Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο: χώνουν σε αγγαρείες τραυματισμένο φαντάρο


Σε επιστολή καταγγελίας του συνάδελφος καταγγέλλει το κλίμα αυθαιρεσίας που επικρατεί στο 700 ΣΕ.

Ανοχή σε συμπεριφορές όπως συγκεκριμένου Υπαξιωματικού που έχει χόμπι το να χώνει τους φαντάρους, μην υπολογίζοντας αν οι διαταγές τους για αγγαρείες επιβαρύνουν την υγεία φαντάρων που είναι τραυματισμένοι.

Οι συνάδελφοι κρούουν τον κώδωνα και δηλώνουν ανήσυχοι. Ζητούν την άμεσα παρέμβαση του Διοικητή.
Εμείς από την άλλη μεριά θεωρούμε σκόπιμο να θυμίσουμε ότι το 700 ΣΕ αποτελεί το εργοστάσιο που οι φαντάροι εργάζονται Δωρεάν για να κατασκευάσουν τα άρβυλα που μοιράζονται Δωρεάν στα στελέχη!!! 

Τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν τη ξέρει το Υπουργείο Άμυνας: αρβύλες ΜΟΝΟ για Στρατιωτικούς-οι φαντάροι να Αγοράσουν στο Μοναστηράκι!

Το ΓΕΣ χορήγησε 20.000 αρβύλες σε στελέχη του Δ΄ΣΣ και της ΑΣΔΕΝ – ΦΩΤΟ 

Δείτε ξεφτίλα... Δείτε διατήρηση και επέκταση Προνομίων των στρατιωτικών... 

500 ΕΚΑΣΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ



Επίδομα Παραμεθορίου...

Σπίτια και Δωρεάν Μετακινήσεις Και άρβυλα ΜΟΝΟ για αυτούς... 

Αυτή είναι η Μέριμνα για το Προσωπικό των Καμμένου-Ρήγα: ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, Κυνήγι της ΨΗΦΟΥ!!!

Με φερέφωνα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκι ή να πούμε καλύτερα τα δημοσιογραφικά Υπαλληλάκια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ότι το Υπουργείο Άμυνας χορήγησε στους στρατιωτικούς του Δ΄ΣΣ και της ΑΣΔΕΝ τις πρώτες 20.000 νέου τύπου αρβύλες που κατασκευάστηκαν στο 700 ΣΕ. Μέσα στο 2019 θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες Μονάδες


Δεν ξέρουν τη λέξη Ντροπή: δίνουν δωρεάν αρβύλες στους Αξιωματικούς των 1200 ευρώ αλλά όχι στους φαντάρους των 8,7 ευρώ!
Πραγματικά το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ δεν γνωρίζουν την λέξη Ντροπή: αποφάσισαν να χορηγήσουν στους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς στη Θράκη δεύτερο ζευγάρι άρβυλα αλλά όχι στους φαντάρους.
Για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως σκλάβους στα χακί για να τους Υπηρετούν, ως Αναλώσιμους που πρέπει αδιαμαρτύρητα να εκτελούν τις παράλογες και πολεμοκάπηλες πολιτικές τους
Αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης! 
Την ίδια στιγμή που πληρώνουν στους στρατιωτικούς επιδόματα παραμεθορίου...
Τους μετακινούν ΔΩΡΕΑΝ
Τους δίνουν σπίτια για να μένουν ΔΩΡΕΑΝ που τα κατασκευάζουν και συντηρούν Υπηρέτες φαντάροι
Και τους επιστρέφουν 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ αναδρομικά 
Τους χορηγούν ένα ακόμα ζευγάρι αρβυλών, το δεύτερο... 

Αποφασίστηκε και θα μοιραστούν το αμέσως προσεχές διάστημα 10.400 ζεύγη αρβυλών διαφόρων μεγεθών τα οποία παρήχθησαν από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ) και έχουν αποθηκευτεί στην 650 ΠΑΥΠ (Προκεχωρημένη Αποθήκη Υλικού Πολέμου). Τμήμα από τα άρβυλα αυτά, θα αποθηκευτούν στις αποθήκες της IV Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως (IV ΤΑΞΥΠ) ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν. Αρχής γενομένης από το μόνιμο προσωπικό του ΣΞ της Θράκης και καλώς εχόντων των πραγμάτων έπεται συνέχεια και για το προσωπικό που υπηρετεί στη ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης!
Να θυμίσουμε ότι δύο ζευγάρια αρβύλες δίνονταν σε όλους φαντάρους και μόνιμο προσωπικό, αλλά λόγω Μνημονίων και περικοπών περιορίστηκαν σε ένα.
Τώρα, που σύμφωνα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βγήκαμε από τα Μνημόνια δίνουν και δεύτερο ζευγάρι, αλλά μόνο στα στελέχη.
Για τους φαντάρους συνεχίζονται οι Μνημονιακές Περικοπές, οι φαντάροι παραμένουν εντός ρυθμίσεων των Μνημονίων και είναι αναγκασμένοι να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό για να αγοράζουν αρβύλες από το Μοναστηράκι!
Μιλάμε για ακραία αδικία και προκλητική επιβάρυνση των φαντάρων που αμείβονται με 8,7 ευρώ! 
Προσέξτε: οι φαντάροι που διατάζονται να κυλιστούν στις λάσπες, να εκτελέσουν σκοπιές και περίπολα μέσα στην υγρασία, να κάνουν όλες τις βαριές διαταγές δεν δικαιούνται αρβύλες.
Τις αρβύλες τις χαρίζουν στους Στρατηγούς και τους διοικητές που από την ζεστασιά του γραφείου δίνουν τις διαταγές και κάνουν καριέρα στις πλάτες των φαντάρων.
Με αυτές τις εξαγορές, με αυτά τα προνόμια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να κερδίσει τις ψήφους των στρατιωτικών, θέλει να τους βάλει να μας Διατάζουν να σκοτωθούμε εμείς για τα πετρέλαια και τις ΑΟΖ τους.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά Μαζικά και Αποφασιστικά και να Απαιτήσουν δεύτερο ζευγάρι αρβύλες.
Γονείς σταματήστε να πληρώνετε την στρατιωτική θητεία των παιδιών σας.
Διαμαρτυρηθείτε!
Χαρίζουμε αυτή την αναδημοσίευση στους Τσίπρα-Καμμένο, συνεχιστές του έργου των Σαμαρά-Παναγιωτόπουλου:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΡΒΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Μάρτιος 6, 2013

Ένα απίθανο γεγονός, απόδειξη της κατάντιας του ελληνικού στρατού, που υποβάλλει σε απίστευτες και επίσης επικίνδυνες στερήσεις τους συναδέλφους φαντάρους, αλλά και εκδηλωτικό των υπέροχων αισθημάτων αλληλεγγύης τους λαού μας, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στο 558 Μ/Κ ΤΟ στο Πρωτοκλήσι Έβρου
Θυμίζουμε ότι σε επιστολή καταγγελίας συναδέλφων φαντάρων, που πρόσφατα δημοσιεύτηκε, αναφέρονταν ότι «Επιπλέον όπως είναι γνωστό έχουμε προμηθευτεί μόνο ένα ζευγάρι αρβύλες που δε γίνεται να στεγνώσει με τίποτα. Καταλαβαίνει κανείς τι συμβαίνει με τις θερμοκρασίες που επικρατούν στον Έβρο. Οι κάλτσες και τα πόδια μας σαπίζουν. Δεν έχουμε καμία διάθεση να υπερβάλουμε και να κλαφτούμε. Δεν ανεχόμαστε όμως ειρωνεία και κυνισμό από κανένα, ειδικά από τον διοικητή Αν\χη Σύρπα, που στο κάτω, κάτω είναι ο κύριος υπεύθυνος της κατάστασης. Δε μπορεί να μας λέει να αγοράσουμε μόνοι μας δεύτερο ζευγάρι ή αλλιώς να προσέχουμε που πατάμε. Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρούμαστε επειδή πρέπει να αποδείξουμε τον ανδρισμό μας και επειδή το δεύτερο ζευγάρι έγινε θυσία στις περικοπές τους. Ας δείξουν τουλάχιστον το ελάχιστο ενδιαφέρον να μας προστατέψουν τις μέρες τις βροχής».
Στη συγκεκριμένη λοιπόν μονάδα έφτασε πριν από λίγες μέρες ένα δέμα, στο οποίον ήταν σημειωμένο το όνομα του αποστολέα, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του αποδέκτη.


Στην αρχή η διοίκηση της μονάδας υιοθέτησε την ερμηνεία ότι το περίεργο δέμα ήταν βόμβα. Μετά τις παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων, το δέμα ανοίχτηκε, χωρίς την επέμβαση πυροτεχνουργού και αποκάλυψε ένα ζευγάρι αρβύλες.
Το περίεργο ήταν ότι στο δέμα δεν αναγράφονταν ποιος ήταν ο δικαιούχος των αρβυλών.
Καθώς στο περιτύλιγμα υπήρχε το τηλέφωνο του αποστολές, κάποιος από τη διοίκηση της μονάδας επικοινώνησε μαζί του.
Για να αποδειχτεί ότι πρόκειται για μια γριούλα.

Μετά από αρκετό διάστημα συνομιλίας και αφού ο αξιωματικός ζητούσε να μάθει «η γιαγιά σε ποιον έστελνε τις αρβύλες για να τους τις παραδώσει», όλοι έμειναν άναυδοι από την αφοπλιστική απάντηση της ηλικιωμένης γυναίκας:
Ας τις πάρει όποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ διάβασα ότι οι φαντάροι δεν έχουν αρβύλες και με το λιγοστό περίσσευμα της πετσοκομμένης σύνταξης μου, αγόρασα και σας έστειλα ένα ζευγάρι»!
Ζούμε νέο έπος του 40΄ λοιπόν.
Όλοι αυτοί, κόμματα εξουσίας και στρατοκράτες, που μας επιβάλλουν να υπηρετήσουμε υποχρεωτικά, μετατρέποντας μας σε δούλους τους και αναλώσιμους της πρώτης γραμμής για τα συμφέροντα τους, δε μπορούν και δε θέλουν να μας εξασφαλίσουν ούτε τα αναγκαία.
Με τα 8.7 ευρώ που μας δίνουν κάθε μήνα για μισθό πρέπει να πάρουμε υλικά καθαριότητας και μέσα που θα εξασφαλίσουμε την υγεία μας, πρέπει να πληρώσουμε για φωτογραφίες, πόσιμο νερό, φαγητό, αλλά και να καλύψουμε το κόστος μετακίνησης μας, αφού η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος κατήργησαν τις δωρεάν καταστάσεις μεταβίβασης.
Και ενώ εμείς και οι οικογένειες μας που πλήττονται από την ανεργία, τη φτώχεια, τις περικοπές και τους φόρους πρέπει να πληρώνουμε για τα πάντα στον στρατό, η κυβέρνηση αγοράζει γαλλικές φρεγάτες αξίας 6 δις ευρώ!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πληροφορίες θέλουν το Γραφείο του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου να συντάσσει λίστα των άμεσων αναγκών των μονάδων, καλώντας τον λαό να συνεισφέρει. Μεταξύ των οποίων ζητούνται:

Σώβρακα, φανέλες, κάλτσες, κασκόλ, αρβύλες.

Υλικά για την συντήρηση των οχημάτων και των εγκαταστάσεων.

Πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης.

Καθαριστικά, γάντια μιας χρήσης κλπ.

ΤΟ 40’ ΖΕΙ, ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΑΖΙ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου