Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Ο Στρατηγός Παραγιουδάκης, o Στραβελάκης του RealFM και ο Καρβουνόπουλος του militaire.gr εμμένουν στη γραμμή της Έντασης!

Το militaire.gr  είναι ένα μιλιταριστικό σαιτ το οποίο ευθυγραμμισμένο με την ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας έχει πρωταγωνιστήσει στη διαμόρφωση κλίματος πολεμοκαπηλείας, "εθνικής ανασφάλειας", το οποίο διαχέει σε σειρά καθεστωτικών μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών.
Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να διαμορφώσει μια επικοινωνιακή πολιτική που απέκρυψε τις ευθύνες του Ελληνικού Στρατού και του Υπουργού Άμυνας για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο.
Εμείς, εκφράζοντας πιστεύουμε τα αισθήματα των συναδέλφων μας φαντάρων, ερχόμαστε να ζητήσουμε να δοθεί άμεσα λύση, να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί και κυρίως να εξακριβώσουμε το τι ακριβώς έγινε, ώστε να επικρατήσει η καθημερινότητα της ειρηνικής συμβίωσης στον Έβρο.  
Πιστεύουμε όμως ότι σε αυτή την κατεύθυνση δεν κινείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα καθεστωτικά μέσα, τα οποία εκμεταλλεύονται πολιτικά το γεγονός κυρίως εναντίον του εργαζόμενου λαού μας για να απαιτήσουν "εθνική ενότητα" και στρατιωτικοποίηση του λαού, αγορές όπλων και ένταση της πολεμικής ετοιμότητας.
Είναι κάτι που καταρχήν μεταφράζεται με Αυτοκτονίες και ατυχήματα, σε έναν πόλεμο που στρέφεται ενάντια στην νεολαία και τους εργαζόμενους
Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα https://www.militaire.gr όπου γίνεται λόγος για τα εξής:
"Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης την περίοδο 1993 – 1996 ήταν Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού που έχει την ευθύνη όλης της Θράκης. Μίλησε στον RealFM για το περιστατικό που έγινε στο δάσος των Καστανέων και είχε σαν αποτέλεσμα την “σύλληψη” δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εκτελούσαν υπηρεσία περιπόλου των ελληνικών χερσαίων συνόρων από “τμήμα Τούρκων στρατιωτών”…. Όπως θα ακούσετε ο επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει πλήρως όλα τα  άρθρα του militaire.gr που σχετίζονται με το συγκεκριμένο περιστατικό".
Ακούγοντας την συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ Μανούσου Παραγιουδάκη προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα:
1. Οι Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν ή όχι "κυνήγι μεταναστών" παράνομα εντός του Τουρκικού εδάφους;
2. Οι Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν ή όχι 200-230 μέτρα εντός του Τουρκικού εδάφους; Υπάρχουν ή όχι αποδείξεις από τις θερμικές κάμερες;
3. Είναι η τελευταία "ελληνική διείσδυση" κάτι που συνηθίζεται; 
Και το λέμε αυτό γιατί τον ακούμε να λέει ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί "πιστεύει ότι Δεν ήταν τόσο ανόητοι";
Αλήθεια, τι εννοεί με αυτό ο ΑΓΕΕΘΑ Παραγκιουδάκης;
Γιατί παρακάτω μιλά για την εκπαίδευση τους και την προσωπικότητα τους!
Επιλέγουμε, αυτή την κρίσιμη στιγμή να μην πούμε αυτό που ξέρουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και οι φαντάροι που έχουν υπηρετήσει στον Έβρο.
Δηλαδή, τι ΒΛΑΚΕΙΕΣ γίνονται στον Έβρο!
Παρένθεση: πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε καταγγείλει τα όσα γίνονται στον Έβρο. Μάλιστα, κάποιοι "άμυαλοι" είχαν βγάλει και φωτογραφίες που είχαν στείλει στη γνωστή φυλλάδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Είχαμε επικοινωνήσει με το ΓΕΣ, είχαμε απαιτήσει την λήψη μέτρων...
Το πόσο μας άκουσαν, το τι μέτρα έλαβαν τώρα αποκαλύπτεται.
Επαναλαμβάνουμε, τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης τόσο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και από το καθεστώς Ερντογάν.
Απέναντι τους πρέπει να σταθούν οι λαοί σε Ελλάδα και Τουρκία αγωνιζόμενοι ενάντια στην σκληρή αντεργατική πολιτική και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των δύο κρατών του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που ταυτόχρονα συνεργάζονται στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και στον πόλεμο κατά των προσφύγων που προκαλούν με τους άδικους πολέμους τους.
Θυμίζουμε:

200 μέτρα είχαν παραβιάσει τα σύνορα οι Έλληνες Στρατιωτικοί: να ζητήσουν συγγνώμη τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι για τα Ψέματα τους που εξυπηρετούν τον Εθνικιστικό παροξυσμό!


Το τι έχει γραφτεί και ειπωθεί αυτές τις μέρες δεν λέγεται...

Με τη μεγαλύτερη ανευθυνότητα οι ακροδεξιοί κύκλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι δημοσιογράφοι και τα καθεστωτικά μέσα, έχοντας στην αιχμή τα μιλιταριστικά σαιτ militaire.gr, armyvioce, pronews, enoplos, kranos, pentapostagma κλπ...
Αλλά και τα κόμματα, από την καθεστωτική Αριστερά που μιλά μονόπλευρα για τουρκική επιθετικότητα και εγκαλεί την κυβέρνηση για εφησυχασμό, μέχρι την Ακροδεξιά κάθε τάσης..
Δεν είπαν την Αλήθεια στον εργαζόμενο λαό μας, αλλά αντιμετώπισαν την πραγματικότητα μέσα από τους εθνικούς φακούς...
Απαίτησαν την παραίτηση του ΑΓΕΣ Στεφανή γιατί το ΓΕΣ παραδέχτηκε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν τα σύνορα... 
Μίλησαν για ενέδρες...
Έγραψαν για Απαγωγές...
Απείλησαν με Αντεκδίκηση...
'Εσπειραν το μίσος, την πολεμοκαπηλεία, την εθνικιστική τύφλωση..

Χαρακτηριστικό το κείμενο του Δημήτρη Μηλάκα:Τουρκικό καρτέρι (και) στον Έβρο

"Το γεγονός αυτό, οδηγεί παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας στην υποψία ότι το συμβάν οργανώθηκε και σκηνοθετήθηκε από το τουρκικό Επιτελείο το οποίο διέταξε το καρτέρι για τη σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών.

Οι ελληνικές ανησυχίες επικεντρώνονται σε δύο ενδεχόμενα:

το καρτέρι και η σύλληψη να πραγματοποιήθηκε για να διευρυνθεί το πεδίο έντασης και στην ξηρά, πέρα από τον αέρα και τη θάλασσα 

να οργανώθηκε ως αντίβαρο στην υπόθεση της έκδοσης των 8 Τούρκων φυγάδων στρατιωτικών που η ελληνική δικαιοσύνη δεν εκδίδει στην Τουρκία παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις της τουρκικής κυβέρνησης".   Πηγή: topontiki.gr
Αλλά και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ: Αυτά έγιναν στον Έβρο με τους δύο Στρατιωτικούς
Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή το επεισόδιο στον Έβρο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
'Τα δύο στελέχη εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, έτσι γίνονται εκεί πλέον, με τζιπ, τα όπλα τους, τελαμώνες με πυρομαχικά και ασύρματο. ΜΕΣΑ στο ελληνικό έδαφος, πάνω στο φαρδύ μονοπάτι, όπου ΔΕΝ μπορείς να χαθείς, με τα δέντρα δεξιά και αριστερά βαμμένα αντίστοιχα με τα ελληνικά και τουρκικά χρώματα, είδαν πατημασιές στο χιόνι, σταμάτησαν, αποβιβάστηκαν να ελέγξουν για τυχόν λαθρομετανάστες και περπάτησαν μέσα στα δέντρα περί τα 15 μέτρα ακολουθώντας τις πατημασιές.
Εκεί, ήτοι περί τα 200 μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους, ήταν η τουρκική ενέδρα από 5 Τούρκους οι οποίοι τους αιχμαλώτισαν και «κατέσχεσαν» και το τζιπ, το οποίο βρίσκεται και αυτό στα τουρκικά χέρια.
Μιλάμε επομένως για πολεμική, εχθρική πράξη, αρπαγής δυο Ελλήνων στρατιωτικών και ελληνικού στρατιωτικού οχήματος μέσα από το ελληνικό έδαφος.
ΟΙ δε δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν χτυπηθεί πολύ από τους ισλαμοφασίστες εισβολείς». http://www.enoplos.com

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σήμερα, όλοι στον Έβρο γνωρίζουν αυτό που συζητιέται έντονα στην ίδια τη μονάδα που υπηρετούσαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.
Ότι ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ τα ελληνοτουρκικά σύνορα και εισήλθαν εντός της Τουρκίας κατά 200 μέτρα!
Μάλιστα, είναι πεποίθηση των περισσοτέρων ότι οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από θερμικές κάμερες που έχουν εγκατασταθεί για την επιτήρηση της μεθορίου.
Η ύπαρξη επομένως αποδείξεων αναγκάζει το ΓΕΣ να παραδεχτεί αυτό που έγινε στην πραγματικότητα και όχι "η καλύτερη σχέση του με την αλήθεια"!
Το Τουρκικό περίπολο παρατηρούσε την κίνηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και κάποια στιγμή τους συνέβαλε να έχουν εισέλθει τόσο βαθιά!
Τώρα, όλα αυτά που λένε οι συνταξιούχοι καραβανάδες όλων των κομματικών αποχρώσεων, που εγκατέλειψαν  την ασφάλεια του καναπέ, για να φτιάξουν τα δικά τους χαρακώματα στα στούντιο του ANTENNA, ΣΚΑΙ κλπ., ακολουθώντας τις κραυγές του Τράγκα και τα πολεμικά μηνύματα του REALείναι απλά παραμύθια της Χαλιμάς!

Σήμερα, ο βασικός υπεύθυνος της κρίσης, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοίνωσε στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης: "Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν περιπολία σε περιοχή όπου έχουμε παράνομη είσοδο προσφύγων και μεταναστών και δράση διακινητών, ακολουθώντας συγκεκριμένα στίγματα, τα οποία κατ’ αυτούς θα οδηγούσαν σε διακινητές και παράνομους μετανάστες που έμπαιναν στη χώρα από εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να περάσουν στο τουρκικό έδαφος για λίγα μέτρα και εκεί συνελήφθησαν"https://www.militaire.gr

Απαιτούμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου: Να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο


“Περάσαμε τα σύνορα, νομίζοντας ότι
ακολουθούσαμε ίχνη λαθρομεταναστών” από κατάθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών:
Χωρίς καμιά έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την προσπάθεια που καταβάλλουν τα γνωστά δημοσιογραφικά φερέφωνα να συγκαλύψουν τις κυβερνητικές ευθύνες και ιδίως του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο, με την σύλληψη των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών.
Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που έχουν να κάνουν όχι μόνο για τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κρίση, αλλά και για την πολεμοχαρή διαχείριση της.
Αναφερόμαστε στην συστηματική και μεθοδευμένη επικοινωνιακή επιχείριση να καταλογιστεί στο ΓΕΣ η ευθύνη ότι αποδέχτηκε αυτό που έγινε στην πραγματικότητα, δηλαδή ότι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί παραβίασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα!
Μια μεθοδευμένη από ψηλά επικοινωνιακή διαχείριση που έκανε λόγο για "ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΕΔΡΕΣ" και συνέδεσε την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με την απαίτηση ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ των 8 Τούρκων στρατιωτικών από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν.
Όμως τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα:
ΠΡΩΤΟ: Στο Έβρο, τον χειμώνα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος...
Λάθος, που με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός  σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο για τον έλεγχο θαλάσσιων δρόμων στρατηγικής σημασίας και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, μπορεί να πάρει διαστάσεις πολύ επικίνδυνες.    
Για όλο όμως αυτό το επικίνδυνο πολεμοχαρές κλίμα που έχει δημιουργηθεί  και απειλή την ειρηνική συμβίωση των λαών της περιοχής οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ, είναι εξίσου βαριές με αυτές των Τούρκων πολιτειακών παραγόντων.
Από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου κατακλυστείκαμε από προκλητικές κινήσεις και εμπρηστικές εθνικιστικές δηλώσεις με επίκεντρο τα Ίμια, το Κυπριακό, τις ΑΟΖ, την επεκτατικότητα του ελληνικού κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο, από έναν Υπουργό Άμυνας που τόνισε με λόγο και πράξη "πόσο φίλος" του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού είναι...  
ΔΕΥΤΕΡΟ: Οι στρατιωτικοί έπεσαν θύματα του αδίστακτου πολέμου κατά των προσφύγων που διεξάγουν από κοινού η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και Ερντογάν, ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Από υπερβάλλων ζήλο και εκτελώντας διαταγές μετατράπηκαν από θύτες σε θύματα, καθώς συνελήφθησαν -σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή- νομίζοντας ότι καταδιώκουν πρόσφυγες και ενώ επικρατούσαν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και υπήρχε 25 εκατοστά χιόνι.
Την επόμενη φορά που θα ανακαλυφθούν πρόσφυγες-μετανάστες παγωμένοι στο Έβρο, ας αναλογιστούμε ποιος πραγματικά τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ (!), καθώς οι κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει κάθε δίοδο ασφαλούς διέλευσης...
Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου είναι πολύ σοβαρές.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον Στρατό ως Αστυνομική δύναμη, χρέωσε στον Στρατό την Αστυνόμευση των συνόρων ως μια διάσταση της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής για την αντιμετώπιση των λεγόμενων ασύμμετρων απειλών!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας την χυδαία και απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση του λεγόμενου προσφυγικού ζητήματος ενέπλεξε τις Ένοπλες Δυνάμεις από την δίωξη των προσφύγων μέχρι την κατασκευή και Φρούρηση των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που παραβιάζουν τα σύνορα γιατί φιλοδοξούν να πιάσουν παράνομους μετανάστες -όπως λένε στις καταθέσεις τους- ουσιαστικά εκτελούν διαταγές που εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο του Πολέμου Κατά των Προσφύγων. 
Αυτή η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ευθύνεται για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο.
Αυτή οδήγησε στην σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον Τουρκικό Στρατό.
Το "Κυνήγι των Λαθρομεταναστών" οδηγεί από ένα ακόμη μονοπάτι στην όξυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών, ενώ έντεχνα χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση και τους φασίστες για να σπείρει την "ανασφάλεια", να καλλιεργήσει κλίμα "εθνικών κινδύνων" και να απαιτήσει "εθνική ενότητα". 
Αυτή η χυδαία εθνικιστική και ρατσιστική αστική πολιτική είναι ο Ένοχος, είναι η Αιτία!
Είναι η κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι η πολιτική που με ιδιαίτερη θέρμη ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένο ΠΡΟΩΘΕΙ και ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!
Είναι κοινή πολιτική αντίληψη με τους ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα αποτελέσματα της.
Ποιος όμως ενσωματώνει επιχειρησιακά τις στρατικοποιημένες οργανώσεις των φασιστών;
Ποιος δίνει βήμα στους ΝΑΖΙ να προπαγανδίζουν τις εμετικές αντιλήψεις τους στο army.gr;
Ποιος τους κάνει συνομιλητές και τους περιφέρει σε ασκήσεις και σε στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού;
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Ε λοιπόν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.  
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου