Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

511 Μ/Π ΤΠ Κομοτηνής: οι Στρατιώτες διατάζονται να στρέψουν τα όπλα στους πρόσφυγες;

Σε επιστολή καταγγελίας τους οι συνάδελφοι φαντάροι  θέτουν συγκεκριμένα ερωτήματα στην ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό ρόλο του Ελληνικού Στρατού που στρέφει τα όπλα του εναντίον των Προσφύγων-Μεταναστών.
τονίζουν:  
όλο και περισσότεροι συνάδελφοί μας καταγγέλλουν ότι κατά τη διάρκεια του περιπόλου και της σκοπιάς διατάζονται από τους ανωτέρους να παρακολουθούν κινήσεις μεταναστών.
Και αν νιώσουν κίνδυνο να έχουν το ελεύθερο να απασφαλίσουν το όπλο. 
Εμείς από τη μεριά μας ρωτάμε: 
σε ποιο καθηκοντολόγιο υπηρεσιών προβλέπεται να παρακολουθούμε μετανάστες με τα όπλα γεμάτα;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Η σοβαρή αυτή καταγγελία που περιγράφει το πως Ιεραρχία "διαμορφώνει κλίμα εναντίον των προσφύγων", προδιαθέτοντας τους συναδέλφους να τους θεωρήσουν Ασύμμετρη Απειλή και να τους αντιμετωπίσουν με τα όπλα, γεμάτα με σφαίρες, αν χρειαστεί (;) αποδεικνύει πολλά...
Το Υπουργείο Άμυνας και ο Ελληνικός Στρατός θεωρεί τους απελπισμένους των πολέμων που συμμετέχει, ως Εχθρό!  
Τα μέτρα που λαμβάνει εναντίον των προσφύγων προβλέπουν ακόμη και τον πυροβολισμό τους.
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει ξανά τέτοιες πρακτικές. Θυμίζουμε:

Στην Σάμο ο Στρατός ύψωσε όπλο ενάντια στους Πρόσφυγες-"Εισβολείς" και τους Απώθησε στη Θάλασσα http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

Πρόσφατα έγιναν γνωστές οι Παράνομες Επαναπροωθήσεις Προσφύγων.

Βίαιες Παράνομες Επαναπροωθήσεις Προσφύγων από τον Ελληνικό Στρατό


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αποφασισμένη να κλείσει το δρόμο στους απελπισμένους, να υπερασπιστεί την Ευρώπη φρούριο με κάθε τρόπο.

Δόγμα του Ελληνικού Στρατού οι εθνικιστικές-μισαλλόδοξες κραυγές των Γεωργιάδη-Βορίδη-Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου!

Τεράστιες ευθύνες του Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού και του ΑΓΕΣ, του Υπουργείου Άμυνας των Ν.Παναγιωτόπουλου και Στεφανή που δίνουν ρεσιτάλ Απανθρωπιάς!

Την ίδια περίοδο τονίζουν ότι θα Διατάξουν τον Ελληνικό Στρατό να συμμετάσχει στους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. 
Καταγγελίες για βίαιη επαναπροώθηση προσφύγων αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρης Αγγελίδης.
Σύμφωνα με τον μάχημο δημοσιογράφο "τη βίαιη επαναπροώθηση 252 προσφύγων και μεταναστών από τον Εβρο στην Τουρκία, την περασμένη Δευτέρα, καταγγέλλουν στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δύο Αιγύπτιοι, ο Αχμέντ Τζουμά και ο Ουαλίντ Τζαμάλ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι δύο Αιγύπτιοι καταγγέλλουν ότι Έλληνες στρατιώτες αφαίρεσαν από τους πρόσφυγες όλα τους τα υπάρχοντα, κινητό, χρήματα, μέχρι και φάρμακα, ότι τους χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και με κλομπ, και ότι τους ανάγκασαν να διασχίσουν ξανά τον Εβρο με τα πόδια, καθώς η στάθμη του νερού είναι πολύ χαμηλή, με κατεύθυνση προς την Τουρκία.
Αναφέρουν ότι είχαν φτάσει στην Ελλάδα δύο μέρες νωρίτερα και αμέσως τους σταμάτησαν Έλληνες στρατιώτες, τους οδήγησαν σε φυλάκιο κοντά στα σύνορα, τους πήραν τα υπάρχοντά τους και τους άφησαν χωρίς νερό και τροφή. Όταν ο Τζαμάλ ζήτησε να του δώσουν τα φάρμακά του για να πάρει την καθημερινή αγωγή του, τον χτύπησαν.
Τη Δευτέρα, τους οδήγησαν με τη βία στην όχθη του Εβρου, τους χτύπησαν και τους ανάγκασαν να γυρίσουν στην Τουρκία, όπου τους βρήκε ο τουρκικός στρατός με σχισμένα ρούχα και μώλωπες από τα χτυπήματα.


Η Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και η επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου, Ντούνια Μιγιάτοβιτς, χαρακτηρίζουν αξιόπιστες τις μαρτυρίες επαναπροώθησης που κατέγραψαν στις επισκέψεις τους στην Ελλάδα και ζητούν από την Ελλάδα να τις διερευνήσει, καθώς, όπως αναφέρουν, δείχνουν ότι πρόκειται για συστηματική πρακτική. Δεκάδες άλλες παρόμοιες μαρτυρίες έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον ελληνικό, τον τουρκικό και τον διεθνή Τύπο.
Οι ελληνικές αρχές αρνούνται ότι γίνονται παρόμοιες επιχειρήσεις στον Έβρο, οι οποίες παραβιάζουν κατάφωρα το διεθνές δίκαιο, χωρίς ωστόσο να βασίζουν την άρνησή τους σε τεκμηριωμένα στοιχεία μιας σοβαρής και αξιόπιστης έρευνας.
Την ίδια ώρα, βίντεο που δημοσιοποιούν οργανώσεις που παρατηρούν την κατάσταση στο Αιγαίο δείχνουν επικίνδυνες επιχειρήσεις αποτροπής προσφύγων στη θάλασσα από σκάφη του ελληνικού Λιμενικού, χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια σοβαρή και τεκμηριωμένη έρευνα των περιστατικών.
Αντιθέτως, μετά το πρόσφατο ναυάγιο στην Κω με θύμα ένα τρίχρονο αγόρι, ναυάγιο που προκλήθηκε όταν σκάφος του Λιμενικού διεμβόλισε βάρκα προσφύγων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ζήτησε στην Ευρώπη και στο εσωτερικό την κατανόηση όλων ότι η αύξηση των περιπολιών στο Αιγαίο αυξάνει στατιστικά την πιθανότητα να υπάρχουν παρόμοια τραγικά περιστατικά.


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει ανάλογα περιστατικά από την εγκληματική δράση του Ελληνικού Στρατού τόσο την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ.
Καταρρέει το παραμύθι της φιλάνθρωπης δράσης του Ελληνικού Στρατού:
οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΠΟΛΕΜΟΥΝ Πρόσφυγες-Μετανάστες με όλα τα μέσα.
Η αντιμετώπιση των Προσφύγων ως Ασύμμετρων Απειλών γίνεται πλέον με Ασύμμετρα Κατασταλτικά – Πολεμικά Μέσα!
Ουσιαστικά, ο Στρατός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί τις κραυγές του Κασιδιάρη – Γεωργιάδη κατά των Προσφύγων!
Εισβολείς είναι η ορολογία που χρησιμοποιεί ο Στρατός…

Θυμίζουμε:

Καταγγελίες που αναφέρουν ότι στον Έβρο έδρασαν Τραμπούκοι ντυμένοι στα χακί -χωρίς διακριτικά- που συνέλαβαν, βασάνισαν, έκλεψαν και Επαναπροώθησαν Πρόσφυγες!
Οι άθλιοι ΧΑΚΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ στον Έβρο βασανίζουν-κλέβουν-Επαναπροωθούν πρόσφυγες στον Έβρο και τους στέλνουν στη θάλασσα!
Στρατιώτες-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ συλλαμβάνουν Πρόσφυγες στον Έβρο και τους Στοχοποιούν με Πραγματικά πυρά!!!

Οι Αιτίες του Προσφυγικού ζητήματος είναι σε όλους γνωστές


Είναι οι πόλεμοι των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσίας.

Είναι οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η καταλήστευση των λαών.

Είναι η απάνθρωπη πολιτική των Κλειστών συνόρων και της Ευρώπης Φρούριο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ
Να ανοίξουν τα Σύνορα και να επιτραπεί η Ελεύθερη Μετακίνηση στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε Πρόσφυγες-Μετανάστες. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Κανένας Φαντάρος Έξω από τα σύνορα
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων. 
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε. 
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία. 
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου