Slider

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Σαφάρι του Ελληνικού Στρατού με λάφυρα φαντάρους για ΟΒΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΓΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ή ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ;
ΑΦΑΙΡΟΥΝ 6000 ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ 

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΒΑ
Την περίοδο αυτή η εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων φαντάρων χτυπάει κόκκινο.
Χιλιάδες στρατιώτες λαμβάνουν φύλλο πορείας για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, όπου με τον τσάμπα κόπο και ιδρώτα τους όχι μόνο θα γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις, επιδιορθώσεις και ετοιμασίες, αλλά αργότερα θα λειτουργήσουν αυτές για να υποδεχτούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Άλλο ένα αισχρό ΠΡΟΝΟΜΙΟ των στρατιωτικών που με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του στρατιωτικού κατεστημένου συντηρείτε με απαραίτητη τη δωρεάν εργασία των φαντάρων ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους.
Παράλληλα, στις μονάδες πραγματοιποιείτει ένα αληθινό Σαφάρι με τα κλιμάκια του ΓΕΣ να αναζητούν ως θηράματα στρατευμένους για να τους στρατολογήσουν ως Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ.

Το ΓΕΣ όμως λέει ΨΕΜΑΤΑ και το καλούμε να πάρει θέση!

Μετά την τραγική αποτυχία που σημείωσε η προηγούμενη Προκήρυξη Διαγωνισμού για την πρόσληψη 1000 ΟΒΑ, το ΓΕΣ προχώρησε σε νέο διαγωνισμό. 
Τα κλιμάκια του ΓΕΣ που προχωρούν σε υποχρεωτικές ενημερώσεις στις μονάδες συγκεντρώνουν τους φαντάρους και τους πληροφορούν ότι η αμοιβή τους αυξήθηκε σε 966 ευρώ καθαρά, κάτι που είναι ΨΕΜΑ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ιωάννας Ηλιάδη που γράφει: 
"Δεν υπάρχει βέβαια κάποια μεταβολή ως προς το οικονομικό σκέλος, σε σχέση με την προηγούμενη προκήρυξη" http://www.armynow.net/oba-nea-prokhryksi-348-strato-ksiras
Αν όντως υπάρχει αύξηση των αποδοχών είναι μια τεράστια πρόκληση για την κοινωνία καθώς την ίδια περίοδο εξαγγέλλονται άγριες περικοπές σε μισθούς-επιδόματα-συντάξεις-κοινωνικές δαπάνες και απίστευτοι φόροι!


Κόβουν Μισθούς-Συντάξεις αλλά σχεδιάζουν διαγωνισμούς για πρόσληψη 1000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ετησίως!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ 
ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΤο Υπουργείο Άμυνας ακόμη δεν έχει δημοσιοποιήσει τα τελικά αποτελέσματα του Διαγωνισμού για την πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών .
Όμως παρ΄ όλα αυτά το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο επιτίθενται ξανά.
Προκηρύχθηκαν εκ νέου 348 θέσεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στον Στρατό Ξηράς. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι δυο προκηρύξεις, μια για “εκατόν ενενήντα µία (191) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1) και η άλλη για εκατόν πενήντα επτά (157) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ειδικές ∆υνάµεις του Στρατού Ξηράς, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών, µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1).

Το ΓΕΣ ελπίζει ότι διευρύνοντας τις ειδικότητες θα μπορέσει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό στρατιωτών ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του. (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.armynow.net/oba-nea-prokhryksi-348-strato-ksiras)
Παράλληλα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχεδιάζει να προχωρήσει στην πρόσληψη 1000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ ετησίως αποκαλύπτοντας το πόσο αδίστακτοι είναι και εξίσου αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουν την πολιτική καπιταλιστικής ανασυγκρότησης που έχει ως βασικούς άξονες την γεωστρατηγική αναβάθμιση σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και την ανάδειξη του ενεργειακού τομέα, με παράλληλη εντεινόμενη συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η κυβέρνηση λοιπόν ενώ προχωρά σε αυτή την πρωτοφανή υποτίμηση-υποβάθμιση του κόσμου της εργασίας, αγοράζει όπλα από τους Αμερικανούς, προσλαμβάνει Μισθοφόρους Στρατιώτες, εκσυγχρονίζει την Εθνοφυλακή και κάνει τις φασιστικές-εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων συστατικό τμήμα των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών. 
Η Αποτυχία στρατολόγησης Μισθοφόρων στον Στρατό από τον Π.Καμμένο που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τα Αδιέξοδα που δημιουργούν στην ζωή της νεολαίας τα Μνημόνια του έχει τεράστια σημασία. Πολύ περισσότερο που το Υπουργείο Άμυνας υπολόγιζε και υπολογίζει ότι θα προσελκύσει τους νέους με την καθημερινή επιδείνωση της θέσης τους.
Αποδεικνύουν ότι οι νέοι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν στρατολογούνται ως Μισθοφόροι, δεν κάνουν παρόν και μέλλον τους τον πόλεμο.

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό και την Αστυνομία.
Απαιτείται να οικοδομήσουμε ένα Μέτωπο Αγώνα μεταξύ φοιτητών-φαντάρων-εργαζόμενων-ανέργων για την Ανατροπή του συνόλου της αντεργατικής αστικής πολιτικής, του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που εξυπηρετεί τα καπιταλιστικά συμφέροντα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου