Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

124 ΠΒΕ: Αισχροί Στρατιωτικοί αφήνουν νηστικούς τους Νεοσύλλεκτους και φωνάζουν "σας έχουμε γραμμένους, εσάς και τις οικογένειες σας-θα φάτε σκατ@"

Αυτός είναι ο Στρατός.
Αυτή είναι η Πολεμική Αεροπορία.
Αναγκάζουν σε Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία δεκάδες χιλιάδες νέους κάθε χρόνο, αλλά όχι μόνο αρνούνται να αναλάβουν την υποχρέωση να μας καλύψουν το κόστος της θητείας, αλλά επιδιώκουν να βγάλουν κέρδος από τους συνφάνταρους που αμείβουν με 8,7 ευρώ μηνιαίως.
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, της οποίας ο Αρχηγός βρέθηκε στις ΗΠΑ για να δει τα μαχητικά F 35 που πλασάρουν οι Αμερικανοί στην κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη και θα  κοστίσουν στον λαό μας αρχικά 5 δις ευρώ...
Αρνούνται να δώσουν αξιοπρεπές φαγητό στους συναδέλφους σμηνίτες.
Η σίτιση είναι άθλια, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε ποσότητα.
Δεν υπάρχει στο πρόγραμμα σχεδόν καθόλου το κοτόπουλο ή το κρέας.
Όταν σμηνίτες διαμαρτυρήθηκαν στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς άκουσαν πράγματα που δεν πίστευαν και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε περισσέψει η προπαγάνδα για την ανωτερότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και του σεβασμού που θα τύχουν οι Νεοσύλλεκτοι στην 124 ΠΒΕ.
Σας έχουμε γραμμένους και εσάς και τις οικογένειες σας.
Δε πάτε να γράψετε καταγγελίες σε σαιτ και να διαμαρτυρηθείτε στο Υπουργείο...
Εδώ θα φάτε τα σκατ@ της 124 ΠΒΕ!

Και επειδή οι νεοσύλλεκτοι σμηνίτες δεν τρώνε τα σκατ@ της 124 ΠΒΕ που τους πετάνε οι στρατιωτικοί, Υποχρεώνονται να ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ στο ΚΨΜ για να βγάζει κέρδος η μονάδα ή να παραγγέλνουν από έξω.
Οι γονείς που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι εξαγριωμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Μάλιστα, δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους για την κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας.
Αναρωτιούνται:
που θα βρούμε όλα αυτά τα ευρώ που απαιτούνται καθημερινά για να φάνε φαγητό τα παιδιά μας που τα ανάγκασαν να υπηρετήσουν και είναι υποχρεωμένη η Πολεμική Αεροπορία να τους σιτίσει!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΑ αυτές τις καταγγελίες;
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν.
Σε κάθε ΕΣΣΟ δεχόμαστε τις ίδις καταγγελίες για την σίτιση στην 124 ΠΒΕ.
Για πρώτη φορά όμως οι Ανεξέλεγκτοι στρατιωτικοί γίνονται τόσο επιθετικοί και χυδαίοι.
Αλήθεια, τι έχει να απαντήσει ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ;
Τι ρόλο παίζει ο ΑΓΕΑ; Γνωρίζει τις αθλιότητες που συμβαίνουν στην 124 ΠΒΕ;

Εμείς καλούμε τους νεοσύλλεκτους σμηνίτες να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ που οι ίδιοι οι στρατιωτικοί χαρακτηρίζουν σκατ@.
Να βγουν Μαζικά και Αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από τον Διοικητή.
    Στηρίξτε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γα να αυξηθεί ο Μισθός μας και να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας το κόστος μετακίνησης.

Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Πρώτη φορα βλέπω να μιλάνε,έτσι στην αεροπορία που σχετικά δεν είναι δύσκολη θητεία σε σχέση με τα άλλα σώματα ασφαλείας.Φαινεται ήρθε πίεση αρκετή για να υπάρξει,τέτοια συμπεριφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή