Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

475 TΔBEΘ Μυτιλήνης: "Τρέλαναν" στις φυλακές φαντάρο και τώρα τον στέλνουν να πάρει Αναβολή!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Το συγγενικό μας πρόσωπο παρουσιάστηκε στη μονάδα του στη Μυτιλήνη 475 TΔBEΘ στις 16 Mαρτίου 2020.
Το παλικάρι είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων αλλά ο Στρατός έκρινε ότι έπρεπε να υπηρετήσει.
Στο στρατόπεδο Kυριαζή στην Παγανή αντιμετώπισε την εχθρότητα ομάδας φαντάρων προηγούμενης Σειράς κατάταξης.
Επίσης, για διάφορους λόγους, στελέχη έβγαλαν τον φαντάρο Αναφερόμενο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αρκετές μέρες Φυλάκιση.
Το παλικάρι μας, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά αντιμετώπιζε μεγάλη Ψυχολογική Πίεση λόγω άγχους καθώς βρίσκονταν έγκλειστοι στη μονάδα για δύο (2) μήνες χωρίς έξοδο ή άδεια, λόγω πανδημίας.
Όταν τελικά πήρε άδεια, στην επιστροφή του στη μονάδα υπήρξε καθυστέρηση κατά μία (1) μέρα λόγω ακύρωσης της πτήσης, με αποτέλεσμα να Τιμωρηθεί με δέκα (10) μέρες Φυλάκιση. 
Αν είναι δυνατόν...
Σήμερα, 4 Ιουνίου, τιμωρήθηκε ξανά!
ΠHPΕ YΠHPEΣIAKO ΓIA NA ΠAΕΙ ΣTO ΛIMANI THΣ MYTIΛHNHΣ NA ΠAPAΛABΕΙ TO AYTOKINHTO ΤOY ΠOY EPXOTAN AΠO ΠEIPAIA. 
ΤOY EΔΩΣAN YΠHPEΣIAKO AΠO TΙΣ 10:00 MEXPI TΙΣ 10:30, ENΩ H ΩPA HTAN HΔH 10:10, ΈΤΣΙ 10:15 BΓHKΕ AΠO THN ΠYΛH KAI ΠPOXΩPHΣΕ ME TA ΠOΔIA ΠPOΣ TO ΛIMANI.
ΣTON ΔPOMO ΠEPΝΟΥΣΕ MIA ΚΑΝΑΔΕΖΑ (στρατιωτικό όχημα) ΠPOΣ TA KATΩ KAI AYΘOPMHTA EBΓAΛΕ TON MΠEPE ΤOY KΑI TON KOYNHΣΕ ΠANΩ KATΩ ΓIA NA ΣTAMATHΣEI, ΤΥΧΏΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΎΣΕ NA ΤΟΝ ΠAEI ΣTO ΛIMANI ΠIO ΓPHΓOPA ΓIA NA MHN APΓHΣΕΙ.
ΔΕ ΣΤΑΜΆΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΈΡΑΣΕ ΠHPE THΛEΦΩNO ΣTHN MONAΔA ΤOY KAI EIΠE OTI ΠEPΠATAΕΙ AKAΛYΠTOΣ KAI ME ΣTPATIΩTIKA ΠPOΣ TA KATΩ.
META AΠO 1 ΩPA ΓYPIΣΕ ΣTHN MONAΔA ΤOY KAI ΤΟΝ ΦΩNAΞE Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓIA NA ΤOY ΠEI OTI BΓHKΕ ΠAΛI ANAΦEPOMENOΣ ΓIA TON ΛOΓO ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ KAI OTI ΘA TIMΩPHΘΕΙ AYPIO ΣTHN ΠPΩINH ANAΦOPA. 
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι Αξιωματικοί τον ενημέρωσαν ότι την Παρασκευή 05/06 θα περάσει από Ψυχολόγο για να βγάλει Ι5 Ψυχολογικό, για να Απαλλαγεί ο Στρατός.
Φαντάρος και συγγενείς ζητούν την Παρέμβαση της Ιεραρχίας και του ΓΕΣ ώστε να σταματήσει αυτή η Άδικη και Επιθετική συμπεριφορά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς στον ελληνικό στρατό υπάρχουν τα βύσματα που περνάνε καλά στην παραμεθόριο της κεντρικής Μακεδονίας Λάρισας Ιωαννίνων και αυτών που υπηρετούν σε ΑΣΔΕΝ και Δ Σ Σ. Κράτησαν επί 2 μήνες τους φαντάρους μέσα ενώ μπορούσαν να είχαν δώσει άδειες αφού λόγω ΕΤΑΠ 2 μέρες ανά μήνα συν οδοιπορικά μπορούσαν να μετακινηθούν οι φαντάροι στα σπίτια τους. Για την αυστηρότητα που επιβλήθηκε είναι λάθος αφού ο ΣΚ-20-1 δεν έχει τέτοιες ποινές για τόσα μικρά παραπτώματα άφου το αιτιολογικο της ποινης είναι γελοίο. Και για να βγει κάποιος Ι5 χρειάζεται ιατρική γνωμάτευση από ιατρό συν εξέταση από ψυχολόγο στρατιωτικού νοσοκομείου και απόφαση επιτροπης απαλλαγών που συνήθως σου δίνει 6μηνη η ετήσια αναβολή, άρα οι απειλές που τους έχουν πει εκτός από bulling που μπορεί κάποιος να μηνύσει την διοίκηση της μονάδας σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του διοικητή δεν μπορεί αφού βλέπεις ότι έχεις τέτοια κατάσταση να τον τιμωρίες κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό τι περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί για τέτοιο λόγο το παλικάρι. Άμεση παρέμβαση ανώτερων του ΓΕΣ για δικαίωση του στρατιώτη και τιμωρία του διοικητικού προσωπικού τώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε! Κρατάτε μικρό καλάθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή