Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ατελείωτα βάναυσα καψόνια: Πόσους νεκρούς φαντάρους Εύζωνες θέλουν στην Προεδρική Φρούρα;

Την Ασυλία στην Παρανομία και στην Βαναυσότητα.
Την Ανομία των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται πως η νέα κυβέρνηση έρχεται να την εδραιώσει και να την ενισχύσει. 
Αυτό δείχνει άλλωστε και η εκπαίδευση των υποψήφιων για την Προεδρική Φρουρά σύμφωνα με τις καταγγελίες νεοσυλλέκτων στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. 
Να θυμίσουμε εδώ ότι μόλις ένας μήνας πέρασε από την τελευταία καταγγελία για το ίδιο σώμα και την μεταχείριση των νεοσυλλέκτων εκεί κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης: http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/07/blog-post_580.html
Έτσι και τώρα, τα ίδια και χειρότερα βιώνουν οι φαντάροι που επιλέγονται και στέλνονται υποχρεωτικά εκεί, παρόλο που δηλώνουν άρνηση, τόσο στην μονάδα πριν τους στείλουν όσο και όταν φτάνουν και αρχίζουν τα βασανιστήρια τους, αν δηλώσουν άρνηση να ενταχθούν στην Προεδρική Φρουρά το μόνο που παίρνουν είναι χλευασμός και προσβολές. Όσον αφορά την εκπαίδευση τι να πρωτογράψουμε. 

Κατ’ αρχάς όλη μέρα οι ΄΄εκπαιδευτές΄΄ υποχρεώνουν τους νεοσύλλεκτους να στέκονται όρθιοι πλην της ώρας του φαγητού με αποτέλεσμα να φεύγουν από εκεί με πρησμένα πόδια και άλλοι να καταλήγουν με προβλήματα στην μέση τους μετά το πέρας της εκπαίδευσης. 

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης δεν μπορείς να μιλήσεις, να κουνηθείς, να γυρίσεις το βλέμμα σου γιατί ο χλευασμός, οι φωνές, ο εξευτελισμός και οι τραμπουκισμοί δεν θα έχουν σταματημό. 

Αν στον δρόμο σε κάποια έξοδο διασταυρωθούμε με κάποιο συνάδελφο μάλλον δεν θα τον γνωρίσουμε λένε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα σε μια περίπτωση έσπρωχναν έναν νεοσύλλεκτο ο ένας εκπαιδευτής στον άλλο μέχρι που έπαθε κρίση πανικού. 

Τα καψόνια, push-up στην καυτή άσφαλτο γιατί κοίταξε κάποιος τον εκπαιδευτή ή να σε βάλουν να κοιτάς σε μια γωνία τον τοίχο είναι το πιο ελαφρύ παράπτωμα στην συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Φωνές, προσβολές, εξευτελισμός, σπρώξιμο, βρισιές ακόμη και ‘’κατά λάθος΄΄ φτύσιμο περιλαμβάνει η εκπαίδευση ενός εύζωνα. 



Τους βάζουν να κοιτάξουν από κάτω τις μπότες των εκπαιδευτών ρωτώντας αν είναι καθαρές ή βρώμικες. 

Και φυσικά ότι και να απαντήσεις την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις, τραμπουκισμό και φωνές για το ποιος είσαι εσύ που θα τολμήσεις να πεις τις μπότες του βρώμικες ή αν πεις καθαρές στις σκουπίζουν πάνω σου για να λερωθείς και να ΄΄αποδείξουν΄΄ ότι δεν είναι έτσι. 

Και να αναρωτιέσαι που είναι οι ανώτεροι και τι κάνουν για αυτό η απάντηση είναι το αναμενόμενο. 

Ο διοικητής στην μια και μοναδική εμφάνιση του είπε στους εκπαιδευτές ότι τους δίνει το ελεύθερο να κάνουν στους νεοσυλλέκτους ότι θέλουν. 

Ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντας έτσι τους εκπαιδευτές. 

Άραγε ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους φαντάρους; 

Ποιος θα έχει την ευθύνη για τον επόμενο φαντάρο που θα αυτοκτονήσει ή θα κάνουν ότι δεν ήξεραν;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com diktiosprartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου