Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

557 Μ/Π ΤΠ Στεφανίδη Ξάνθης: Στρατιωτικός κόντεψε να Δολοφονήσει Φαντάρο! Μας Απειλούν με Ξυλοδαρμό!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
557 Μ/Π ΤΠ μονάδα "κουκουλώματος" και τεράστιων κινδύνων
Αρμόδιος Αξιωματικός θέλει να τα έχει καλά με τους ΕΠΟΠ-ΕΜΘ κάνοντας τους όλα τα χατίρια εις βάρος στρατιωτών και δοκίμων. 
Οι ΕΜΘ γυρνάνε με τσιγάρο μέσα στο διοικητήριο λες και είναι σπίτι τους, αργούν στις συνελεύσεις και ΕΠΟΠ-ΕΜΘ (εκτός αυτών στα γραφεία) φεύγουν στάνταρ μέχρι τις 14:15, ενώ από τις 13:00 κάθονται για καφέ, ενώ οι δόκιμοι είναι μαζί μας μέχρι τις 14:30. 
Πάμε στα σοβαρά τώρα.
Ένας στρατιώτης είχε πάθει εμπλοκή στο παρελθόν σε βολές και ο στρατιωτικός που πήγε για να δει γιατί δεν δεχόταν το όπλο άμεση ενέργεια, το γυρνάει προς το μέρος του προσωπικού και το όπλο εκπυρσοκροτεί.
Η σφαίρα περνάει στα (2) μέτρα από τα πόδια απολυμένου δόκιμου. 
Το μόνο που έγινε είναι να ακούσει κράξιμο από έναν Αξιωματικό.  
Ένα πιο καθημερινό γεγονός είναι που ένας ΕΜΘ σε κάθε του υπηρεσία σαν ΑΥΔΜ πίνει ουίσκι και δεν βγαίνει εφόδους γιατί "είναι παλαιός στην μονάδα" όπως λέει και την ίδια στιγμή δόκιμος έφαγε τρίτο εγκαλτήριο για παράπτωμα του κανονισμού. 
Πρόσφατο παράδειγμα είναι που ένας Στρατιωτικός πήγε να βαρέσει μπουνιά έναν στρατιώτη-ΑΜ επειδή δεν έκανε έλεγχο στα χαρτιά των Επίστρατων, ενώ ο δόκιμος που ήταν αξιωματικός πύλης του έλεγε "σταμάτα, εσύ κάνεις αυτόν τον έλεγχο", όπως είχε διατάξει ο Υποδιοικητής. 
Ενώ ο στρατιωτικός συνέχιζε να προκαλεί για ξύλο τον στρατιώτη μπροστά στην κάμερα ασφαλείας, αγνοώντας επιδεικτικά τον δόκιμο, μετά έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε πάρτε τον θα του κάνω κακό και ο αρμόδιςο Αξιωματικός πήγε να τιμωρήσει τον δόκιμο που είχε αφήσει τον ΑΜ να κάνει ένα τσιγάρο στο διάλειμμα του, προσπερνώντας το όλο γεγονός γιατί "είχε θεματάκι με τα νεύρα του" όπως ακούγεται στην μονάδα. 
Στο μεταξύ ο ίδιος δόκιμος είχε προσωπικό και οικονομικό πρόβλημα με το αμάξι του και ο αρμόδιος Αξιωματικός θα του έκοβε για τρίτη φορά την άδεια ενώ τον ειρωνευόταν λέγοντας του σιγά μη σου δώσω άδεια να πας να φτιάξεις το σαράβαλο σου.
Φυσικά οι προσβολές του Αρμόδιου Αξιωματικού και μερίδα των ΕΠ.ΟΠ.-ΕΜΘ δεν αφήνουν έξω και τους ΟΒΑ, που τους φέρονται λες και είναι οι τελευταίοι της μονάδος. 
Καλώ είτε την Ταξιαρχία είτε το ΓΕΣ να προβούν σε ενέργειες γιατί σε λίγο καιρό έχει επιθεώρηση η μονάδα και τα πράγματα κλιμακώνονται τραγικά.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Ο Διοικητής τι λέει για όλα αυτά;
Τα γνωρίζει;
Τα εγκρίνει;
Ποιος φταίει που συμβαίνουν όλα αυτά στη μονάδα που διοικεί;
Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές.
Συνεχείς επιθέσεις, προπηλακισμοί, απειλές ξυλοδαρμών, παραβατικές συμπεριφορές που έπρεπε να έχουν ελεγχθεί.
Γιατί δεν έγινε ΕΔΕ για το περιστατικό στο Πεδίο Βολής;
Οι αρμόδιοι Αξιωματικοί δεν βλέπουν ότι με τις επιλογές τους να χαθούν ζωές;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΑ

Ο Στρατός εκπαιδεύει την νεολαία σε μια ζωή υποταγής και ατομικής διαπραγμάτευσης, ακραίας εκμετάλλευσης και βίαιης καταπίεσης.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντιδράσουμε, πρέπει να Αγωνιστούμε.
Να βγούμε Μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να ζητήσουμε μαζικά Ακρόαση από Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Οι γονείς καλούνται να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους και να διαμαρτυρηθούν σε Διοίκηση και ΓΕΣ.
Στείλτε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τις καταγγελίες τους. Υπολογίζουν τη Δημοσιότητα. Να τους ζαλίσουμε με τις συνεχείς καταγγελίες.
Συνάδελφοι μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου πολίτη με στολή.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτό με το όπλο ακούγεται ηλίθιο και είναι γνωστό ότι δεν το γυρνάς όταν κάνεις άμεσες ενέργειες και εάν δεν γίνεται το αφήνεις εκεί μέχρι να έρθει ο οπλουργος.
    Τώρα μιλάμε για 3 άτομα και με άτομα που κοιμούνται όρθιος όσο και να τους μιλάς δεν λένε να καταλάβουν και με άτομα που σύντομα αποστρατεύονται με την συμπεριφορά τους και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πάρουν μετάθεση μακριά από το τόπο του; και να πάνε από τα νησιά που ζητάνε εδώ και χρόνια να γυρίσουν και δεν τους στέλνουν λόγο ότι δεν υπάρχει κομματικό βύσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή