Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Εκπομπή ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ της 8ης Απριλίου 2021: Συζητάμε για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Γιατί το κίνημα μέσα στο στρατό έχει ανάγκη την αντεπίθεση του εργατικού κινήματος.

Στην εκπομπή "ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ" του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που παρουσιάζεται την Πέμπτη 8/4/2021 στις 6:00μμ με 7:00μ.μ στη φιλόξενη ιντερνετική "συχνότητα" του ThePressProject.gr
Συζητάμε με συνδικαλιστές και νέους εργαζόμενους για το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Το νέο χτύπημα στο οκτάωρο, οι διευθετήσεις του χρόνου εργασίας και η ελαστικότητα, η πλήρης ευελιξία για τις επιχειρήσεις, η ποινικοποίηση της απεργίας και του εργατικού αγώνα. Αναφέρουμε την απάντηση της αντικαπιταλιστικής πτέρυγας του κινήματος μετά τη διεξαγωγή μαζικής εργατικής σύσκεψης αγώνα την Πέμπτη 1η Απρίλη. Μας απασχολούν τα κοινά προβλήματα της ζωής των νέων, στη στρατιωτική και την πολιτική ζωή, μέσα και έξω απ'τον στρατό. Η αντεπίθεση του εργατικού κινήματος μεγάλη ανάγκη του κινήματος μέσα στο στρατό ενόψει και του μεγάλου αντιπολεμικού συλλαλητηρίου της 17/4. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου