Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: για Μπάτσους, Μισθοφόρους Στρατιώτες και Εξοπλισμούς!


Το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας ενισχύεται και εξοπλίζεται.

Βλέπεις, έχει να διεξάγει πολέμους τόσο στο εσωτερικό του εναντίον των Ασύμμετρων λεγόμενων Απειλών-πρόσφυγες, μετανάστες, κοινωνικά κινήματα κλπ-, όσο και να κατοχυρώσει τους επιθετικούς, επεκτατικούς στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου σε Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Καταρχήν, ενισχύεται σε Μισθοφόρους των Δυνάμεων Καταστολής και Πολέμου, εξαιτίας της επιβολής της κρατικής τρομοκρατίας στα αστικά κέντρα, της όξυνση του Πολέμου κατά των Προσφύγων με παρανομαστή το Δόγμα Αποτροπής σε Έβρο-Αιγαίο, της εγγύησης των συμφερόντων επενδυτών και των τεράστιων ενεργειακών εταιρειών, του ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών που αναλαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός και της έντασης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού:

  • Προκήρυξη 1200 μονίμων Συνοριοφυλάκων -η προκήρυξη θα εκδοθεί περί τα τέλη Δεκεμβρίου ή το πιθανότερο το πρώτο 20ήμερο του 2020. Η μονιμότητα καταργείται στο Δημόσιο, αλλά για τους Μπάτσους και τους Στρατιωτικούς ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά, καθώς το αστικό σύστημα εξουσίας θέλει Πραιτοριανούς που εξαγοράζει με προνόμια! 
  • Θυμίζουμε τις 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
  • Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) δρομολογεί το υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ζητείται να εξασφαλιστούν τα κονδύλια για προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ το 2020, αλλά και για αριθμό προσλήψεων τα επόμενα δύο χρόνια, το 2021 και το 2022.

Άρα μιλάμε για τεράστιο αριθμό προσλήψεων (3900) που πρόκειται να αυξηθεί. Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν γιατροί στα Νοσοκομεία, ούτε δάσκαλοι στα σχολεία. 



Τον σοβαρό αυτό αριθμό Προσλήψεων Μισθοφόρων για το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας, ακολουθούν τεράστια ποσά για την προμήθεια πολεμικών εξοπλισμών.

Μετά τα τεράστια ποσά που έχουν δοθεί για:



  • εκσυγχρονισμό των αμερικανικών F 16 [σχεδόν 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Δολάρια]
  • εκσυγχρονισμό των αμερικανικών ανθυποβρυχιακών ORION [600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Δολάρια]
  • αγορά πυραύλων και αναβάθμιση τους [1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ευρώ]
  • προμήθεια μεταχειρισμένων αμερικανικών ελικοπτέρων [150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Δολάρια]

Και μετά έχουν το θράσος και μιλάνε για Μνημονιακές Περικοπές στο Υπουργείο Άμυνας. Αυτές έγιναν αλλά αφορούσαν τις λειτουργικές ανάγκες, δηλαδή τα κονδύλια για την συντήρηση μέσων-εγκαταστάσεων και τους φαντάρους:
είναι οι περικοπές στο φαγητό και στο νερό μας, στα ρούχα και στα εισιτήρια, ενώ μας έβαζαν  να τους Δουλεύουμε Τσάμπα!


Ανοίγει προπαγανδιστικά και προωθείται η προμήθεια των γαλλικών κορβετών Belharra, με τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ κόστους, που απογειώνεται διαρκώς εξαιτίας της ελληνικής απαίτησης εγκατάστασης αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων ώστε να αποκτήσει το ελληνικό κράτος το "πάνω χέρι" στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εκσυγχρονισμό των γαλλικών MIRAGE 2000 κόστους 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ.
Τέλος, έχουμε τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών ΜΕΚΟ.

Ήδη η καθεστωτική προπαγάνδα κάνει λόγο για αύξηση των κονδυλίων για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Φουλάρουν» πλήρως οι μηχανές για την συντήρηση και αναβάθμιση των μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς τα Επιτελεία αναζητούν κονδύλια και βιάζονται να δρομολογηθούν τα εξοπλιστικά προγράμματα. Σε πλήρη επεξεργασία είναι τα επερχόμενα οικονομικά σχέδια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τα Επιτελεία να πραγματοποιούν διαρκείς συσκέψεις όπου μέσα από αυτές θα τεθούν οι προτεραιότητες για τον Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό. 

Το ζητούμενο είναι να βρεθούν το λιγότερο 900.000.000 ευρώ!
Στόχος, όπως λένε οι πληροφορίες μέχρι στιγμής, είναι αναλόγως των αναγκών σ’ όλο το εύρος του προϋπολογισμού, η αύξηση για τον Πόλεμο να φτάσει  τα 900.000.000 ευρώ, ενώ ήδη προπαγανδίζουν τις αυξήσεις των επόμενων ετών:
 – 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ευρώ για το 2020
– 1,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ευρώ για το 2021


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η μοιρασιά των ΑΟΖ και των ενεργειακών κοιτασμάτων, η απαίτηση ελέγχου των στρατηγικής σημασίας θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών δρόμων της Ανατολικής Μεσογείου εντείνουν τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, απαιτούν εξοπλισμούς και προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Υπάρχουν όμως δύο σημαντικοί λόγοι.
Καταρχήν, το αστικό σύστημα εξουσίας και οι μηχανισμοί διαμόρφωσης της κοινής γνώμης εκτιμούν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει η κυβέρνηση ΝΔ σε αυτές τις πολεμικές και αντικοινωνικές πολιτικές επιλογές, τις τόσο εχθρικές στον κόσμο της εργασίας, γιατί έχουν καλλιεργήσει με την πειθώ των καθεστωτικών ΜΜΕ το απαραίτητο κλίμα "εθνικών κινδύνων", ώστε να επιβάλλουν σε περιβάλλον "εθνικής ενότητας" τους στατηγικούς στόχους και να παρουσιάσουν τον σύγχρονο Μεγαλοιδεατισμό τους ως "εθνικό στόχο".
Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει πλήρη ομοφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, εξαφάνιση, πάταξη κάθε διαφωνίας από τον κόσμο της εργασίας. 

Ο Ελληνικός  αστικός κόσμος, έχοντας πολύ περισσότερα πράγματα να παζαρέψει και σε πολύ πιο καθοριστική θέση -οικονομικά, πολιτικά, γεωστρατηγικά-, έχοντας όμως εσωτερικεύσει τα συμπεράσματα της στάσης των ΗΠΑ απέναντι στους Κούρδους, όσο θα πιέζεται από την Αμερικανική κυβέρνηση να ταυτιστεί ολόπλευρα με τις ιμπεριαλιστικές της επιδιώξεις, τόσο θα ακολουθεί τους Αμερικανούς στους βρώμικους πολέμους εκτιμώντας ότι αυτή η διαπλοκή συμφερόντων είναι ο δρόμος για να ικανοποιήσει τις στρατηγικές του βλέψεις.
Από αυτή την σκοπιά θα βλέπαμε ότι ο πρώτος Αντίπαλος του αστικού κόσμου στη χώρα μας είναι ο κόσμος της εργασίας, που αντιμετωπίζεται ως Αναλώσιμος στα εργασιακά κάτεργα, αλλά αυτός και τα παιδιά του είναι ο Αναλώσιμος για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολεμικές αυτές εξαγγελίες ακολουθούν την ένταση του Προσφυγικού ζητήματος, αλλά και τις τοποθετήσεις του Μπερνς, πρώην πρέσβη στην Αθήνα που προσφατα τόνισε: 
«Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν η Ελλάδα χρειαστεί τη στήριξη των ΗΠΑ σε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, δεν νομίζω ότι θα την έχει από τον Πρόεδρο Τραμπ» είπε ο Αμερικανός διπλωμάτης.

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ  ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ -ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΥΓΕΙΑ/ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Κανένας νέος να μην γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης, να Σκοτώσει και να Σκοτωθεί για τα συμφέροντα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των EXXO-MOBIL, TOTAL, ENI.
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ



ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Να ανοίξουν τα Σύνορα και να επιτραπεί η Ελεύθερη Μετακίνηση Προσφύγων-Μεταναστών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε Πρόσφυγες-Μετανάστες. 

Να κλείσουν οι Βάσεις του Θανάτου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Να ακυρωθούν τόσο η Πολεμική Συμφωνία ΗΠΑ-Ελληνικού κράτους, όσο και οι Άξονες του Πολέμου Ισραήλ-Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
Κανένας Φαντάρος Έξω από τα σύνορα
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου