Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

98 ΤΥΠΕΘ: ο Μητσοτάκης υποδέχεται τα RAFALE των 3 δις ευρώ και οι φαντάροι μοιράζονται τα κρεβάτια με αμέτρητους Κοριούς!

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ανεπανάληπτη κομματική μιλιταριστική φιέστα περιμένει να υποδεχτεί τα γαλλικά Rafale και να επιδοτήσει τη γαλλική πολεμική βιομηχανία με μερικά δις ευρώ...
Φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αυτή η καταγγελία από Νεοσύλλεκτο της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2022 που αποδεικνύει ότι το Υπουργείο Άμυνας πετά τους συνφάνταρους σε παλιά, άχρηστα κρεβάτια, γεμάτα κοριούς!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από νεοσύλλεκτο της 98 ΤΥΠΕΘ 
Αυτό που αντικρίσαμε όταν μπήκαμε στο στρατόπεδο ήταν απίστευτο. 
Όλα τα κρεβάτια βράζουν από κοριούς και οι υπεύθυνοι Αδιαφορούν. 
Μάθαμε ότι πριν έρθουμε είχαν πλυθεί οι κουβέρτες αλλά φαίνεται ότι τα κρεβάτια θέλανε πέταμα και οι υπεύθυνοι ούτε καν που το συζήτησαν. 
Η υγιεινή πάει περίπατο όπως και η συμπεριφορά προς τους φαντάρους. Είναι απαράδεκτο το 2022 να μην δίνεται σημασία στη καθαριότητα και στην υγιεινή.
Απαιτούμε αυτό να διερευνηθεί από το ΓΕΣ και να υπάρξει η κατάλληλη αντιμετώπιση.

Το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες;
Όλοι γνώριζαν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο 98 ΤΥΠΕΘ.
Όμως κανένας δεν έκανε τίποτε. ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Συνωστισμός κυριαρχεί στις μονάδες αφού μέσα βρίσκονται οι μεγαλύτερες ΕΣΣΟ Κατάταξης -Σεπτεμβρίου, Νοεμβρίου, Ιανουαρίου- και τα κρούσματα του Κορονοιού βρίσκονται στην κορύφωση τους.
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας έχει άλλες προτεραιότητες.
Να ξοδεύσει 65 δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Έτσι βλέπεις επιβάλλουν τα κερδοφόρα σχέδια των επιχειρηματικών και του αστικού κατεστημένου για ΑΟΖ-Ενεργειακά Κοιτάσματα-Έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για να γίνουν η αιχμή του πολεμικού δόρατος των αμερικανών και του ΝΑΤΟ ενάντια στην Ρωσία και να στείλουν στρατό σε Αφρική και Σαουδική Αραβία για να υπερασπιστούν τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα του Μακρόν, των σκοταδιστών Αράβων που ενισχύουν την Τρομοκρατία και των Ελλήνων πλουσίων που κυνηγούν συμβόλαια.
Σιγά λοιπόν να μην ενδιαφερθούν για τους φαντάρους.
 Συνάδελφοι απαιτείστε Ακρόαση από το Διοικητή και την Ιεραρχία.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν.
Συνφάνταροι μόνο με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, με τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών και το Κίνημα μέσα και έξω από το Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Μόνο Εμείς με την αγωνιστική μας προσπάθεια θα Υπερασπιστούμε την Αξιοπρέπεια, την Υγεία και Ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου