Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόκληση φασισταριών στη Σχολή Λιμενοφυλάκων!


Για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο το τεράστιο θέμα της δράσης στον Στρατό, τα Σώματα Ασφαλείας και τις Παραγωγικές Σχολές πυρήνων ή ατόμων που πρόσκεινται στο φασισμό και στο Ναζισμό.
Άλλο ένα χαρακτηριστικό και εξίσου αποκαλυπτικό επεισόδιο για την στοχευμένη δράση των επικίνδυνων εθνικιστών αποτελεί η διαταγή που δόθηκε σε σπουδαστές ολόκληρης τάξης της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων να τραγουδήσουν το εθνικιστικό εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή»!
Και μάλιστα αποδείχτηκε ότι υπάρχει ένα επικίνδυνο συνεχές καθώς ενώ η διοίκηση της Σχολής τους τιμώρησε βρέθηκε εφημερίδα, γνωστή για την προβολή εθνικιστικών και αντιδραστικών αντιλήψεων, για να τους δικαιολογήσει και να ζητήσει τον λόγο!  


 «Η σχολή έχει τους δικούς της κανονισμούς και λειτουργεί σύμφωνα με αυτούς», ήταν η απάντηση που δόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη «δημοκρατία», η οποία είναι σαφές ότι καλύπτει απόλυτα τη συγκεκριμένη απόφαση.

Προκύπτουν όμως τέσσερα πολύ σοβαρά συμπεράσματα:
Καταρχήν διαπιστώνουμε ποιοι είναι είναι και πως διαπαιδαγωγούνται τα μέλη του Λιμενικού Σώματος που βαρύνεται με τόσες καταγγελίες για την ακραία, απάνθρωπη βία με την οποία αντιμετωπίζουν τους δυστυχισμένους πρόσφυγες μεσοπέλαγα, αδιαφορώντας για την ζωή ακόμη και παιδιών-γυναικών, για να προβεί ακολούθως σε Επαναπροωθήσεις. 
Επίσης, πρέπει να τονίσουμε ότι είχε προηγηθεί το 2011 "η Γιορτή της Χούντας" στην Σχολή Ευελπίδων, με πρωταγωνιστές Τεταρτοετείς Σπουδαστές, που με την παρέμβαση του στρατιωτικού, πολιτικού και εκκλησιαστικού αντιδραστικού κατεστημένου "έπεσαν στα μαλακά" και σήμερα είναι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.
Πρέπει να επισημάνουμε το πως το κράτος, οι κυβερνήσεις και το αστικό κατεστημένο εργαλειοποιούν τον Εθνικισμό. 
Το άσμα "Μακεδονία Ξακουστή" που για δεκαετίες γαλούχησε γενιές και θεωρούνταν επίσημο τραγούδι των Ενόπλων Δυνάμεων, συνοδεύοντας τους επεκτατικούς στόχους του ελληνικού κράτους στα Βαλκάνια, χαρακτηρίζεται "εθνικιστικό" -όπως κατάγγελνε η Αριστερά και το αντιπολεμικό κίνημα- όταν γύρισε ο τρόχος, υπογράφτηκε η Συμφωνία των Πρεσπών, εξυπηρετώντας με άλλο τρόπο τους Μεγαλοϊδεατικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.  
Τέλος, πόσο δίκιο έχει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, του δολοφονημένου από την εγκληματική Ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όταν δηλώνει:
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν».
«Ναι βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού», επεσήμανε πρόσφατα η μητέρα του Φύσσα.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αγωνίζεται και καλεί όλους στην συγκρότηση ενός Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία, τον ρατσισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου