Slider

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Μεγάλη ήττα του Πάνου Καμμένου και του μιλιταρισμού που καλλιεργεί! Η νεολαία γύρισε την πλάτη στον Στρατό και δεν πήγε να καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ!

Ο εκβιασμός της κυβέρνησης δεν έπιασε και ο Πάνος Καμμένος μετρά τα συντρίμμια του καταρακομένου πολιτικού του προφίλ.
Δε πα να έφτιαξε η Ακροδεξιά ηγεσία του ΥΠΕΘΑ μαζί με τον όμιλο Βαρδινογιάννη την εκπομπή πολεμοκάπηλης μιλιταριστικής προπαγάνδας στην ΕΡΤ...

Δε πα να γράφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα δημοσιογραφική φερέφωνα του Υπουργείου Άμυνας σε εφημερίδες-σάιτ και να κρααγάζουν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις...

Η νεολαία τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε να καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ! 

Τη Παρασκευή το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 10 Απριλίου για τους ΟΒΑ του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο λόγος είναι ότι η προσέλευση υποψηφίων δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις. 
Μόνο στην Πολεμική Αεροπορία συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις που θεωρείται ότι είναι καλύτερα. 
Στο Πολεμικό Ναυτικό για παράδειγμα για τις 200 θέσεις ΟΒΑ έχουν κατατεθεί μόλις 102 αιτήσεις!
Πρόκειται για μια τρομερή νίκη της νεολαίας και μια ολέθρια ήττα του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Βίτσα, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Γιατί;
Γιατί απέτυχε ο κτηνώδης εκβιασμός τους στην νεολαία.
Αυτή η κυβέρνηση που δεν έχει καμιά σχέση με οτιδήποτε αριστερό- δηλαδή σεβασμό στον άνθρωπο και την ειρήνη, αγώνα για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας-, αλλά προπαγανδίζει την πολεμοκαπηλεία, τους "εθνικούς κινδύνους" για να καμουφλάρει τον ταξικό κίνδυνο που αποτελεί η ίδια για τους εργαζόμενους και την νεολαία, για να τρέξει στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ και του ευρωστρατού για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των εργολάβων-εφοπλιστών-βιομηχάνων της ελληνικής ιδιωτικής βιομηχανίας...
Εκβίασε την νεολαία!
Και την εκβίασε με την Ανεργία, τη Μαύρη Εργασίας, τους μισθούς των 200 ευρώ, τη μετανάστευση.
Επανέλαβε για 3η φορά το διαγωνισμό πρόσληψης ΟΒΑ, γιατί θεώρησε ότι η κοινωνική καταστροφή που έχουν προκαλέσει τα Μνημόνια που ψηφίζει θα έδιναν τη δυνατότητα στον Τσίπρα και τον Καμμένο να τα καταφέρουν καλύτερα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Εκεί έχουν φτάσει...
Και νικήθηκαν από την νεολαία. Ο διαγωνισμός πρόσληψης Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ ΑΠΕΤΥΧΕ! 
Γιατί ποιος θα πάει για 600 ευρώ στον Έβρο και στα νησιά για να τον βρίζουν και να τον περιφρονούν όλοι, σκοπάνθρωπος και αγγαρειομάχος, Αναλώσιμος στην πρώτη γραμμή αλλά και χωρίς να μπορεί να αρνηθεί συμμέτοχος-συνένοχος στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Να πληρώνει επιπλέον σπίτι, φαγητό, εισιτήρια...

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε η μοναδική συλλογικότητα που πάλεψε και παλεύει για την Αποτυχία του Διαγωνισμού Πρόσληψης Μισθοφόρων ΟΒΑ, καλεί σε πιο αποφασιστικό αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για την κλιμάκωση της πάλης του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου