Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Έφτιαξαν τη Φωνή της Αμερικής ο Καμμένος, ο Βαρδινογιάννης και η ΕΡΤ;



Η θύμηση και μόνο της ψυχροπολεμικής "Φωνής της Αμερικής" γεννά τις χειρότερες μνήμες στον λαό μας.
Φαίνεται όμως δεν ισχύει το ίδιο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το κανάλι της κυβερνητικής προπαγάνδας που λέγεται ΕΡΤ και την εκπομπή εθνικιστικής και μιλιταριστικής προπαγάνδας που σκηνοθετούν το Υπουργείο Άμυνας του ηγέτη των ΑΝΕΛ και του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
Εδώ να θυμίσουμε τους ιδιαίτερους οικονομικούς δεσμούς των αμερικανικών βάσεων στη Σούδα και του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
Για δεύτερη  συνεχή φορά η αισχρή εκπομπή της πολεμοκαπηλείας που λέγεται ¨Αρετή και Τόλμη¨ προέβαλε την εμετική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα των ΗΠΑ. 
Αφού λοιπόν προηγήθηκαν οι δηλώσεις των Αμερικανών δολοφόνων που πήραν μέρος στην πολυεθνική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2017, ήρθε η ώρα να δοθεί ο λόγος και να προβληθούν οι απόψεις στον εκπρόσωπο της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης και απειλής για τους λαούς. 
Ευγνώμονες δηλώνουν οι Αμερικανοί για τη βάση της Σούδας, η οποία θεωρούν ότι διαδραματίζει κεντρικό ρόλο για τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου.

Αυτό τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Παιατ που μίλησε στην εκπομπή ” Με Αρετή και Τόλμη” και την Αλεξία Τασούλη.

Ο Αμερικανός πρέσβης χαρακτηρίζει τη Σούδα, ως μια σημαντική πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορούν να ενισχυθούν οι σχέσεις των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών. “Είμαι εντυπωσιασμένος από τον σεβασμό και τον επαγγελματισμό μεταξύ των δυνάμεων της αεροπορίας και του ναυτικού των χωρών μας και ευελπιστώ στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας με τέτοιο τρόπο που θα ενισχύσει την ασφάλεια και των δύο χωρών” τονίζει με νόημα ο Αμερικανό αξιωματούχος. 

Αναφέρθηκε ακόμη στην επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμυνας στις ΗΠΑ και στη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομολογό του Τζειμς Μάτις, την οποία χαρακτήρισε “εξαιρετική”. 

“Η Ελλάδα αποτελεί σύμμαχο-κλειδί στο ΝΑΤΟ και στρατηγικά κρίσιμο παράγοντα. Ενας ισχυρός συνεργάτης στην ανατολική Μεσόγειο την περίοδο μάλιστα που πρωταρχικός στόχος των ΗΠΑ είναι η αντιμετώπιση των ISIS στη Συρία. Ένας δυνατός σύμμαχος, στη συνεργασία με τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων διατηρώντας μια Ευρωπαική τροχιά” ενώ τάχθηκε υπέρ της παρουσία του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών."


Φυσικά κανείς δεν απαντά στις καταγγελίες της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 

Οι Αμερικανοί προχωρούν σε κατασκοπευτικές επιχειρήσεις και καταρρίπτουν αεροσκάφη από τη βάση της Σούδας  http://diktiospartakos.blogspot.gr



Ο Αμερικανός πρέσβης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι συνένοχη-συμμέτοχη στα ιμπεριαλιστικά τους εγκλήματα δεν λένε κουβέντα για το γεγονός οτι οι πρόσφυγες που καταλήγουν στην Ελλάδα, ως σταθμό ενός άκυρου ευρωπαϊκού ονείρου, προέρχονται όλοι από χώρες που έχουν δεχτεί ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ δεν αναφέρεται στις συνθήκες και τους λόγους ανάπτυξης του Daesh που δεν είναι άλλοι από την αμερικανική κατοχή, ξαφνικά παθαίνει αμνησία και ξεχνά το δόγμα των νεοαντιδραστικών "περί άξονα του Κακού¨που διέλυσε χώρες, έσπειρε πόνο και όλεθρο.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ - ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Πρέπει τώρα το Αντιπολεμικό Κίνημα και οι εργαζόμενοι να παλέψουν για το κλείσιμο των βάσεων και την έξοδο-διάλυση του ΝΑΤΟ.
Ήδη, το Αντιπολεμικό κίνημα της Κρήτης και πάρα πολλοί φορείς και κοινωνικά κινήματα, με την διαδήλωση στη βάση της Σούδας, αρχές Απριλίου έδωσαν τη δική τους απάντηση στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης και των ΗΠΑ. 
Απαιτείται όμως να πάμε αλλιώς. Όχι μόνο πρέπει να κλιμακώσουμε την αντιπολεμική δράση, αλλά η αμφισβήτηση του καθεστώτος πολέμου-καταστολής πρέπει να γίνει συστατικό τμήμα των εργατικών αγώνων, πρέπει να γίνει καθημερινότητα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Τώρα λοιπόν πρέπει να πάρουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μέσα και έξω από τον στρατό, για το μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Ένοπλης Χακί Καταστολής.
Μπλοκάροντας τους πολεμικούς εξοπλισμούς και την πρόσληψη Μισθοφόρων.
Ακυρώνοντας ασκήσεις και εκδηλώσεις αντιδραστικών πολεμοκάπηλων δεξαμενών σκέψης.
Αγωνιζόμενοι εναντίον στην Μιλιταριστική Προπαγάνδα των καναλιών, της κυβέρνησης και των εφοπλιστών.
Να μην επιτρέψουμε να βρει λιμάνι ούτε ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ-ΕΕ.
Να κλιμακώσουμε την πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης των Μνημονίων και της αστικής πολιτικής, των πολέμων και της κρατικής τρομοκρατίας, του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου