Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Επίθεση των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Άλλη μια αισχρή επίθεση εναντίον το Κινήματος των Φαντάρων από τους ΝΑΖΙ δολοφόνους της Χρυσής Αυγής 
(Δεν θέλει αγήματα ο “Σπάρτακος”)
Αυτή τη φορά τους έτσουξε η απαίτηση μας να Σταματήσει η συμμετοχή Στρατιωτικών Αγημάτων στις Θρησκευτικές τελετές. [Φαντάροι και στρατιωτικοί λένε όχι στα Στρατιωτικά αγήματα diktiospartakos.blogspot.com]
Είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κινήματος των φαντάρων που εκφράζει στρατευμένους και μόνιμο προσωπικό που γυρνούν την πλάτη στην αντιδραστική Αλληλουχία Στρατού-Εκκλησίας-Επιχειρηματιών-Φασιστών-ΝΑΤΟ-ΕΕ που οικοδομεί το σύγχρονο Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας. 
Δε θα σταθούμε στις βλακείες της Ναζιστικής Δολοφονικής συμμορίας της οποίας έχουμε Απαγορεύσει τη δράση στα Στρατόπεδα.
Εκεί μάλιστα που θεωρούσε ότι είναι ο προνομιακός της χώρος.
Θυμίζουμε μόνο τις τρεις ΕΔΕ που αναγκάστηκε να διεξάγει ο Ελληνικός Στρατός εναντίον τους.
Και λέμε διεξάγει γιατί μόνο ο αντιφασιστικός αγώνας των φαντάρων ήταν αυτός που έσπασε την ΟΜΕΡΤΑ μεταξύ των ΝΑΖΙ και της πολιτικής-στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ.
Για εμάς αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι το νέο ξέπλυμα των ΝΑΖΙ Δολοφόνων από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και η απόπειρα να αναδιοργανώσουν τα Τάγματα Εθνοφυλάκης δίνοντας χιλιάδες όπλα στους ΝΑΖΙ Τραμπούκους και Δολοφόνους εργατών, προσφύγων-μεταναστών και αγωνιστών. 
Πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις με τα Τάγματα Εθνοφυλακής συνδέονται άμεσα με τις αλλαγές που προωθούνται στο Επιχειρηματικό Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και τον ρόλο που αναλαμβάνει ο Στρατός ως Πάροχος Ασφάλειας. diktiospartakos.blogspot.com
Η καπιταλιστική ανάπτυξη που εξαγγέλλει η κυβέρνηση και το νέο καπιταλιστικό παραγωγικό μοντέλο που προωθεί ο αστικός κόσμος με το καθηγητικό-δημοσιογραφικό-μιντιακό-πολιτικό αστικό κατεστημένο να ντύνει καθημερινά με κραυγές καθεστωτικής προπαγάνδας, έχει συστατικό στοιχείο την Καταστολή και τον Πόλεμο, στοχοποιώντας τον Εχθρό-Εργαζόμενο λαό που θέλει Δούλο και Αναλώσιμο! diktiospartakos.blogspot.com
Απαιτείται η συγκρότηση ενός πλατιού αγωνιστικούς μετώπου ενάντια στο Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και την καπιταλιστική τους Ανάπτυξη. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Επιπλέον χαρίζουμε με όλη μας την καρδιά στην ελεεινή δολοφονική συμμορία το τραγούδι του συναγωνιστή που ποτέ Δεν ξεχνούμε Παύλου Φύσσα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου