Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Το Υπουργείο Άμυνας να λάβει έκτακτα μέτρα λόγω της βαρυχειμωνιάς

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί από το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία να λάβουν έκτακτα μέτρα λόγω της βαρυχειμωνιάς.
Οι θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές είναι εξαιρετικά χαμηλές και οι κίνδυνοι για την υγεία των φαντάρων και του χαμηλόβαθμου προσωπικού  πολλοί μεγάλοι.
Απαιτούμε λοιπόν να περιοριστούν οι υπηρεσίες φύλαξης.
Ιδιαίτερα τα περίπολα και οι σκοπιές.
Είναι δυνατόν να έχουν τους συναδέλφους να περιπολούν μέσα στα χιόνια όταν στη μεγάλη πλειοψηφία των μονάδων υπάρχουν κάμερες;
Επίσης, να αυξηθούν κατά πολύ οι ώρες θέρμανσης.
Να αντιμετωπιστούν άμεσα όλες οι πιθανές βλάβες στις εγκαταστάσεις και να υπάρξει η μέγιστη δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το ψύχος.
Να σταματήσουν οι εκπαιδεύσεις.
Δεν χρειάζεται "να μπει η ιδέα" σε κανέναν Στρατηγό να βγάλει τα άρματα για άσκηση...
Να σταματήσουν οι περιπολίες στον Έβρο και η δίωξη προσφύγων-μεταναστών. 
Μιλάμε για τα κοινά περίπολα Στρατού-Αστυνομίας που επέβαλαν οι Υπουργοί Άμυνας Παναγιωτόπουλος-Στεφανής, προπαγανδίζοντας ότι οι πρόσφυγες είναι "εισβολείς", προκειμένου να ασκήσουν την απάνθρωπη πολιτική τους, διασφαλίζοντας τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να καταγγέλλουν άμεσα κάθε παραβίαση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Γονείς, ελάτε άμεσα σε επικοινωνία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και το Στρατιωτικό κατεστημένο, από την ασφάλεια των ζεστών τους γραφείων, να παίξουν μιλιταριστικά παιχνίδια στην πλάτη των φαντάρων.
Συνάδελφοι ελάτε να δώσουμε μαζί τον συλλογικό αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Συνάδελφοι Αντισταθείτε.
Η Δημοσιότητα των Καταγγελιών έχει τεράστια δύναμη.
Κυρίως όμως παίζει τεράστια σημασία η αντίληψη του ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ, η πίστη ότι αγωνιστικά και συλλογικά μπορούν και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αντί να τρέχει ο καθένας να γλύφει για να σώσει το τομάρι του, η αίσθηση ότι ο κάθε φαντάρος Δεν Είναι Μόνος, έχει ένα ολόκληρο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό που τον στηρίζει και εκφράζει την Αλληλεγγύη του.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου