βημα», ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας να ήταν ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ… 
Της ξένης αυτής μοναρχικής δυναστείας που επιβλήθηκε επί του ελληνικού λαού για να ελέγχει το νοτιοβαλκανικό τους προτεκτοράτο. Μια δυναστεία βαμμένη με το αίμα του ελληνικού λαού, που τολμά έως σήμερα να θέλει να τονίσει την παρουσία της στην ελληνική πολιτική ζωή. Και από κοντά οι διάφοροι σφουγκοκωλάριοι και αυλοκόλακες, οι οποίοι ευελπιστούν να τους πετάξουν κάποιο διαφημιστικό κοκαλάκι. 
Σαν τους νυν ιδιοκτήτες της πρώην έντυπης βασιλείας του Λαμπράκη.
Συνένοχοι σ’ αυτή την αθλιότητα και οι υπάλληλοι του συγκροτήματος, οι οποίοι δεν είχαν το σθένος να κάνουν αυτό που έκαναν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία» , όταν και εκεί επιχειρήθηκε από τους Γκλύξμπουργκ το αντίστοιχο ξέπλυμα, έναντι ουκ ευκαταφρόνητου ποσού. 

Από πού προέρχονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους Ο χάρτης

Ένας παγκόσμιος χάρτης δείχνει την χώρα προέλευσης των ξένων μαχητών που έχει στρατολογήσει το Ισλαμικό Κράτος στις τάξεις του.
Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη που έφτιαξε το Radio Free Europe/Radio Liberty, λίγο μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι που κόστισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.
Πρωταθλήτρια σε… τζιχαντιστές είναι η Γαλλία αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 1.200 περίπου Γάλλοι έχουν μεταβεί στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ-Ο "Σουλτάνος" Ερντογάν θέλει περισσότερες εξουσίες γιατί έτσι γίνεται "στα πλούσια κράτη"

Ο `Σουλτάνος` Ερντογάν θέλει περισσότερες εξουσίες γιατί έτσι γίνεται `στα πλούσια κράτη`ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
O Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του στην Εθνοσυνέλευση για τη σύνταξη ενός νέου Συντάγματος που θα δίνει μεγαλύτερες εκτελεστικές εξουσίες στον πρόεδρο, επιχειρηματολογώντας ότι ταιριάζει καλύτερα στα πλούσια έθνη.

BIOME: Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός- Δυναμική συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός για την εκποίηση των 14 ακινήτων της ΦΙΛΚΕΡΑΜ, μεταξύ των οποίων και αυτό της ΒΙΟΜΕ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Η διαδικασία του πλειστηριασμού που προέκυψε μετά από αίτημα της συνδίκου της πτωχευμένης μητρικής Φίλκεραμ που έκανε δεκτό το σχετικό δικαστήριο, ορίστηκε εκ νέου για την επόμενη Πέμπτη. Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΒΙΟΜΕ και αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών στο πλαίσιο των δράσεων ενάντια στον πλειστηριασμο πραγματοποιήσαν συγκέντρωση στα δικαστηρία σημειώνοντας: "Δεν πωλείται. Κάτω τα χέρια από τη ΒΙΟΜΕ, το εργοστάσιο ανήκει στους εργάτες. 

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος: Για τον πόλεμο που ετοιμάζεται κατά της τρομοκρατίας (Ηχητικό)

Στα πλαίσια της σταθερής συνεργασίας που έχουμε με τους συντρόφους του δικτύου ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος, παραθέτουμε σε ηχητικό της τελευταία τους εκπομπή που ακούστηκε από τον διαδικτυακό μας σταθμό με τον γενικό τίτλο «Φυσάει κόντρα και μεσ’ τον στρατό».
Στα 50 λεπτά που διαρκεί η εκπομπή θα ακούσετε τις απόψεις αυτής της συλλογικότητας για την γιορτή των ενόπλων δυνάμεων ενώ παράλληλα θα σχολιαστεί ο πόλεμος που ετοιμάζεται κατά της τρομοκρατίας, εντός και εκτός των συνόρων της ευρωπαϊκής ένωσης.
Η εκπομπή είναι πλαισιωμένη από πολύ καλή ελληνική μουσική.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του EMEP για τις εξελίξεις και την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους: Έξω οι ιμπεριαλιστές από την περιοχή!

rus_emepΈξω οι ιμπεριαλιστές από την περιοχή!
Χτες ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφτηκε από την Τουρκία στα σύνορα της Συρίας. Η τουρκική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το αεροπλάνο το οποίο βομβάρδιζε τους Τουρκμένους, παραβίασε για 17 δευτερόλεπτα τον εναέριο τουρκικό χώρο.
Η ευαισθησία της Τουρκίας δεν έχει καμιά σχέση με τους Τουρκμένους. Μέχρι πρόσφατα στο Ιράκ όταν οι Τουρκμένοι  δεχόταν δολοφονικές επιθέσεις από τον ISIS  και οι μαχητές του άρπαζαν τις γυναίκες τους για δούλες, το καθεστώς της Αγκυρας δεν προχωρούσε σε καμιά ενέργεια.

Η Ρωσία κήρυξε οικονομικό πόλεμο στην Τουρκία – Υπό απειλή και ο TurkStream, αναβάλλονται πολλά έργα – Ερντογάν: Να μας ζητήσετε συγγνώμη!

Η Ρωσία κήρυξε οικονομικό πόλεμο στην Τουρκία – Υπό απειλή και ο TurkStream, αναβάλλονται πολλά έργα – Ερντογάν: Να μας ζητήσετε συγγνώμη!- "Επίθεση" με οικονομικές κυρώσεις από τη Ρωσία στην Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στη Συρία.
- Ο Μεντβέντεφ έδωσε εντολή για οικονομικά μέτρα σε εμπόδιο, επενδύσεις, τουρισμό, μεταφορές, πολιτισμό.
- Αναστέλλονται κοινά πρότζεκτ, αυξάνονται οι δασμοί, περιορίζονται οι μετακινήσεις τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα.
- Ερντογάν: Συναισθηματική αντίδραση, δεν ταιριάζει σε πολιτικούς! Απαιτούμε συγγνώμη από τη Ρωσία.

Έκκληση από την Παλαιστίνη: Σταματήστε τις εκτελέσεις των παιδιών μας!

Εμείς, οι υπογράφουσες παλαιστινιακές πολιτικές δυνάμεις και οργανώσεις, κάνουμε έκκληση σε τοπικούς και διεθνείς φορείς, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατικές δυνάμεις για άμεση και αποφασιστική δράση αναφορικά με την εκτέλεση Παλαιστινίων ανηλίκων από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους. Μέχρι σήμερα, 18 παιδιά Παλαιστινίων έχουν σκοτωθεί και εκτελεστεί εν ψυχρώ σε σημεία ελέγχου (τσεκπόιντς) και στους δρόμους από την έναρξη της τωρινής παλαιστινιακής εξέγερσης. Δεκάδες Παλαιστίνιοι ανήλικοι έχουν τραυματιστεί, συλληφθεί ή ανακριθεί βάναυσα από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Μόσχα: 60 Τούρκους επιχειρηματίες συνέλαβαν και απελαύνουν οι ρωσικές αρχές

Russian President Vladimir Putin speaks during a ceremony of receiving diplomatic credentials from foreign ambassadors in the Kremlin in Moscow, Russia, 26 November 2015. During a ceremony attended by 15 newly appointed ambassadors Putin said that the Turkish decision to down the Russian SU-24 plane in the territory of Syria contravenes common sense and international law. EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT NOVEMBER 26, 2015

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

56568456c4618856418b45eeΣτραβωθήκαμε πια από τον πολύ (δια)φωτισμό.
Κεφάλια γουρουνιών πετάχτηκαν στην είσοδο ενός κέντρου υποδοχής προσφύγων στην Ολλανδία, σε μία απόπειρα κάποιων να κάνουν στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ένα εφιαλτικό καλωσόρισμα, γεγονός που συνέβη μάλιστα στη χώρα ενός εκ των ανεκτικότερων λαών της Ευρώπης στο θέμα της πολυ-πολιτισμικότητας όπως θεωρούνται από πολλούς οι Ολλανδοί.

18 τουρκικά αεροσκάφη εγκλωβίστηκαν από τους Ρώσους

aeroskafi3
Δεκαοχτώ τουρκικά μαχητικά F-16, τα οποία απογειώθηκαν με σκοπό την αποστολή επιτήρησης ή της επιχείρησης στα σύνορα με τη Συρία, εγκλωβίστηκαν από το ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής/αντιβαλλιστικής άμυνας μακρού βεληνεκούς . Αυτό συνέβη χθες εξαιτίας του φόβου των αναχαιτιστικών Su-30SM, τα οποία ήταν ως συνοδεία μαζί με τα ρωσικά μαχητικά κρούσης και έτσι πλέον θα στέλνονται 18αδες μαχητικών και όχι δυάδες ή τετράδες από την τουρική αεροπορία. Τα τουρκικά μαχητικά επέστρεψαν άρον άρον στη βάση τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό συνέβαινε τη στιγμή που η Μόσχα βομβάρδιζε τα φορτηγά που μετέφεραν όπλα στους Τουρκμάνους και τους τζιχαντιστές. 

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ


Μας ήρθε νέο φιρμάνι.. Η εξ αναβολής δίκη ορίστηκε για τις 22/1/2016, ημέρα Παρασκευή.

Army orders in confronting immigrants – racist bigotry on Kos!

Pro-Golden Dawn military officers are General Staff Lieutenant General Tellidis and the Minister of National Defense P. Kammenos

Despite statements made by the political and military armed forces leadership and the SYRIZA-ANEL government in striving to exhibit a human face in regards to dealing with immigrants, in reality there’s a war taking place against them in the Aegean and throughout the Mediterranean.
But a war, as in all wars, has perpetrators and victims.
With protagonists as well, not only those engraving policies at the Pentagon headquarters but also those officers and commissioned officers called upon to implement them. 

Δίχρονο προσφυγόπουλο βρέθηκε ολομόναχο στον Έβρο Ανήλικοι πρόσφυγες

Δίχρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία βρέθηκε, άγνωστο πώς, να περιφέρεται στην Ορεστιάδα, μόνο χωρίς οικογένεια, ενώ ένα οχτάχρονο μπήκε σε βάρκα που αναχώρησε από τα τούρκικα παράλια για την Ελλάδα, με τους γονείς και τα δύο αδέρφια του να «περισσεύουν» στο παραφορτωμένο σκαρί, απομένοντας να το κοιτούν καθώς απομακρυνόταν.
Από το 2011 έως σήμερα περίπου 2.700 παιδιά, που κατέληξαν στην Ελλάδα χωρίς τις οικογένειές τους, συνόδεψαν τα μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) ΜετάΔραση (www. metadrasi.org) σε δομές φιλοξενίας κυρίως στην Αθήνα.

ΣΤΟ ΚΕΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ!

Από τις πρώτες μέρες τα στελέχη στο κέντρο εκπαίδευσης του Ναυπλίου έδειξαν το άγχος τους για τις δημοσιευμένες καταγγελίες. Ό, τι παράπονα έχετε να τα λέτε σε εμάς και όχι στο internet τόνιζαν. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να προβάλουν το επιχείρημα ότι στο διαδίκτυο τα μαθαίνει και ο εχθρός! 
Για μία ακόμη φορά όμως δεν κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάσταση στα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρατηρούνται στα κέντρα.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ

Εδώ θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη για το τι συμβαίνει μέσα και έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα επιχειρείται ο πρώτος πλειστηριασμός του οικοπέδου της ΒΙΟΜΕ.
Στέλνετε email με φωτογραφίες, βίντεο και ενημέρωση στο protbiometal@gmail.com

Πόσες είναι οι πολεμικές αεροπορίες που επιχειρούν στη Συρία

Το πρόσφατο περιστατικό με την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά μαχητικά στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας επαναφέρει στο προσκήνιο ένα εξαιρετικά φλέγον ζήτημα – διάσταση του συριακού εμφυλίου πολέμου: Τον μεγάλο «συνωστισμό» που παρατηρείται στον εναέριο χώρο της χώρας, με άνευ προηγουμένου αριθμό πολεμικών αεροποριών να επιχειρούν – ή να έχουν επιχειρήσει- στη Συρία. Ξεκινώντας (προφανώς) από την, ταλαιπωρημένη, μετά από χρόνια πολέμου, συριακή πολεμική αεροπορία, και τη σύμμαχο ρωσική, υπάρχουν οι αεροπορικές δυνάμεις της επιχείρησης Inherent Resolve, εναντίον του ISIS σε Συρία.

Ποια θα είναι τα ρωσικά αντίποινα μετά την κατάρριψη

Ενώ το ΝΑΤΟ δηλώνει πως επιθυμεί κατέβασμα τόνων και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ισχυρίζεται ότι θέλει αποκλιμάκωση μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από μαχητικά της χώρας του, η ρωσική πλευρά δείχνει να ετοιμάζει τα αντίποινά της.
Σε νέες δηλώσεις του, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι «μετά από αυτό που συνέβη χθες, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα άλλων περιστατικών. Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει να αντιδράσουμε με κάποιον τρόπο. 

Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ: ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ UCK!

ΛΕΦΕΔ: ΤΑΜΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 15
Με τον καλύτερο τρόπο τίμησε η Μητροπολιτική Λ.ΕΦ.Ε.Δ. την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων καθώς το τριήμερο 20-21-22/11/2015(και μόλις μια εβδομάδα από την συμμετοχή της στο Athens Patrol οπού συμετείχε με 23 άνδρες)διεξήγαγε την άσκηση ''ΑΧΙΛΛΕΑΣ''στο όρος Βερτίσκος.
Το σενάριο της άσκησης είχε ως εξής :Μικρή εχθρική δύναμη ειδικών αποστολών γειτονικού κράτους συνεπικουρούμενη από πράκτορες διείσδυσε μέσω αφύλακτων συνόρων προς ενίσχυση ΄΄ατάκτων΄΄ που προσπαθούν να προσαρτήσουν εδάφη που συνορεύουν με την χώρα τους.

Τούρκος ακροδεξιός Γκρίζος Λύκος εκτέλεσε τους Ρώσους πιλότους

Ο εμφανιζόμενος ως Τουρκμένος τζιχαντιστής οπλαρχηγός Αλπασλάν Τσελίκ (Alpaslan Celik), που ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση στον αέρα των δύο Ρώσων πιλότων, ενώ αυτοί έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους, δεν είναι Σύρος Τουρκμένος αλλά Τούρκος νεοναζί της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.
Όπως σας μεταδώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές στη Συρία δήλωσαν επίσημα ότι σκότωσαν τους δύο Ρώσους πιλότους, του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 την Τρίτη, ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους.

Την Πέμπτη ο πρώτος πλειστηριασμός της ΒΙΟΜΕ - Εβδομάδα δράσης ενάντια στον πλειστηριασμό



Εβδομάδα δράσεων ξεκινά στην Θεσσαλονίκη καθώς στις 26 Νοεμβρίου ξεκινάει στα δικαστήρια μέσω πλειστηριασμού η διαδικασία εκποίησης των 14 ακινήτων εντός των οποίων βρίσκεται και η ΒΙΟΜΕ μετά από το σχετικό δικαστήριο που έκανε δεκτό το αίτημα των συνδίκων της πτωχευμένης Φίλκεραμ.
Αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργατών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης συγκέντρωση στην Καμάρα και στην συνέχεια πορεία. 

Η Μόσχα στέλνει τη ναυαρχίδα της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία

Ο ΜΠΙΛΑΛ, (ΥΙΟΣ), ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

ΦΟΤΟ1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί και σε άλλα οικονομικά σκάνδαλα από τον τουρκικό τύπο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους το Κομμουνιστικό Κόμμα δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία λέει στον Νταβούτογλου πως ¨Η μεγαλύτερη απειλή είστε εσείς¨.
Το κείμενο που δημοσιεύτηκε αναφέρει τα εξης :
Δεν θα υιοθετήσουμε καμία προσέγγιση η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα κάποιας χώρας. Αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι πρόκειται για διεθνές δικαίωμά μας και εθνικό μας καθήκον να λαμβάνουμε μέτρα εναντίον καθενός που παραβιάζει τα σύνορά μας στη γη και τον αέρα, παρά τις πολλές προειδοποιήσεις μας

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

Με βίντεο που αναρτήθηκε στο you tube ανακοινώθηκε η εισβολή στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη η οποία έγινε από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».
Ακολουθεί το κείμενο της ομάδας «Ρουβίκωνας» για τη δράση:
Ένα κροκοδείλιο δάκρυ κύλησε για το προσφυγικό

Ο Ερντογάν δικαιώνει όσους τον κατηγορούσαν για εξισλαμισμό της Τουρκίας


Image
Όταν ο ανερχόμενος πολιτικός αστέρας της Τουρκίας “κάλπαζε” προς την εξουσία, αρκετοί πολιτικοί του αντίπαλοι, αλλά και το κεμαλικό στρατιωτικό κατεστημένο, τον κατηγορούσαν για κρυφή ατζέντα ,μέσω της οποίας θα οδηγούσε την Τουρκία στον εξισλαμισμό. 
Πολλοί κι εδώ στην Αθήνα, έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως υπερβολές όλα αυτά. Δεν γνωρίζουμε τι λένε σήμερα. 
Το σκίτσο του βραζιλιάνου Λατούφ πάντως τα λέει όλα! 
Ο Ερντογάν πίνει σαμπάνια με τους ακραίους ισλαμιστές, γιορτάζοντας την κατάρριψη του αεροσκάφους.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε καθαρά ότι “οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας ενθαρρύνουν τον εξισλαμισμό της τουρκικής κοινωνίας”.
Και πρόσθεσε:

Ποιος ο ρόλος του ΝΑΤΟ στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους απο την Τουρκία;


Image
Το ΝΑΤΟ μπλέκεται έμμεσα δεδομένου οτι η Τουρκία ειναι μέλος της συμμαχίας οπότε μετα την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους απο την Τουρκία, χώρα μέλος της συμμαχίας το ερώτημα που τέθηκε ηταν ακριβώς τι θα μπορούσε να κάνει το ΝΑΤΟ ή αν θα κάνει οτιδήποτε το ΝΑΤΟ. 
Το DefenceMatters ρώτησε τους ειδικούς και αυτοι απάντησαν:
John R. Deni *, Καθηγητης National Security Studies, Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών

Μπαράζ ρωσικών βομβαρδισμών από αέρα και θάλασσα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας

ImageΜπαράζ βομβαρδισμών από ρωσικά αεροσκάφη αλλά και από πολεμικά πλοία στην συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Συρίας.
Βίντεο που έχει μαγνητοσκοπηθεί σε μια μεθοριακή διάβαση στα σύνορα της Συρίας με την επαρχία Κιλίς στη νότια Τουρκία καταγράφει φορτηγά να φλέγονται, έπειτα από μια αεροπορική επιδρομή, την οποία κατήγγειλαν εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής. Ο επικεφαλής της συνοριακής διάβασης που ελέγχουν οι αντάρτες στην ίδια περιοχή δήλωσε από τη δική του πλευρά ότι οι βομβαρδισμοί έπληξαν ένα χώρο στάθμευσης φορτηγών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι.

Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις

Φίλε Πιτσιρίκο,
Διάβασα τις δηλώσεις που έκανε ο μονίμως χαμογελαστός αλήτης μετά την συνάντηση που είχε με το πρωθυπουργό του Απαρτχάιντ στην Ιερουσαλήμ. Μίλησε για το σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας και του Ισραήλ στην περιοχή και προανήγγειλε τριμερή συνάντηση με την συμμετοχή και του Κύπριου Νενέκου τον επόμενο χρόνο.

Aυτές οι εικόνες ίσως εξηγούν κάπως καλύτερα τη χτεσινή επίθεση της Τουρκίας στη Ρωσία (PHOTO) Eίναι αυτή η περιοχή του κόσμου που τα πάντα μπορούν να εξηγηθούν με το πετρέλαιο

islamic-state-topic-original-1407866105Μία από τις βασικές ερωτήσεις όλων των διεθνών παιχτών που θέλουν να σταματήσουν το Ισλαμικό Κράτος είναι που βρίσκουν οι τζιχαντιστές τα φράγκα για να αγοράσουν όπλα και να πληρώσουν τους μισθούς των μαχητών τους (το Ισλαμικό Κράτος δίνει μέχρι και επιδόματα γάμου). 

Amnesty international : Save the palestinian poet and artist Ashraf Fayadh

18,479 signers. Let's reach 20,000
Why this is important