Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Η κόλαση της 398 ΕΑΡΜΕΘ Μυτιλήνης: Κομμένες άδειες, βρισιές από Αξιωματικούς, Καψόνια και ενέδρες στους πρόσφυγες;

φώτο αρχείου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η κόλαση της 398 ΕΑΡΜΕΘ Μυτιλήνης
Είμαστε φαντάροι στην 398 ΕΑΡΜΕΘ Μυτιλήνης μία από τις πιο μαύρες μονάδες του νησιού. 
Όταν παρουσιαστήκαμε στο 221 ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ - ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΚΡΗ, οι μισοί μας λέγανε κρίμα και οι άλλοι μισοί μας κάνανε τις γνωστές χειρονομίες για χαβαλέ χωρίς να ξέρουμε το γιατί. 
Μπήκαμε γρήγορα στο κλίμα όταν από την πρώτη κιόλας ημέρα μας πήρανε τα κινητά για να μην βγάζουμε και καλά φωτογραφίες. 
Σε εποχή πανδημίας μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να ενημερωθούμε μόνο για δύο ώρες την ημέρα. 
Είμαστε φυλακισμένοι στο στρατόπεδο εδώ και δύο μήνες και μας επιτρέπουν μόνο μια ολιγόωρη έξοδο στο χωριό της Αγίας Παρασκευής όταν δεν έχουμε υπηρεσία. 
Δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε καμία άδεια με την δικαιολογία ότι απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό. 
Την ίδια ώρα όμως βλέπουμε τα στελέχη να παίρνουν πολλές μέρες άδεια και να αλλάζουν νομούς σαν να μην ισχύουν για αυτούς οι νόμοι του κράτους. 
Οι αγγαρείες είναι ατελείωτες , ξεκινούν συνήθως από τις 7:30 το πρωί και τελειώνουν 13.30 το μεσημέρι όπου πάμε εξαντλημένοι για φαγητό. Οι περισσότερες αγγαρείες γίνονται στους όρχους όπου στην ουσία εκτελούμε την δουλειά των ανώτερων, ενώ πολλοί από αυτούς το μόνο που κάνουν όλη μέρα είναι να μας δίνουν διαταγές. 
Επίσης , είναι πολλές οι φορές που έχουμε δεχτεί λεκτική βία , φωνές , βρισιές και καψόνια. 
Τις τελευταίες εβδομάδες μας βάζουν αγγαρείες και τα Σαββατοκύριακα όπως μάζεμα όλων των σκουπιδιών , κουβάλημα ακόμα και να σκάβουμε χαντάκια για να μην πλημμυρίσει το στρατόπεδο. 
Οι διπλο-υπηρεσίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Σε πολλούς από εμάς έχει τύχει να φυλάμε πύλη 12-2 το μεσημέρι και στο καπάκι 3-6 περίπολο με μία ώρα ενδιάμεσα όπου βιαζόμαστε να πάμε για φαγητό και να προλάβουμε τη φρουρά. 
Ακόμα , θέλουμε να καταγγείλουμε ότι από την Τρίτη 2 Μαρτίου ξεκίνησαν να στέλνουν κάθε μέρα και από έναν φαντάρο για ενέδρα. Είναι μια διαδικασία από τις 19.00 το απόγευμα μέχρι και τις 9.00 το άλλο πρωί όπου μας στέλνουν σε κάποιο ερημικό μέρος του νησιού και μένουνε ξύπνιοι να προσέχουμε μήπως δούμε Πρόσφυγες.
Τι δουλειά έχουμε εμείς οι άμισθοι φαντάροι με τις ενέδρες;

Νομίζουμε ότι αυτή η συγκλονιστική καταγγελία των φαντάρων αναδεικνύει όλη την ουσία του σημερινού Στρατού.
Τεμπέληδες και προνομιούχοι Αξιωματικοί βρίζουν και κάνουν καψόνια στους συναδέλφους, φορτώνοντας τους βεβαίως τις δικές τους δουλείες.
Οι Φυλακισμένοι, αγρίως εκμεταλλευόμενοι φαντάροι, οι Αναλώσιμοι και τα πραγματικά θύματα του σημερινού στρατού που φτάνουν πλέον στις Αυτοκτονίες, διατάζονται να Κυνηγήσουν και να κάνουν ενέδρες ενάντια στους Πρόσφυγες.
Προσέξτε την ορολογία που χρησιμοποιεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και το πλαίσιο του σύγχρονου Ολοκληρωτισμού:
Εισβολείς οι Πρόσφυγες που ενάντια τους θα πρέπει να στραφεί ο Στρατός, εισβολείς και εσωτερικός εχθρός τα κοινωνικά κινήματα που εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στον Απεργό Πείνας που οδηγείται στο θάνατο από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Αλήθεια, αυτός ο αστικός Στρατός ποιους φυλάει και γιατί;
Πάροχος Ασφάλειας μας λένε σε εφοπλιστές και πετρελαϊκές εταιρείες, στρατολογώντας δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες από τα άνεργα παιδιά της εργατικής τάξης.
Ένας Στρατός Χωροφύλακας των λαών που εξαπλώνει τη δράση του από τα Βαλκάνια μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.
Τι δουλεία έχουν όλα αυτά με την Άμυνα;
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Όρκο που δώσαμε ως στρατιώτες.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι και να φτάσουν μέχρι τον Στρατηγό.
Μόνο με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.
Γονείς, Σταθείτε στο πλευρό των παιδιών σας. Αντιδράστε. Ενισχύστε τη δράση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Πάρτε πρωτοβουλία. Στείλε τε επιστολές. Σπάστε τα τηλέφωνα στο Στρατόπεδο, την Ταξιαρχία και το ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου