Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

289 ΤΠ Σαμοθράκης: Πανάκριβη η Εορταστική Άδεια για τους συναδέλφους που το Υπουργείο Άμυνας τους φορτώνει το σοβαρό κόστος μετακίνησης

Τα παράπονα των συναδέλφων που υπηρετούν στο 289 ΤΠ Σαμοθράκης έρχονται να προστεθούν σε όλες τις προηγούμενες καταγγελίες που έχουν φτάσει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αποκαλύπτουν το μεγάλο ζήτημα που κρύβει το Υπουργείο Άμυνας.
Ότι μόνο μας φορτώνουν με την Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία για να βρουν χιλιάδες Δούλους να εργάζονται άμισθα και αναλώσιμους που θα θυσιαστούν για τα συμφέροντα των πλουσίων.
Αλλά αρνούμενοι να αναλάβουν το κόστος της Υποχρεωτικής στράτευσης, μας αναγκάζουν να πληρώνουμε εμείς το σοβαρό κόστος μετακίνησης.
Και οι συνφάνταροι που υπηρετούν στο 289 ΤΠ Σαμοθράκης θα ταλαιπωρηθούν και θα αναγκαστούν να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ για να απολαύσουν λίγες μέρες ελευθερίας μακριά από του Παραλόγου τη θητεία.
Θυμίζουμε την πρόσφατη καταγγελία των συνφάνταρων από το 616 Μ/Κ ΤΠ
616 Μ/Κ ΤΠ: Κοστίζει πανάκριβα στους συνφάνταρους η Εορταστική Άδεια -Απόδραση από του Παραλόγου τη Θητεία

Σε ανταπόκριση τους οι συνάδελφοι από το 616 Μ/Κ ΤΠ στο Νεοχώρι, στέλνουν τις ευχές τους σε όλους τους συναδέλφους, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Τονίζουν ότι και αυτοί όπως οι συνφάνταροι σε όλοι την Ελλάδα πλήρωσαν πανάκριβα για να γευτούν λίγες μέρες απόδρασης από του [Παραλόγου τη θητεία.
Το κόστος μετακίνησης για την Εορταστική άδεια αντιστοιχεί σε περίπου 120 ευρώ.
Αλήθεια, πως περιμένει το Υπουργείο Άμυνας να καλύψουν το σοβαρό αυτό έξοδο οι φαντάροι που αμείβονται με 8,7 ευρώ;
Δεν ενδιαφέρεται το Υπουργείο για τέτοια ζητήματα.
Αυτούς τους νοιάζει να στείλουν όπλα στην Ουκρανία, να κάνουν πολεμικές προετοιμασίες με τους Αμερικανούς, να αγοράζουν όπλα και να στέλνουν στρατό στο εξωτερικό προκειμένου να εξασφαλίσουν συμβόλαια για τους Έλληνες επιχειρηματίες.
Είναι η λαϊκή οικογένεια που δοκιμάζει σκληρά από την παρατεταμένη λιτότητα, την Ακρίβεια και την Ανεργία αυτή που καλείται να καλείται να καλύψει το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης και υποβάλλεται σε έμμεση φορολόγηση.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αγωνίζεται ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Απαιτούμε η κυβέρνηση της ΝΔ να καλύψει το κόστος της μετακίνησης μας σε Άδειες και Εξόδους.
Να Αυξήσει τον μισθό του φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού.
Να μας αναγνωρίσει τα ένσημα που αντιστοιχούν στους 12 μήνες της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Τέλος, να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την Απόλυση μας από τον Στρατό.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο: