Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Σε όλη την ιστορία, του χρέους και του πολέμου, υπήρξαν σταθεροί εταίροι

Οι δαπάνες στην Ελλάδα σχετικά με τα όπλα δείχνουν, δεν είναι συντάξεις ή παροχές που ακρωτηρίασαν την  οικονομία,
αλλά είναι το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα!
Greek frigates and torpedo boats during a military exercise in 2005. 'In the years following their EU entry, the Greeks were the world’s fourth-highest ­spenders on conventional weaponry.' Photograph: Petros Giannakouris/AP
Somewhere in a Greek jail, the former defence minister, Akis Tsochatzopoulos, watches the financial crisis unfold. I wonder how partly responsible he feels? In 2013, Akis (as he is popularly known) went down for 20 years, finally succumbing to the waves of financial scandal to which his name had long been associated. 

Οι Ειδικές Δυνάμεις Πυροβόλησαν εναντίον Μεταναστών;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ, μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία, δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους, οι οποίοι προσπάθησαν να τους αποτρέψουν.
Η είδηση προέρχεται από μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία όμως δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί η ονομασία της, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα. Η εν λόγω ΜΚΟ κατηγορεί μαφιόζικες ομάδες ως υπεύθυνες για το περιστατικό, αλλά αναφέρει και άλλα περιστατικά βίας και κλοπών κατά μεταναστών. Αναφέρει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εκλάπησαν οι μηχανές των σκαφών στα οποία επέβαιναν.

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΚΑΒ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Αφού κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία: Σε ασθενοφόρο έχουν μετατραπεί οι Ένοπλες Δυνάμεις! Αφού οι αστοί πολιτικοί διέλυσαν κάθε έννοια του Κράτους Πρόνοιας, Υγείας και περίθαλψης για να επιβάλλουν τα Μνημόνια και να προωθήσουν τα συμφέροντα των ιδιωτικών νοσοκομείων-ασφαλιστικών εταιρειών, χρησιμοποιούν τα πανάκριβα πτητικά στρατιωτικά μέσα που απειλούν ταυτόχρονα την υγεία των ασθενών!
- Το Σάββατο και την Κυριακή 01 και 02 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς από Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και κατόπιν αιτήσεων του ΕΚΑΒ, αεροδιακομιδές ασθενών, ως ακολούθως:

Με τρακτέρ γεμάτο Εκρηκτικά θέρισαν τους Τούρκους Στρατοχωροφύλακες οι αντάρτες του PKK

Ένα τρακτέρ γεμάτο με δύο τόνους εκρηκτικά έπεσε πάνω σε φυλάκιο της ΣτρατοΧωροφυλακής στα περίχωρα της πόλης Ντογούμπαγιαζίτ, μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.

Είναι η πρώτη επίθεση καμικάζι αυτού του τύπου που σημειώνεται μετά την επανάληψη του κύκλου της βίας ανάμεσα στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και τις τουρκικές δυνάμεις.
Η επίθεση είναι η τελευταία που πρέπει να κατηγορηθεί για το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), η οποία έχει εμπλακεί σε μια κλιμάκωση του κύκλου βίας με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Ο στρατός έχει τη διεξαγωγή των καθημερινών αεροπορικές επιδρομές στη στρατόπεδα του ομίλου στο βόρειο Ιράκ για τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πάνω απο 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες!

Το «Ισλαμικό Κράτος» και η αντεπανάσταση

Ο Ghayath Naisse είναι Σύρος μαρξιστής (εξόριστος στη Γαλλία), μέλος του Ρεύματος Επαναστατικής Αριστεράς και ένας από τους ιδρυτές των Επιτροπών για την Υπεράσπιση τωνΔημοκρατικών Ελευθεριών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία (CDF). Αρθρογραφεί σε πολλά αριστερά περιοδικά στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Όλη η αλήθεια για το «μαύρο» στο SBC

sbc_logo2Στις 00:01 τα ξημερώματα της 1/8/2015 διεκόπη το σήμα του οικονομικού καναλιού SBC από τον πάροχο δικτύου DIGEA, παρά την αντίθετη θέση της προϊστάμενης αρχής για τη μη διακοπή του σήματος του σταθμού, αφού σύμφωνα με αυτές, πληρεί όλες της προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας και εφόσον η διαδικασία αδειοδότησης των σταθμών είναι σε εξέλιξη. Παρά ταύτα, ο ιδιώτης πάροχος  (DIGEA) προχώρησε σε αυτή την πρωτοφανή  διακοπή χωρίς να υπολογίσει  τις συνέπειες οι οποίες ωθούν δεκάδες οικογένειες εργαζομένων στην ανεργία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Τώρα οι Λοχαγοί Απαγορεύουν στους φαντάρους και το Μουστάκι!

Επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θέτει το ακόλουθο ζήτημα:‏
«Καλημέρα,
Είμαι φαντάρος και ο Λοχαγός μου ζητάει να ξυρίσω το μουστάκι μου γιατί διαφορετικά θα μου ρίξει κράτηση. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε το άρθρο του κανονισμού ή της εγκυκλίου που προβλέπεται;
Έψαξα τον 20-1 και τον 20-2 και δε βρήκα κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων».
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι δε βρήκε τίποτε ο συνάδελφος σε επίπεδο νόμου ή διαταγής αφού πρόκειται για ακόμη απόδειξη της αυθαιρεσίας των στρατιωτικών που επιδιώκουν να ελέγξουν απόλυτα την συμπεριφορά μας, να μας καθυποτάξουν στα δικά τους πρότυπα και να μας ελέγξουν με τον πιο αυταρχικό τρόπο.

Όχι στο μύθο των «δουλεμπόρων» – Δικαίωμα στη μετακίνηση

7396248
Oι πολιτικοί ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσαν ότι η αντίδρασή τους απέναντι στις ανυπολόγιστες απώλειες ζωών μεταξύ των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο με μη αξιόπλοα σκάφη θα είναι να χρησιμοποιήσουν βία, ώστε να πατάξουν τα λεγόμενα «δίκτυα» που λειτουργούν έξω από τη Λιβύη και ενορχηστρώνουν τις επικίνδυνες διαβάσεις της θάλασσας. Πώς; Στις 11 Μαΐου, η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι δήλωνε: «Κανείς δεν σκέφτεται βομβαρδισμούς. Μιλώ για μια ναυτική επιχείρηση». 

Η Ευρώπη θα μπορούσε να λύσει τη μεταναστευτική κρίση - αν ήθελε!

‘How we respond will most likely come down to whether we see these people as refugees in need of protection, or as people who are playing the system for a better deal. But the uncomfortable truth is that they are both.’ Photograph: Philippe Huguen/AFP/Getty Images

It takes about two hours to burn off your fingerprints. You find a piece of metal pipe, stick it in the fire until the end goes red hot, then rub the tips of your fingers quickly but firmly along the glowing end – and repeat. Such is the body’s ability to repair itself, the damage only lasts a few days; but long enough to make it impossible for border police to enter your details into Eurodac, the European Union’s fingerprint database for asylum seekers.

KCK καλεί όλους να σταθούν απέναντι σφαγές από την Τουρκία

KCK (Kurdistan Communities Union) Executive Council Co-Presidency has released a statement voicing strong response to the massacre of civilians as a result of Turkish airstrikes in Zergelê village affiliated to Ranya city of South Kurdistan today.

Emphasizing that the Turkish state pursued its total war against Kurds in Bakur (North), Başur (South) and Rojava (West) Kurdistan, KCK said that in addition to the attacks on people in Bakurê Kurdistan, the Turkish state has also bombed the Medya Defense Zones in Başurê Kurdistan with aircraft and artillery fire for one week now.

Ο ΕΠ.ΟΠ. που συνέλαβαν στην Σάμο εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και κλοπής φουσκωτών-μηχανών;

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ο Πόλεμος κατά των Μεταναστών που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση για να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο είναι πολύ βρώμικος.
Όχι μόνο είναι βουτηγμένος στο αίμα των δυστυχισμένων μεταναστών, αλλά και στην απάνθρωπη εκμετάλλευση του ελληνικού κράτους και την καταπίεση τους. Οι εικόνες με τη δολοφονία στο Φαρμακονήσι από τις βίαιες και παράνομες επαναπροωθήσεις του Λιμενικού, βρίσκουν την συνέχεια τους στο πέταμα τους στη Μυτιλήνη και το Πεδίο του Άρεως από την πρώτη φορά κυβέρνηση Αριστερά-Ακροδεξιά, που στρώνουν το χαλί για την εκδήλωση κάθε παρανομίας και βαρβαρότητας εις βάρος τους, για να κάνουν τελικά τα στραβά μάτια καθώς περνούν τα σύνορα των γειτονικών Βαλκανικών κρατών.

Γιατί η Βουλγαρία θέλει να αγοράσει ελληνικά F-16

Image
Η Βουλγαρία είναι η χώρα που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 BLOCK 30. Τα οποία όπως έκανε σαφές ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης,δεν πωλούνται.
Γιατί η Σόφια θέλει F-16;
Η Βουλγαρία θέλει να “κόψει” τις δεσμεύσεις που έχει με τη Ρωσία,θέλοντας να πάρει “άριστα” στις εξετάσεις που διαρκώς δίνει στη Δύση.
Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και για τα 12 Mig-29 που διαθέτει η Βουλγαρία ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την συνεργασία για την συντήρησή τους με τη Ρωσία. Αυτές τις εργασίες θα τις αναθέσει στην Πολωνία η οποία πάντως ήδη έχει περάσει σε “δυτικό εξοπλισμό”, διαθέτοντας ήδη 48 F-16. 

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΜΑΧΩΝ!!! ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ σφυρίζουν αδιάφορα....

Image
Η τουρκική υποκρισία είναι γνωστή. Ο θάνατος αμάχων Κούρδων από βομβαρδισμούς της τουρκικής αεροπορίας θα…ερευνηθεί από την Άγκυρα. Το NATO και η Δύση γενικώς δεν φαίνεται να έχουν ενοχληθεί καθόλου από τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κούρδοι, από το νέο τουρκικό έγκλημα.
Έρευνα για τον θάνατο αμάχων στις επιδρομές που εξαπέλυσε η τουρκική πολεμική αεροπορία εναντίον θέσεων των Κούρδων ανταρτών στο βόρειο Ιράκ, ξεκίνησε η τουρκική κυβέρνηση.
Κούρδοι αξιωματούχοι στο Ιράκ κατήγγειλαν τον θάνατο τουλάχιστον 6 ανθρώπων, περιλαμβανομένων δύο γυναικών, στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που διεξήχθησαν λίγες ώρες νωρίτερα.
Φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία μέτεδωσαν από την πλευρά τους ότι διαπράχθηκε μία «σφαγή» χωρίς να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις.
«Μια έρευνα έχει ξεκινήσει σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και τα γεγονότα θα διαλευκανθούν πλήρως» διαβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών της

Οι Κούρδοι έδιωξαν το Ισλαμικό Κράτος από την πόλη Χασάκα

Οι Κούρδοι έδιωξαν το Ισλαμικό Κράτος από την πόλη Χασάκα
Οι Κούρδοι αντάρτες της Συρίας, ο αντάρτικος στρατός του YPG/YPJ, κατάφερε το Σάββατο μια μεγάλη νίκη εις βάρος των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Οι Κούρδοι κατάφεραν και έδιωξαν και τους τελευταίους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εντελώς από την πόλη Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία, ή αλλιώς στο δυτικό Κουρδιστάν.

Οδομαχίες στην Κωνσταντινούπολη – Οι Κούρδοι καίνε οχήματα της Αστυνομίας

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη μεταξύΚούρδων νεολαίων και τουρκικής αστυνομίας.
Οδομαχίες στην Κωνσταντινούπολη – Οι Κούρδοι καίνε οχήματα της Αστυνομίας
Οργισμένοι οι Κούρδοι από την αεροπορική επιδρομή των Τούρκων τα ξημερώματα του Σαββάτου (στις 04.00) στο κουρδικό χωριό Ζεργκελέ (Zergele) στα όρη Καντίλ (Qandil) στο βόρειο Ιράκ, που σκότωσε αμάχους, γυναίκες και παιδιά (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό πατώντας εδώ), τελούν σε κανονική κατάσταση εξέγερσης.

Οι Κούρδοι βαράνε τους Τούρκους παντού – Ο ανταρτοπόλεμος έχει φουντώσει

Οι Κούρδοι βαράνε τους Τούρκους παντού – Ο ανταρτοπόλεμος έχει φουντώσει
Ο πόλεμος μεταξύ Κούρδων ανταρτών και τουρκικού κράτους έχει φουντώσει.

Το γραφείο Τύπου του HPG, της ένοπλης πτέρυγας του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), ανακοίνωσε ότι οι κουρδικές δυνάμεις έχουν διεξάγει πετυχημένες επιθέσεις ως αντίποινα στις σφαγές που διαπράττει το τουρκικό κράτος κατά Κούρδων αμάχων και ανταρτών.

US soldiers 'killed Afghan civilians for sport and collected fingers as trophies' Soldiers face charges over secret 'kill team' which allegedly murdered at random and collected fingers as trophies of war

Andrew Holmes, Michael Wagnon, Jeremy Morlock and Adam Winfield are four of the five Stryker soldiers who face murder charges. Photograph: Public Domain .
Twelve American soldiers face charges over a secret "kill team" that allegedly blew up and shot Afghan civilians at random and collected their fingers as trophies.
Five of the soldiers are charged with murdering three Afghan men who were allegedly killed for sport in separate attacks this year. Seven others are accused of covering up the killings and assaulting a recruit who exposed the murders when he reported other abuses, including members of the unit smoking hashish stolen from civilians.

Οι 14 παραλίες της Χαλκιδικής που βγαίνουν στο σφυρί! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 14 περιοχές στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους μοναδικές παραλίες όπως τοΑζάπικο, η Χρυσή Αμμουδία, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή, η Ν.Ηράκλεια και το Ποσείδι είναι αυτές που περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και ξαναμπαίνουν σε τροχιά πώλησης, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση
Σύμφωνα με την Real News τα πρωτεία κρατά η Χαλκιδική με 14 παραλίες προς πώληση : Άγιος Μάμας, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Κριαρίτσι, Συκιά, Κρυοποηγή, Ποσείδι, Μονοδέντρι – Αζάπικο, Καλαμίτσι, Νέα Ηρακλειά, Πόρτο Κουφό, Χρυσή Αμμουδιά, Νέα Καλλικράτεια και Ιερισσός.

Ενας «πολιτικός καρκίνος» ζητά το προεδρικό χρίσμα



Περισσότερο φόβο και πανικό προκαλεί ο εκκεντρικός μεγιστάνας με τις ακραίες απόψεις, Ντόναλντ Τραμπ, στους Ρεπου­μπλικανούς, παρά στους πολιτικούς του αντιπάλους, τους Δημοκρατικούς | AP PHOTO/ LM OTERO
Συντάκτης: 
Στον «θαυμαστό» κόσμο του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, οι Μεξικανοί μετανάστες στις ΗΠΑ είναι «εγκληματίες» και «βιαστές», γι' αυτό και τα νότια σύνορα θα πρέπει να «σφραγιστούν» μ' ένα τείχος!

In Turkey, Kurds See Airstrikes and Protest Crackdowns as Political Revenge Scholar and activist Sardar Saadi discusses the political context of the recent airstrikes launched by Turkey against the Islamic State and Kurds in Iraq and Syria. -

In Turkey, Kurds See Airstrikes and Protest Crackdowns as Political Revenge
JARED BALL, PRODUCER, TRNN: What's up, world. Welcome back to the Real News Network. I'm Jared Ball here in Baltimore.
Over the weekend Turkey launched air strikes against the Islamic State and Kurds in Iraq and Syria, effectively ending the two-year-long ceasefire between Turkey and the Kurdistan Workers' Party, also known as the PKK. This comes days after Turkey granted the U.S. permission to use air bases along the Syrian border. Will this closer cooperation between the U.S. and Turkey undermine recent political gains for the Kurds in the region?

Ροδρίγο Ρόχας: Ο φοιτητής που έκαψαν ζωντανό οι στρατιώτες του Πινοσέτ

Το 1986 οι ένοπλες δυνάμεις υπό τον δικτάτορα της Χιλής, Αουγκούστο Πινοσέτ έκαψαν ζωντανό τον 19χρονο φοιτητή Ροδρίγο Ρόχας. Η υπόθεση συγκαλύφθηκε και παρέμεινε καλά κρυμμένη με εντολή του δικτάτορα για περίπου 30 χρόνια.
Η αποκάλυψη έγινε από την οργάνωση National Security Archive, στην Ουάσινγκτον και βασίζεται σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης.
Η υπόθεση του φοιτητή, φωτογράφου από την Ουάσινγκτον, η μητέρα του οποίου, Βερόνικα Ντενέγρι(κεντρική φωτό), είχε εξοριστεί από τη Χιλή, βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Κατακραυγή στη Γερμανία: Δημοσιογράφοι διώκονται για εσχάτη προδοσία

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας βρίσκονται δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι καθώς δημοσιοποίησαν αποσπάσματα από κρατικά έγγραφα που αφορούν την διεύρυνση δράσεων παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο.
Εναντίον του αρχισυντάκτη του μπλογκ Netzpolitik.org, Μάρκους Μπέκενταλ και του συνεργάτη του, Αντρέ Μάιστερ, έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. Σφοδρή κριτική ασκούν στην απόφαση αυτή οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Αυτά είναι τα 16 προαπαιτούμενα που θέτουν οι δανειστές

ΒουλήΤο «Βήμα της Κυριακής» δημοσιεύει τα 16 προαπαιτούμενα τα οποία ζητούν οι δανειστές προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη δόση του νέου προγράμματος,  τα οποία η κυβέρνηση θα πρέπει μέσα σε τρεις μήνες (μέχρι το Νοέμβριο) να έχει περάσει από τη Βουλή.
Τα  προαπαιτούμενα είναι:
1. Αλλαγές στους νόμους περί προσλήψεων στο Δημόσιο, ρύθμισης των χρεών με 100 δόσεις, κρατικής χρηματοδότησης της Βιομηχανίας Ζάχαρης. Ζητά την κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα απαιτεί από την κυβέρνηση να υιοθετήσει νομοθεσία για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων της εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις αυξήσεις στις συντάξεις και το εφάπαξ.

«Ένα πλυντήριο εργαζόμενων που λέγεται Πλαίσιο Computers»

ΠλαίσιοΓια «πλυντήριο εργαζόμενων» κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους όσοι απασχολούνται στην εταιρεία «Πλαίσιο Computers», την οποία καταγγέλλουν εταιρία για εργασιακό μεσαίωνα. Γνωστοποιούν, μεταξύ άλλων, πως έχει απολύσει τα τελευταία τρία χρόνια περισσότερους από 500 εργαζόμενους.
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζόμενων:
«Είναι πλέον πρόδηλο ότι η εταιρεία Πλαίσιο έχει κηρύξει τον πόλεμο στους εργαζομένους της. Μοναδικός της σύμβουλος είναι η υπεροψία. Μια εταιρεία που έχτισε το όνομα της στα πτώματα των απολυμένων κι εξωθούμενων σε παραίτηση υπαλλήλων της, οι οποίοι αριθμούν πάνω από 500 τα τελευταία τρία χρόνια.

«Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ξανακάνει εκπομπές η Μαρί Κυριακού»;

ΚυριακούΗ «αγαπημένη» και πολυδιαφημιζόμενη εδώ και δεκαετίες οικογένεια του ΑΝΤ1 μόλις χθες άρχισε να αποδεκατίζεται κυριολεκτικά.
Θύματα; 26 απολυμένοι εργαζόμενοι τεχνικοί και την Δευτέρα έπονται και άλλοι μέχρι να συμπληρωθεί τουλάχιστον ο αριθμός των 40. Από Σεπτέμβρη πιθανόν να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός ή να έχουμε και μειώσεις μισθών. Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά η διοίκηση.