Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανταπόκριση από Αδριανούπολη: περικυκλωμένοι οι Σύριοι πρόσφυγες από την Τουρκική Στρατοχωροφυλακή ενώ στον Έβρο τρέχουν να σηκώνουν ξανά το Τείχος του Αίσχους!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Αδριανούπολη: Στο δρόμο της ελπίδας, πρόσφυγες από τη Συρία
http://e-vertigo.gr/dailynews/news/greece/2348-adrianoypoli-sto-dromo-tis-elpidas-prosfyges-apo-ti-syria.html
Τον βάφτισαν “δρόμο της ελπίδας” κι είπαν να τον ακολουθήσουν, μες την απελπισία και την προσφυγιά τους. Εκατοντάδες πρόσφυγες από τη Συρία έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στην Αδριανούπολη, από την Κωνσταντινούπολη, ελπίζοντας πως θα μπορέσουν να περάσουν στην Ελλάδα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Με λεωφορεία, ταξί ή ακόμη και με τα πόδια οι πρόσφυγες φτάνουν, στη γειτονική της Ν. Ορεστιάδας, τουρκική πόλη αναζητώντας μια άλλη “είσοδο” από αυτή της θάλασσας, στην οποία έχουν προσφέρει εκατοντάδες ζωές – θυσία. Το “θηρίο” συνεχίζει όμως να θέλει κι άλλες...

Ουγγαρία: Τραυματισμένα παιδιά και τζιπ με πολυβόλα! (ΦΩΤΟ)

Ουγγαρία: Τραυματισμένα παιδιά και τζιπ με πολυβόλα! (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες μετανάστες κατάφεραν σήμερα, κατά τη διάρκεια συμπλοκών που διαρκούν μία και πλέον ώρα, να σπάσουν τον κλοιό των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών τηςΟυγγαρίας και να διεισδύσουν στην ουγγρική επικράτεια από τη Σερβία, στο συνοριακό σταθμό Ρόζκε, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των σορών και αναζήτησης τυχόν επιζώντων στα συντρίμμια του ημιβυθισμένου σκάφους, στις ανατολικές ακτές τουΦαρμακονησίου, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα.

Βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος φαίνονται στα βίντεο να εξερευνούν το εσωτερικό του σκάφους και να κόβουν με ειδικά εξαρτήματα τα σωσίβια ώστε να ανασύρουν τα άψυχα κορμιά των προσφύγων.

ΠΑΡΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Εκτός ελέγχου το προσφυγικό - ΜΑΤ στον Έβρο υπό το φόβο νέου «περάσματος» (φωτό)Πέραν των θαλασσίων οδών, αρκετές χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στην Πόλη δοκιμάζουν να φτάσουν στα σύνορα με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία με χερσαία μέσα. Τα μελτέμια του Σεπτεμβρίου στο Αιγαίο απειλούν με βύθιση το ταξίδι των φουσκωτών και των μικρών πλεούμενων που χρησιμοποιούν οι πρόσφυγες για να περάσουν στην Ελλάδα, με τραγική κατάληξη σε μια περίπτωση, στο ναυάγιο του Φαρμακονησίου αποτέλεσμα και των βίαιων επαναπροωθήσεων!

Ουγγαρία: Τζιπ με πολυβόλα στα σύνορα μετά από επεισόδια με μετανάστες

Ουγγαρία: Τζιπ με πολυβόλα στα σύνορα μετά από επεισόδια με μετανάστεςΕκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα ουγγροσερβικά σύνορα καθώς έπειτα από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν με μετανάστες, άρχισαν να αναπτύσσονται οχήματα του ουγγρικού στρατού. 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ


https://www.youtube.com/watch?v=RfrpwAEMe0c

Φασίστας εθνοφύλακας απειλεί πρόσφυγες πολέμου με G3!

Κλωτσιές στον φασίστα που την είδε ράμπο με τα γυναικόπαιδα. Κλωτσιές μόνο



Απίστευτη εξέλιξη για το προσφυγόπουλο που κλώτσησε η εικονολήπτρια (pics)1’


Απίστευτη εξέλιξη για το προσφυγόπουλο που κλώτσησε η εικονολήπτρια (pics)Η εικόνα του Ζαϊντ να πέφτει στο έδαφος από την κλωτσιά μιας καμεραγούμαν στην Ουγγαρία έκανε το γύρο του κόσμου. Τι απέγινε το παιδί και η οικογένειά του;
Η ιστορία του Οσάμα Αμπντούλ Μόχσεν, που αναγκάστηκε να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν από τη Συρία θα έχει αίσιο τέλος. Μια συνέντευξή του πατέρα στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» ήταν η αφορμή για να καταλήξουν όλοι στην Ισπανία, όπου αναμένεται να φτάσουν απόψε το βράδυ, ενώ ο Οσάμα βρήκε ήδη δουλειά: θα προσληφθεί πιθανότατα στις ακαδημίες της Χετάφε, καθώς και στην πατρίδα του ήταν προπονητής ποδοσφαίρου στην Αλ Φοτούβα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας!

Με δακρυγόνα και αντλίες νερού εναντίον των προσφύγων η αστυνομία στα σύνορα Σερβίας-Ουγγαρίας


Η ουγγρική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση εναντίον μεταναστών στα σύνορα με τη Σερβία, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Ρόιτερς.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα μεταναστών «με επιθετικές διαθέσεις» παραβίασε μια συνοριακή πύλη από τη Σερβία και ήρθαν αντιμέτωποι με τις μονάδες αντιμετώπισης ταραχών που είχαν παραταχθεί λίγο νωρίτερα στο σημείο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

Δε θα συνηθίσουμε τις καθημερινές εικόνες βίας, φρίκης και δυστυχίας, τους στοιβαγμένους μετανάστες που χωρίς φαγητό και νερό παρακαλούν για χαρτιά. Δε θα συνηθίσουμε τους πνιγμούς στη Μεσόγειο, τους θανάτους στα συρματοπλέγματα, το ξύλο και τα δακρυγόνα στις συνοριακές γραμμές. Δεν θ’ αφήσουμε έτσι τις εικόνες από τους βομβαρδισμούς και τα εγκλήματα των «ειρηνευτικών» αποστολών του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ, τη ρημαγμένη λωρίδα της Γάζας, τις  φρικαλεότητες του ISIS. Ό,τι λέγεται κομψά «κορύφωση μεταναστευτικών ροών» είναι προσφυγιά και ξεριζωμός, αποτέλεσμα πολιτικών, πολέμων και επεμβάσεων από όλες -κυριολεκτικά- τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς.

Υεμένη: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές

Image
Τουλάχιστον 54 άνθρωποι —ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά— σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφη της συμμαχίας υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας εξαπέλυσαν επιδρομές σε διάφορες περιοχές της Υεμένης χθες, μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Sabanews.net και δήλωσαν κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν.
Κάτοικοι είπαν ότι αεροπορικές επιδρομές στοχοθέτησαν δύο κατοικίες στην Ανς, στην επαρχία Ντάμαρ, η μία εκ των οποίων ανήκε σε έναν υποστηρικτή των σιιτών ανταρτών Χούτι, εναντίον των οποίων δρα η συμμαχία υπό σαουδαραβική ηγεσία.

Χάρτης για τη χειρότερη κρίση προσφυγιάς απο το Β” Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κόσμος γίνεται μάρτυρας της μεγαλύτερης κρίσης των προσφύγων μετά τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σήμερα υπάρχουν σχεδόν 60 εκατομμύρια πρόσφυγες πολέμου, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ( UNHCR ) – περισσότεροι όλων των εποχών, καθώς η βία και τις διώξεις σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε άνοδο.

Ουγγαρία,σύνορα,χημικά σε μωρά,πριν λίγο.

σύνορα Ουγγαρίας
χημικά σε μωρά,
πριν λίγο.
@peterlane5news
Heavy use of tear gas now to disperse crowd at ‪#‎Horgos‬ border gate. @5_News






Άσαντ:Το Ιράν βοηθά στρατιωτικά και οικονομικά τη Συρία

Image
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ δηλώνει ότι το Ιράν προσφέρει στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στο καθεστώς της Δαμασκού στον πόλεμο στον οποίο είναι βυθισμένη εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια η Συρία.
"Το Ιράν βρίσκεται πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά στο πλευρό του συριακού κράτους. Οταν λέμε στρατιωτικά , αυτό δεν σημαίνει, όπως αναφέρουν ορισμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ότι το Ιράν στέλνει τον στρατό του ή ένοπλες δυνάμεις στη Συρία. Αυτό δεν ισχύει", δηλώνει ο Ασαντ στη συνέντευξη που παραχώρησε σε σειρά ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

Μετακίνηση προσφύγων προς Κροατία και ακινητοποίηση άλλων σε Γερμανία- Αυστρία


«Εγκλωβισμένοι μεταξύ αδιαπέραστων συνόρων, χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς στέγη» έγραψε στο φόρεμα της κόρης της που μετέτρεψε σε αυτοσχέδιο πανό, μια μητέρα πρόσφυγας, δίνοντας το στίγμα, σύμφωνα με το BBC, της νέας δραματικής τροπής στην προσφυγική κρίση.
Λόγω του φράκτη προς Ουγγαρία, χίλιοι πρόσφυγες που διανυκτέρευσαν στη σερβική μεθόριο μετακινούνται προς τηνΚροατία, που για τα καραβάνια αποτελεί πλέον τη μόνη διέξοδο από τα Βαλκάνια προς βορρά. Χάος προκαλεί η αναστολή της Συνθήκης ανοικτών συνόρων και η επιβολή συνοριακών ελέγχων σε Γερμανία και Αυστρία.

Τέξας: Χειροπέδες και τριήμερη αποβολή σε 14χρονο επειδή είχε εξαιρετικές επιδόσεις στη Μηχανική

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας μαθητής Γυμνασίου στο Τέξας επειδή, ένα ρολόι που έφερε στο σχολείο του για να δείξει κάτι στον καθηγητή της Μηχανικής θεωρήθηκε πως ήταν εκρηκτικός μηχανισμός.

Πρόκειται για τον 14χρονο Αχμέντ Μοχάμεντ, μαθητή της Β τάξης στο «MacArthur High School» με  ιδιαίτερες επιδόσεις στη ρομποτική και ο οποίος έφερε τη συγκεκριμένη συσκευή από το σπίτι του για να επιλύσει με τον καθηγητή του ένα ζήτημα που αφορούσε το αντικείμενο ενδιαφέροντός του.

549 ΤΕ ΣΥΜΗΣ: ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΜΕ ΚΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ., ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ!

Αναρωτιέται η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί αυτοκτονούν οι φαντάροι. Κάνουν έρευνες, ρωτούν τους κοινωνιολόγους-ψυχολόγους, τελικά τα φορτώνουν «στην αδυναμία αυτών που δεν άντεξαν να γίνουν άνδρες στον στρατό» ή επίσης «στις γκόμενες που χωρίζουν τους στρατιώτες….»!  
Γιατί όμως 7 συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούσαν στο 549 ΤΕ. Σύμης έχουν πάρει Αναβολή τους τελευταίους μήνες;
Υπάρχουν ευθύνες της διοίκησης;
Εμείς γίναμε δέκτες συγκεκριμένων καταγγελιών από τους συναδέλφους φαντάρους και καλούμε το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη, που το τελευταίο διάστημα δείχνει διαφορετικά δείγματα γραφής, να σκύψει πάνω από τα προβλήματα και να δώσει λύσεις.
Άμεσα, καθώς τολμούμε να πούμε, ότι μας έχει κατακλύσει όχι μόνο αγανάκτηση και οργή, αλλά επίσης ανησυχία!
Σύμφωνα με την επιστολή των φαντάρων και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το τελευταίο διάστημα με αρκετούς γονείς, στην Λέσχη Αξιωματικών κυριαρχεί η αυθαιρεσία και η ασυδοσία.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πως θα ψηφίσουν οι στρατιώτες και οι νεοσυλλεκτοι

Image
Πως θα ψηφίσουν οι στρατιώτες και οι νεοσύλλεκτοι στις εκλογές της Κυριακής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μετά από επικοινωνίες που είχε με το ΓΕΣ ,υποστηρίζει ότι τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων …θα αδειάσουν το Σαββατοκύριακο!
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν από το ΓΕΣ και μεταφέρει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “θα επιτραπεί στους νεοσύλλεκτους να φύγουν από τα ΚΕΝ την Παρασκευή το απόγευμα. Υπάρχει η πρόβλεψη να αρχίσουν αναχωρήσεις από την Πέμπτη το απόγευμα ακόμη για τους πιο μακρινούς. Τέλος, και μετά  τις επισημάνσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, των γονιών και των στρατιωτών όσον αφορά τα δρομολόγια, έχει ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την ανεμπόδιστη συμμετοχή των στρατευμένων στις εκλογές.
Το ΓΕΣ επισημαίνει ότι ουσιαστικά στα ΚΕΝ έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα  να ταξιδέψουν.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ- ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ:

ΣΟΥΗΔΙΑ: ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!


Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, το 41% των Σουηδών τάσσεται υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και το 39% κατά.
Η Σουηδία ενισχύει την συνεργασία της με το ΝΑΤΟ και προχωρά σε ενίσχυση των αμυντικών της δυνατοτήτων, μετά και την υπογραφή συνθήκης στρατιωτικής συνεργασίας με την Πολωνία, με στόχο την αναχαίτιση της «ρωσικής επιθετικότητας» στη Βαλτική.
Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί τη μια από τις δύο «στρατηγικές αποφάσεις», όπως, χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Άμυνας, Πέτερ Χούλτκβιστ, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε αύξηση των αμυντικών δαπανών της Σκανδιναβικής χώρας, κατά 11%, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Δύση του αντιρατσισμού και οι 299 ύποπτοι ''μουσουλμάνοι τρομοκράτες''

BlackCat
Ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου ερμηνεύει τις 299 συλλήψεις υπόπτων τρομοκρατίας μέσα στο 2014/2015 ως ''επακόλουθο της αποτελεσματικότητας της αστυνομίας στη συλλογή τεκμηρίων που στοιχειοθετούν τη σχέση των συλληφθέντων με τρομοκρατικές ενέργειες'', κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού μόνο το 6% των συλληφθέντων καταδικάστηκαν και στις πλείστες περιπτώσεις το κατηγορητήριο αφορούσε μη-βίαιες παραβάσεις. 

33 χρόνια από την σφαγή των Παλαιστινίων στη Σάμπρα και τη Σατίλα Δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη στη στυγνή δολοφονία των προσφύγων

Η μπόχα της αδικίας ακόμη διαποτίζει τα στρατόπεδα προσφύγων στη Σάμπρα και στη Σατίλα όπου 1.700 Παλαιστίνιοι σφαγιάστηκαν πριν από 30 χρόνια, γράφει ο Ρόμπερφ Φισκ στον «Independent». Ο βετεράνος αυτός ανταποκριτής στη Μέση Ανατολή, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού στα δυο αυτά στρατόπεδα παλαιστινίων προσφύγων στον Λίβανο, τονίζει ότι κανένας δεν έχει καταδικαστεί για το έγκλημα. «Η Σάμπρα και η Σατίλα αποτελούν μνημείο προς τους εγκληματίες που απέφυγαν τις ευθύνες τους, που ξέφυγαν», γράφει στη στήλη του στη βρετανική εφημερίδα.

Νέο ναυάγιο στο Αιγαίο, νέοι φράχτες σε όλη την Ευρώπη

πρόσφυγες ναυάγιο Αιγαίο
το μοιραίο σκάφος, ρυμουλκούμενο 
 Ενα νέο ναυάγιο, με 22 νεκρούς, απέναντι από την Κω, υπενθυμίζει την ανάγκη ανάληψης άμεσης δράσης και χάραξης ασφαλών προσφυγικών δρόμων. Οι ευρωπαϊκές χώρες στέλνουν στις καλένδες κάθε αποφασιστική ενέργεια για την υποδοχή των προσφύγων και «σφραγίζουν» τα σύνορά τους Μόλις δύο 24ωρα μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, μια νέα τραγωδία εκτυλίχτηκε, ξανά, στο Αιγαίο την Τρίτη 15/9 το πρωί, στα τουρκικά παράλια απέναντι από την Κω.

California Bill Bans Police from Getting Grenade Launchers and Tanks from Feds

    Sacramento, CA — A bill to stop the militarization of California police departments received final approval in the state legislature last Thursday. The bill is now on its way to the desk of Governor Jerry Brown.
    A.B.36 establishes that California would “prohibit a local agency, other than a local law enforcement agency that is directly under the control of an elected officer, from applying to receive tactical surplus military equipment. ”

[Σκάϊ]: Τούρκοι αστυνομικοί νεκροί από βόμβα ανταρτών του PKK

[Σκάϊ]: Τούρκοι αστυνομικοί νεκροί από βόμβα ανταρτών του PKKΔύο Τούρκοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, από εκρηκτικά που πυροδότησαν αντάρτες του PKK, με στόχο το όχημα που επέβαιναν σε λεωφόρο στην νοτιοανατολική Τουρκία.
Η επίθεση έγινε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, στην επαρχία Χακάρι, σε τμήμα του οδικού δικτύου προς για την επαρχία Βαν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν.

Τα κείμενα του αίσχους από τους επώνυμους φίλους των Ναζί στην Κρήτη


Η φιλογερμανική εφημερίδα "Κρητικός Κήρυξ" με την ανακοίνωση του "δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου" για την κήρυξη εκστρατείας κατά της Αντίστασης! (Αρχεία Βικελαίας)
Οι «καλοί πατριώται» καλούσαν σε εκστρατεία κατά της αντίστασης, οργανώνοντας και μνημόσυνα … «υπέρ των πεσόντων» Γερμανών!
Όταν οι πατριωτικές οργανώσεις της Κρήτης αντιστέκονταν στον φασισμό, μερικοί ξημεροβραδιάζονταν στις αυλές των Ναζί.

Tennessee pastor tells kids to ‘take an F’ because history class is part of an ‘Islamic invasion’

Global Vision Bible Church pastor Greg Locke (Facebook)Tennessee Pastor Greg Locke encouraged school children to “take an F” in history class because learning about Islam was “absolute brainwashing of religion and we’re not going to stand for it.”
In a video recently posted on his Facebook page and the Parents of Wilson County Schools’ Facebook page, the Global Vision Bible Church pastor appears in front of West Wilson Middle School ranting about Islamic indoctrination.

Adolf Heusinger: Αρχηγός του Στρατού του Χίτλερ και προέδρος του ΝΑΤΟ

General Adolf Heusinger (August 4, 1897 – November 30, 1982) was a German general officer who briefly served as Adolf Hitler’s Chief of the General Staff of the Army during World War II and served as the first Inspector General of the Bundeswehr, the West German armed forces, from 1957 to 1961. Heusinger served as Chairman of the NATO Military Committee from 1961 to 1964.
Heusinger, Adolf, Generalinspekteur der BW 1.4.1957 – 31.3.1961 – Photo: Bundesarchiv, Bild 146-2005-0030 / CC-BY-SA 3.0
Heusinger was born in Holzminden, in the Duchy of Brunswick, German Empire. He entered the Imperial German Army on June 17, 1915, and was assigned to 7. Thüringisches Infanterie-Regiment Nr. 96, an infantry regiment raised in the Thuringia region of Germany.
During World War I, he was decorated with the Iron Cross 2nd Class and Iron Cross 1st Class, Brunswick’s War Merit Cross 2nd Class, the Reuss Silver Merit Medal with Swords, the Reuss Honor Cross 3rd Class with Swords and the Wound Badge in Black.

Χρυσή Αυγή: Φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, ιδιωτικοποιήσεις, ευρώ, απολύσεις στο Δημόσιο και ρατσισμός

Φοροαπαλλαγές στους κεφαλαιοκράτες για επενδύσεις, ιδιωτικοποίηση σχεδόν των πάντων, παραμονή σε ευρώ και ΕΕ με το παραμύθι της καλύτερης διαπραγμάτευσης, απολύσεις στο Δημόσιο και έκδηλο ρατσισμό για μετανάστες και πρόσφυγες πολλοί από τους οποίους ξεβράζονται πνιγμένοι στις ακτές.
Αυτά ήταν τα στοιχεία που ανέδειξε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της ναζιστικής και εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Show map2png effected

Η Ουγγαρία πρέπει επιτέλους να αρχίσει να σέβεται τα δικαιώματα των προσφύγων! Στείλε μια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας και έλα μαζί μας απαιτώντας μία δίκαιη και ανθρώπινη μεταχείριση των προσώπων που έχουν ανάγκη! 

6000 ΚΡΟΑΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ImageΟρισμένα στοιχεία του νέου νομοθετικού πλαισίου που διέπει πλέον το θέμα της διέλευσης των συνόρων της Ουγγαρίας είναι "πραγματικά ανησυχητικά" υποστηρίζει η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), που εμφανίζεται θορυβημένη από την ενδεχόμενη αποστολή των μεταναστών πίσω στη Σερβία, αλλά και για τον χρόνο που θα αφιερώνουν οι ουγγρικές αρχές στην εξέταση των αιτημάτων όσων ζητούν άσυλο στη χώρα.
Ο Έρνε Σίμον, ο εκπρόσωπος της UNHCR στην Ουγγαρία, επισήμανε κυρίως την απόφαση της Βουδαπέστης να χαρακτηρίσει "ασφαλή τρίτη χώρα" για τους πρόσφυγες τη Σερβία, αλλά και τις ποινικές διώξεις που περιμένουν όσους αιτούντες άσυλο επιχειρήσουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα.