Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ¨ΣΤΟΧΟΣ¨ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι» λέει ο λαός μας…
IMG_1189Και για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, σε ένα ολοσέλιδο άρθρο της αχαρακτήριστης φασιστοφυλλάδας δέχονται επίθεση μέσω του άρθρου με τίτλο  «Λύσσαξαν οι ειρηνιστές του διεθνισμού με το Μακεδονομάχο. Αντίστοιχες των Ουκρανικών ναζιστικών πολιτοφυλακών οι Λέσχες Εφέδρων».
Ουσιαστικά πρόκειται για απάντηση του «ΣΤΟΧΟΥ» στην ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με τίτλο  «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ [φωτογραφίες-βίντεο] - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015» ΤΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ». http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/04/blog-post_413.html.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ...Βόμβες διασποράς στη Σαουδική Αραβία απο ΗΠΑ

Image

Η Ουάσινγκτον υπερασπίστηκε χθες Κυριακή την απόφασή της να προχωρήσει στην παράδοση βομβών διασποράς—οι οποίες είναι δυνητικά θανάσιμες για τους αμάχους—στη διεθνή συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία διεξάγει εκστρατεία αεροπορικών πληγμάτων στην Υεμένη.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής παραδίδουν όπλα διασποράς τα οποία τηρούν αυστηρά τον όρο ότι εκρήγνυνται σχεδόν εντελώς”, ανέφερε σε μήνυμά του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, διευκρινίζοντας ότι λιγότερο από το 1% των βομβών διασποράς υπάρχει περίπτωση να μην εκραγεί αμέσως.

Δείτε το πραγματικό μέγεθος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ - Γράφημα

Image
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είναι αδιαμφισβήτητα η κυρίαρχη ναυτική δύναμη στον κόσμο.

Τόσο σε χωρητικότητα όσο και σε τεχνική ανωτερότητα, το Ναυτικό των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη και πιο προηγμένη θαλάσσια στρατιωτική δύναμη του κόσμου. Οι δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ενισχύονται περαιτέρω και από τις στρατιωτικές συμμαχίες, όπως το ΝΑΤΟ, στην οποία οι ΗΠΑ διαδραματίζει καίριο ρόλο.

45 χρόνια από το μακελειό των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κεντ Η ιστορία και το τραγούδι


Στις 4 Μαΐου του 1970 η εθνοφρουρά του Οχάιο διατάχθηκε να διαλύσει φοιτητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου του Βιετνάμ στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντ. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τέσσερις φοιτητές έπεσαν νεκροί από τα πυρά των εθνοφρουρών και 11 τραυματίστηκαν.
Εκατοντάδες κολέγια, γυμνάσια και πανεπιστήμια έκλεισαν τις επόμενες μέρες ως αντίδραση στο μακελειό, σε μια πρωτοφανή μαθητική απεργία με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.000.000 μαθητών και φοιτητών η οποία αποτέλεσε ορόσημο στον αντιπολεμικό αγώνα της εποχής.

596 Α/Μ ΤΠ Κιλκίς Αργυρούπολη: Ο Διοικητής κόβει τις άδειες «γιατί έτσι του αρέσει;»

http://2.bp.blogspot.com/-stNpOs2Rhw4/UUrZrmvDMFI/AAAAAAABdZI/WzHV5lKuSnE/s1600/%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3+army.jpg
Στον Ελληνικό Στρατό υπάρχουν άνθρωποι….
Φαντάροι, Υπαξιωματικοί, Αξιωματικοί, Πολιτικό Προσωπικό.
Με υποχρεώσεις και δικαιώματα, με υποχρεώσεις, αγωνίες και προβλήματα, με παιδιά, κοινωνικές σχέσεις και πλούτο ενδιαφερόντων.
Όλα αυτά όμως αποτελούν ξένες λέξεις για το διοικητή του 596 Α/Μ ΤΠ στο Κιλκίς Αργυρούπολης, που υπάγεται στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
Αντιθέτως μόνο μια λέξη του είναι γνωστή: ΚΑΡΙΕΡΑ!
Για αυτό το «πανύψιστο προσωπικό του αγαθό» πρέπει να τσαλαπατηθούν τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των στελεχών της μονάδας, την προηγούμενη Παρασκευή, στην συγκέντρωση, τους ανακοινώθηκε ότι κόβονται όλες οι άδειες του προσωπικού.
Ο λόγος που η μονάδα μπαίνει «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ύψιστης πολεμικής ετοιμότητας» είναι η πραγματοποίηση επιθεώρησης το επόμενο διάστημα και η διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης στο Κιλκίς στις 21/6!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-Το Τελ Αβίβ μετατράπηκε σε «εμπόλεμη ζώνη», όπως ράλι αντι-ρατσισμού κατεβαίνει στην μάχη σώμα με σώμα


Tel Aviv saw intense clashes between police and protesters through the night Sunday, as a rally in support of the Ethiopian community against police brutality and racism turned violent, transforming the center of the city into a veritable war zone.

«Στείλτε τους μετανάστες πίσω στη Μεσόγειο» λέει η Λεπέν και υλοποιεί η Ε.Ε.

ImageΓερμανικά πολεμικά πλοία στη Σούδα για τις επιχειρήσεις κατά των μεταναστών!

Ο πόλεμος κατά των μεταναστών εντείνεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση των δουλεμπόρων
ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. προβάλλουν τον φόβο από τους τρομοκράτες μετανάστες για να δικαιολογήσουν τις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

‘We're not interested in a fair fight’ – US army commander urges NATO to confront Russia

US forces in southern Afghanistan Operations Director General Frederick 'Ben' Hodges.(AFP Photo / Ed Jones)
US army commander in Europe says Russia is a “real threat” urging NATO to stay united. The alliance is not interested in a “fair fight with anyone” and wants to have “overmatch in all systems,” Lieutenant-General Frederick "Ben" Hodges believes.
“There is a Russian threat," Hodges told the Telegraph, maintaining that Russia is involved in ongoing conflict in eastern Ukraine.

Δεκάδες άμαχοι νεκροί από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς στη Συρία

Δεκάδες άμαχοι νεκροί από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς στη Συρία
Τουλάχιστον 52 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ εναντίον θέσεων τζιχαντιστών σε χωριό της βόρειας Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ: Το αφρικανικό καψόνι στους πιλότους των αμερικανικών μαχητικών!

Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι χειριστές των αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών που επιχειρούν στην περιοχή της Υεμένης και της Σομαλίας από το αεροδρόμιο της βάσης Λεμονιέ του Τζιμπουτί είναι επιεικώς επικίνδυνες, όπως αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα Washington Post. Το αεροδρόμιο αυτό χρησιμοποιούν και πολιτικά αεροσκάφη.
Οι Αμερικανοί χειριστές εξαρτώνται από τους ντόπιους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πολλοί εκ των οποίων έχουν συλληφθεί κοιμώμενοι, ενώ ακόμα και όταν είναι ξύπνιοι διαπράττουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Έτσι ο κίνδυνος μιας καταστροφής ελλοχεύει.

Βόμβες διασποράς ρίχνει η Σ. Αραβία στην Υεμένη;

HRW: Βόμβες διασποράς ρίχνει στην Υεμένη η Σαουδική ΑραβίαΤη χρήση αμερικανικής κατασκευής βομβών διασποράς από τη σουνιτική συμμαχία υπό την Σαουδική Αραβία στις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη καταγγέλλει η Human Rights Watch, αναφέροντας ότι διαθέτει αποδείξεις πως χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο φορές κατά των ανταρτών Χούτι.
Οι βόμβες διασποράς είναι απαγορευμένες βάσει της διεθνούς Συνθήκης του 2008, την οποία ωστόσο δεν έχει συνυπογράψει η Σαουδική Αραβία, ούτε και οι ΗΠΑ.

Newsweek: Τα νέα ρωσικά αεροπλανοφόρα θα αμφισβητούν την παγκόσμια τάξη της Αμερικής

Newsweek: Τα νέα ρωσικά αεροπλανοφόρα θα αμφισβητούν την παγκόσμια τάξη της ΑμερικήςΜε την κατασκευή μεγάλων αεροπλανοφόρων που θα μεταφέρουν πάνω από 100 αεροσκάφη, η Ρωσία θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση την παγκόσμια τάξη, της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες, λέει η αμερικανική έκδοση του περιοδικού Newsweek. 
Ένα από τα κύρια εργαλεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην προβολή ισχύς είναι ο στόλος των αεροπλανοφόρων: Επί του παρόντος, οι ΗΠΑ έχουν 11 αεροπλανοφόρα που μπορούν να μεταφέρουν επί του σκάφους περισσότερα από 70 αεροσκάφη. Τα αεροπλανοφόρα έχουν συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις ένοπλες συγκρούσεις που έλαβαν μέρος οι Ηνωμένες Πολιτείες από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Τα βλήματα των Leopard 2 του ΕΣ δεν τρυπάνε τα τουρκικά τανκς;

Τα βλήματα των Leopard 2 του ΕΣ δεν τρυπάνε τα τουρκικά τανκς;Είναι σε θέση τα ελληνικά άρματα μάχης να διαπεράσουν την θωράκιση των τουρκικών; Πολλά ερωτήματα έχουν ανακύψει για την ποιότητα των βλημάτων DM63, DM63A1 και DM12A2 που από πέρυσι ξεκίνησαν να εξοπλίζουν τα άρματα μάχης Leopard 2 του Ελληνικού Στρατού, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στην Γερμανία.
Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, κυβερνητικός αξιωματούχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο Βερολίνο έχει πρόσφατα ισχυριστεί ότι τα Leopard 2 του Γερμανικού Στρατού δεν έχουν με τα υφιστάμενα βλήματα καμία τύχη έναντι των ρωσικών τανκς. Σύμφωνα με τους ίδιους έμμεσους ισχυρισμούς, τα Leopard 2 του Γερμανικού Στρατού θα έπρεπε να εξοπλίζονται με βλήματα ουρανίου για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα ρωσικά T-90 και τα αναβαθμισμένα T-80.

Τούρκος βάζει στη θέση τους τους "εθνικιστές" συμπατριώτες του που ζητούν 152 νησιά

Image
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Απάντηση από έναν σοβαρό απ΄ότι φαίνεται με σειρά άρθρων του δημοσιογράφο της τουρκικής εφημερίδας Sabah παίρνουν η ηγεσία και οι οπαδοί του ακραίου ακροδεξιού-εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος Vatan που υποστηρίζουν μέσα και έξω από την τουρκική Βουλή ότι η Ελλάδα το ...2004 κατέλαβε... 152 νησιά στο Αιγαίο που ...ανήκαν στην Τουρκία και ότι η Άγκυρα αδρανεί για αυτό.
Πριν παραθέσουμε το άρθρο του δημοσιογράφου κ. Ενγκίν Αρντίτς να θυμίσουμε - όπως έχει γράψει το ONALERT- ότι αρχικά μερικοί ακραίοι βουλευτές σήκωσαν σχετικό θέμα στην Βουλή πριν μερικές εβδομάδες. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΪΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Βασιλική οικογένεια: Το ξέπλυμα του ρατσισμού

royal
Τις τελευταίες ώρες βομβαρδιζόμαστε από ρεπορτάζ περί της χαρμόσυνης είδησης της γέννησης του βασιλικού μωρού.

Με… μίζα 2 εκατ. ευρώ «έπαιρναν μπροστά» τα τζιπ του Λαϊνόπουλου

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ
 Μείζονες πολιτικές προεκτάσεις έχει η υπόθεση προμήθειας των οχημάτων Mercedes από τη Γερμανική εταιρεία Daimler και τη στιγμή που, μέσα στους επόμενους μήνες, οι δικαστικές Αρχές αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει την έρευνα για τουλάχιστον τρεις ακόμη υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Στοιχεία τα οποία περιέχονται στην δικογραφία εμφανίζουν 

«Εκκαθαρίζεται» το Λονδίνο από τους φτωχούς του

AP Photo/Matt Dunham
Συντάκτης: efsyn.gr
Περισσότερες από 50.000 οικογένειες έχουν εξαναγκαστεί «αθόρυβα» να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Λονδίνο μέσα σε μια τριετία, αναφέρει ο Independent με βάση έγγραφα, που αποκαλύπτουν την πραγματική κλίμακα των «κοινωνικών εκκαθαρίσεων», αποτέλεσμα ενός συνδυασμού περικοπών των εισοδημάτων και ραγδαίας αύξησης των ενοικίων και του κόστους ζωής. 

Τέξας: Μακελειό σε διαγωνισμό με σκίτσα του Μωάμεθ – Δυο νεκροί

Τέξας: Μακελειό σε διαγωνισμό με σκίτσα του Μωάμεθ – Δυο νεκροί Ποιος ο ρόλος της Ακροδεξιάς στην πρόκληση των Μουσουλμάνων και την καλλιέργεια Ισλαμοφοβίας;  
Λουτρό αίματος αντίστοιχο με εκείνο του Charlie Hebdo φαίνεται πως ετοίμαζαν δυο άνδρες που έπεσαν νεκροί έξω από έκθεση με σκίτσα του Μωάμεθ στο Ντάλας του Τέξας.
Όταν ξεκίνησαν όταν οι ύποπτοι άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν στο πόδι έναν φρουρό ασφαλείας έξω από το Curtis Culwell στο Γκάρλαντ του Τέξας, όπου φιλοξενούνταν έκθεση με καρικατούρες του προφήτη Μωάμεθ. 

Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν

Είναι ηλίθιοι. Αλλιώς δεν θα ήταν χρυσαβγίτες.
Δείτε τη φωτογραφία αυτή και προσέξτε το σφυροδρέπανο:
Εργο ηλίθιου χρυσαβγίτη. Τα ορθόδοξα σφυροδρέπανα κοιτάζουν πάντα αριστερά.
Και μετά διαβάστε αυτό:



h**p://koinonikosethnikismos.wordpress.com/2013/10/30/%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7-%CE%BA%CE%BA%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%87%CE%BF/#more-29244