Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

33η Ταξιαρχία: Περίπολο Πυρασφάλειας από το Κιλκίς πάνε στην Πέλλα για να μην κουραστούν τα βύσματα της Β Μεραρχίας!

Γιατί δεν δίνουν τα Toyota 4Runner στα Περίπολα Πυρασφάλειας -για αυτό έγινε η χορηγία των οχημάτων!
Καλά μιλάμε ο Παραλογισμός του Στρατού και η Ευνοιοκρατία δεν έχουν πάτο.
Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από το πρωί η 33η Ταξιαρχία στέλνει Περίπολα Πυρασφάλειας στην Πέλλα και στην Αριδαία.
Όλοι φυσικά αναρωτιούνται γιατί δεν αναλαμβάνει τα Περίπολα αυτά η Β Μεραρχία και πιο συγκεκριμένα τα στρατόπεδα στα Γιαννιτσά και την Αριδαία;
Στην πραγματικότητα, φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη διατάζονται να εκτελέσουν 16ωρη υπηρεσία, αφού τα Περίπολα είναι 12ωρα, η απόσταση να πας και να έρθεις από το Κιλκίς στην Πέλλα/Αριδαία είναι 1,30 ώρα και φυσικά χρειάζεται χρόνος για να αναλάβεις και να παραδώσεις!

Από την άλλη μεριά, πέρα από την μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία, το μεγάλο οικονομικό κόστος, υπάρχει το θέμα της επικινδυνότητας.
Όλοι αναρωτιούνται γιατί τα Περίπολα Πυρασφάλειας δεν γίνονται με οχήματα  Toyota 4Runner όπως στην 34η Ταξιαρχία, αλλά με τα "αρχαία" τζιπάκια 240 που έχουν τόσα προβλήματα και εν πολλοίς είναι ασυντήρητα και επικίνδυνα για αυτή την αποστολή.
Είναι αλήθεια ότι τα Toyota 4Runner βρίσκονται στην Κατοχή Υψηλόβαθμων Αξιωματικών και δεν τα δίνουν στα Περίπολα Πυρασφάλειας -για αυτό έγινε η χορηγία των οχημάτων- για να μην χαλάσουν και δεν μπορούν να κάνουν βόλτα οι Αξιωματικοί;

Τέλος, υπάρχει το σημαντικότερο ζήτημα.
Δεν έχει γίνει Καμιά Εκπαίδευση σε Πυρασφάλεια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή  την καταγγελία;
Τι απαντά η Διοίκηση της 33ης Ταξιαρχίας;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχία και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνφάνταρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Τα toyota runner τα εφεραν πριν χρονια ενας ταξιαρχος και ητανε να πανε σε καθε μοναδα απο 1 που στην τελικη η μεγάλη δεν τους αρεσε η ιδεα και τον αποστρατευσαν οπως και η ιδεα για καλυτερα κτηρια κλπ πολλα που στο τελος δεν εγιναν ποτε.Τωρα τα μισα σαπιζουν χωριθς λογο και αιτια παρατημενα που μια αγορα ανταλλακτιων βγαινει ποιο φτηνα απο τα 290 και 240

    ΑπάντησηΔιαγραφή