Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

KETΘ Αυλώνα: ο Ελληνοχριστιανικός Στρατός απειλεί τους Φαντάρους

Ακραίες επιθέσεις σκοταδισμού και ψαρωτικούς εκβιασμούς δέχονται καθημερινά οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Καταρχήν, οι στρατιώτες που δήλωσαν πιστοί σε διαφορετικά δόγματα από το Ορθόδοξο, Αλλόθρησκοι ή Άθεοι, υποχρεώθηκαν να πάνε στην Στρατολογία ώστε οι Κλουζώ της Διοίκησης του ΚΕΤΘ να διασταυρώσουν ότι τα στοιχεία που δήλωσαν ήταν αληθινά.
Ακολούθως, υπαξιωματικοί, σπέρνουν φήμες μεταξύ των συναδέλφων ότι όσοι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν εορταστική άδεια και να συμμετέχουν στα γκρουπάκια των Εορτών.
Φυσικά όλα αυτά είναι γελοία ψέματα.
Οι διακοπές είναι για όλους τους φαντάρους, ανεξάρτητα τι ή αν πιστεύουν.
Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτή την άθλια μεθόδευση δεν πρωταγωνιστούν χαμηλόβαθμα στελέχη μόνο από το ΚΕΤΘ Αυλώνα. Αντίστοιχες καταγγελίες έχουμε και από συναδέλφους που υπηρετούν σε άλλα ΚΕΝ και μονάδες.
Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά;  
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αναδείξει το ζήτημα των επικίνδυνων αντιδραστικών διεργασιών στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Τόσο με ΥΕΘΑ τον Δ.Αβραμόπουλο, όσο και με ΥΕΘΑ τον Π.Καμμένο επιχειρείται η ανάδειξη της ταύτισης του Στρατού με τον Χριστιανισμό ώστε να εμπεδωθεί ο "Πόλεμος των Πολιτισμών" αφού ο ελληνικός στρατός εκπαιδεύεται να δράσει επιθετικά, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής στα Βαλκάνια, στην Αφρική και Μέση Ανατολή, εναντία σε μουσουλμανικούς Πληθυσμούς.
Η μισαλλοδοξία, ο εθνικισμός, ο ρατσισμός πρέπει να μπουν ανάμεσα στους λαούς και ιδίως ανάμεσα στους Έλληνες και Τούρκους στρατιώτες, που όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, αλλά πρέπει να φανατιστούν για να θυσιαστούν για τα κέρδη της κάθε αστικής τάξης.
Στην τελετή της Ορκωμοσίας, η διοίκηση της μονάδας θέλει να κάνει μια επίδειξη εθνικιστικής και χριστιανικής ομοφωνίας.
Τα σχέδια της χαλούν οι Αλλόθρησκοι, αλλά κυρίως οι Άθεοι φαντάροι που Αρνούνται να παίξουν αυτό το παιχνίδι και δίνουν τη μάχη της Αξιοπρέπειας και των Ανθρώπινων Ιδανικών, δηλώνοντας ότι ανυποχώρητα  θα υπερασπίσουν τα δικαιώματα του Πολίτη με Στολή και τα Πιστεύω τους.
Εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων φαντάρων.
Καλούμε τη διοίκηση της μονάδας, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας επιτέλους να σοβαρευτούν!
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου