Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Επιμελητήρια…

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εθνικιστικά....
Ποια "εθνική άμυνα, ποια εδαφική ακεραιότητα"...
Περνάει ο στρατός της Ελλάδας Φρουρός και της Κονόμας Χορηγός!
Το μπάχαλο με τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων συνεχίζεται: αστικά κόμματα εξουσίας -ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΤΑΜΙ και Ιεράρχες, δήμαρχοι, επιχειρηματίες μαλώνουν για ευρώ και ψήφους.
Έχοντας στη μέση εμάς, τους φαντάρους και τις οικογένειες μας.
Επίδικο είναι το ποιος θα βουτήξει πρώτος τα ευρώ από την τσέπη του στρατιώτη! 
Κυβέρνηση, Υπουργείο Άμυνας, Γενικό Επιτελείο Στρατού σφυρίζουν ΑΔΙΑΦΟΡΑ στις συνεχείς καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Το ΥΠΕΘΑ ξαναμοιράζει την πίττα, μεταφέροντας τους νεοσύλλεκτους φαντάρους στα σύνορα γιατί έτσι απαιτούν οι πολεμοκάπηλοι σχεδιασμοί του, η προσαρμογή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις βάρβαρες επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Άλλοι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους, άλλοι κλαίνε για τα ευρώ που χάνουν.
Το μόνο που παραμένει αναλείωτο είναι ο Φαντάρος, θύμα της εργασιακής και οικονομικής εκμετάλλευσης από όλους τους, Αναλώσιμος των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών.
Δείτε ένα παράδειγμα: Tο Επιμελητήριο Βοιωτίας!
Με επιστολή του προς τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, το Επιμελητήριο ζητά να μην κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού. Το γιατί διαβάστε το στην επιστολή:
ΘΕΜΑ : «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας»
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Υπόμνημα απέστειλε το Επιμελητήριο Βοιωτίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριο Βίτσα, αναφορικά με την λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας .
Συγκεκριμένα, η επιστολή ανέφερε:
«Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας επιθυμεί να σας θέσει ένα σημαντικό θέμα, που έχει ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και απασχολεί έντονα το τοπικό επιχειρείν, προκαλώντας ανησυχίες και εύλογους προβληματισμούς.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα και φήμες φέρνουν την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανασυγκρότησης των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Οπλιτών.
Οφείλουμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει το κλείσιμο ή τον περιορισμό των δραστηριοτήτων του Κέντρου Εκπαίδευσης.
Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματικότητα του τόπου μας, ιδιαίτερα η μικρομεσαία, διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και τα λουκέτα καταγράφονται σωρευτικά. Οποιαδήποτε σκέψη για την παύση ή τον περιορισμό της λειτουργίας του στρατοπέδου θα ήταν καταστροφική για τις τοπικές επιχειρήσεις και θα αποτελούσε την χαριστική βολή στην βιωσιμότητα τους.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, σας καλούμε για την άμεση παρέμβαση σας, ώστε να σταματήσει κάθε παρόμοιος καταστροφικός σχεδιασμός και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και συνεργασία.»
 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου