Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΠΟΠ του ΠΝ ο Χρυσαυγίτης που δέχτηκε επίθεση

ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΕΠ.ΟΠ. ΝΑΖΙΣΤΗΣ
ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ;
 
ΕΠΟΠ του Πολεμικού Ναυτικού ήταν ο νεαρός που δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι και γλίτωσε από την παρέμβαση μεταναστών.

Ο ΕΠΟΠ είχε επιτεθεί φραστικά σε ομάδα διαδηλωτών που συμμετείχαν σε πορεία για τον Κώστα Σακκά, που είναι προφυλακισμένος για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και κάνει απεργία πείνας ζητώντας να αποφυλακιστεί. 


Οι νεαροί που τον κυνήγησαν πήραν το πορτοφόλι του στο οποίο εκτός από 200 ευρώ είχε την ταυτότητα του αλλά και την απόδειξη εγγραφής του στην Χρυσή Αυγή.

Παρόλα αυτά σώθηκε από αλλοδαπούς. 

ΤΟ ΓΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

Πολύ επικίνδυνες εξελίξεις με την χρήση των Ειδικών Δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας, ως Αστυνομική Δύναμη που συμβάλλει στην καταδίωξη συμμορίας


Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος λαμβάνουν αποφάσεις που προκαλούν εξαιρετικής σημασίας δεδομένα για τη χρήση του στρατού ως δύναμη καταστολής.
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε μια επικίνδυνη επίδειξη πυγμής και στέλνοντας μηνύματα αυταρχισμού με πολλούς αποδέχτες, σε πλήρη συνεργασία με τον πάντα «συνεργάσιμο» ΑΓΓΕΘΑ Κωσταράκο διέταξε Βατραχάνθρωπους του Λιμενικού Σώματος και άνδρες των ΕΤΑ, να συμβάλλουν στην επιχείρηση εντοπισμού των πέντε δραπετών στην ορεινή Ναυπακτία, εφαρμόζοντας τακτικές ανταρτοπόλεμου!

Διακλαδικές κλινικές αλλάζουν την περίθαλψη στις ΕΔ

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Οι κυριότερες αλλαγές, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα ολοκληρωμένων παροχών υγείας στα στελέχη των Ε.Δ. είναι:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ KΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
H Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική είναι διακλαδική μονάδα του Υγειονομικού που εδρεύει στο 401 ΓΣΝΑ.

Απαγορεύουν τα τατουάζ στο Πολεμικό Ναυτικό - "Μη ευπρεπή" τα θεωρούν ναύαρχοι







Στο κυνήγι των τατουάζ έχουν βγει ναύαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού . Στον Στόλο
έχουν αρχίσει να πέφτουν ήδη ποινές, που προκαλούν αντιδράσεις αφού όπως υποστηρίζουν οι τιμωρημένοι “δεν απαγορεύεται από κανένα κανονισμό το τατουάζ”.

Σε δόγμα 2.5 πολέμων περνά η Τουρκία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


 Αλλάζει η «κόκκινη βίβλος» της Τουρκίας με την γειτονική χώρα να σχεδιάζει τη στρατηγική της για την αντιμετώπιση 2.5 πολέμων, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Ουδέν κρυπτόν υπό την NSA

NSA's Utah Data Center in Bluffdale, Utah,
Oι νέες εγκαταστάσεις του Data Center της NSA στη Utah, όπου συγκεντρώνονται και αναλύονται όλα τα δεδόμενα δισεκατομμυρίων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από όλο το κόσμο.

Σαουδική Αραβία: Η ΕΕ να εξοπλίσει τους σύρους αντάρτες


Οι μοναρχίες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (CCG) κάλεσαν σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνεδριάσει εκτάκτως για να εμποδίσει τη "σφαγή" στην Χομς της κεντρικής Συρίας, την πόλη που αποτελεί από το Σάββατο στόχο μεγάλης επιχείρησης του στρατού του καθεστώτος της Δαμασκού.

Παρακολουθήσεις : "Χαλαρώστε" λένε οι ΗΠΑ στην Ευρώπη

Οργισμένο το Βερολίνο, θυμωμένο το Παρίσι, σοκαρισμένη η Αθήνα και οι ΗΠΑ... ψύχραιμες. Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ευρωπαϊκών κρατών και θεσμών από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προκαλούν τριγμούς στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. 

Τελεσίγραφο στον Μόρσι από το κίνημα Τάμαροντ (Εξέγερση)

Το κίνημα Τάμαροντ κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι να εγκαταλείψει την εξουσία μέχρι αύριο, απειλώντας με την οργάνωση εκστρατείας πολιτικής ανυπακοής. Στο μεταξύ, διαδηλωτές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία των Αδελφών Μουσουλμάνων πετώντας έπιπλα από τα παράθυρα και βάζοντας φωτιά. Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Μόρσι χθες το βράδυ. Τουλάχιστον 14 νεκροί και 900 τραυματίες.
   

Η Βραζιλία κερδίζει το ποδόσφαιρο αλλά χάνει την κοινωνία

Η Βραζιλία μπορεί να αναδείχτηκε νικήτρια του Confederations Cup θριαμβεύοντας απέναντι στη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία με 3-0, ωστόσο, η νίκη επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το Μαρακανά. Το ζήτημα πάντως ξεπερνά κατά πολύ τις εν λόγω ταραχές καθώς η Βραζιλία βράζει εδώ και καιρό. Η χώρα συγκλονίζεται από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχουν λάβει χώρα από το 1992.


Βραζιλία: UAV… UFO παρακολουθούν (και) διαδηλωτές

Η γιγαντιαία επιχείρηση ασφαλείας που σχεδίασαν και διεξάγουν οι ένοπλες δυνάμεις της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (που ολοκληρώνεται με τον τελικό της 30ης Ιουνίου), φαίνεται ότι απέκτησε και νέο πεδίο ενδιαφέροντος.
Αυτό δεν είναι άλλο από την παρακολούθηση των ογκωδών διαδηλώσεων που το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν χώρα στη Βραζιλία.

Ο Αρτέμης ο Λέλεκας… (απόσπασμα)

Ο Αρτέμης ο Λέλεκας ανάμεσα σε ανθρώπους και άλλα ζώα
(Απόσπασμα)
………………
Όρμισε το κορίτσι πάνω στο σώμα του λατρευτού της γονάτισε κι έσμιξε τα χέρια της μπρος στο στήθος της, άρχισε το πανοκόρμι να λυγίζει μέχρι που ακούμπησε το κεφάλι της στο δικό του το καταματωμένο, ύστερα ξεκίνησε κείνο το σκούξιμο που το επαναλάμβανε μέχρι που δεν μπορούσε κανείς ν’ ακούει χωρίς να κλαίει, ακόμα και κάποιες απ’ τις γυναίκες του «κύκλου» του Παπακατσίκα σα να λησμόνησαν τι είχαν κάνει νωρίτερα και ξεκίνησαν κι αυτές το μοιρολόι μαζί με τις άλλες τις δικές του, ένας ολοφυρμός που κανείς δε θυμότανε να ‘χε ακουστεί στο χωριό και τα γύρω μέρη.

Βιβλιοπαρουσίαση “Όταν γαυγίζει ο Ντουνιάς”

Όταν γαυγίζει ο Ντουνιάς
(Θέμος Στοφορόπουλος)
…………………………….
Δεν είμαι κριτικός της λογοτεχνίας αλλά σαν απλός αναγνώστης θα πω αυτό που θα διαπιστώσουν όλοι όσοι το διαβάσουν. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο κείμενο ενός πολύ ταλαντούχου συγγραφέα – όπως και τα προηγούμενα δικά του που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Όλα ζουν μαζί σε τέτοιο βαθμό που και το βιβλίο – αυτό το νέο βιβλίο – περιλαμβάνει παραπομπές στα προηγούμενα όπως θα δείτε.
Με απόλαυση ταξιδεύεις μέσα σε αυτήν την περιπέτεια με την μεγάλη διάρκεια. Αν ανήκε σε άλλο είδος ίσως θα κούραζε το μήκος της και θα θάμπωναν σταδιακά κάποιες επαναλήψεις.

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ-ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΠ.ΟΠ. ΚΑΙ ΕΜΘ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ;


Σε απόγνωση βρίσκονται ΕΠ.ΟΠ. και ΕΜΘ που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις μονάδες των νησιών που υπάγονται στην ΑΣΔΕΝ. Και αυτό γιατί, όχι μόνο συνεχίζουν να προσφέρουν εξαντλητικές υπηρεσίες φρούρησης πύλης, αλλά και κανείς δε δείχνει να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να αναλαμβάνει πρωτοβουλία να υπερασπίσει τα δικαιώματα τους και την εφαρμογή διαταγών-κανονισμών όπως όφειλε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο που η διαταγή του Στρατηγού διοικητή της ΑΣΔΕΝ οδηγούσε σε απόγνωση τους παραπάνω, καθώς είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν υπηρεσίες πύλης 24 ώρες το 24ωρο, στο βωμό της καλής βιτρίνας των μονάδων, ο ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιος έκανε περιοδεία στις συγκεκριμένες μονάδες. 
Μάλιστα, οι ΕΠ.ΟΠ.ΕΜΘ βγήκαν παραπονούμενοι στον ΑΓΕΣ, του ανέφεραν τα ακραία προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας λύσεις, και ο ΑΓΕΣ δεσμεύτηκε ότι «θα το δει»!

ΕΚΕΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 350 ΕΥΡΩ! ΚΟΥΦΟ...

Ορκωμοσία στη Σχολή Ευελπίδων ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
θΑ μας τρελάνουν: κοστολόγισαν το ΔΩΡΕΑΝ σε 350 ευρώ!
Για να καλύψουν μέσω των συνδρομών την πληρωμή σε έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, όπως δηλώνει το ΕΚΕΟ, που εξαπλώνει την επιχειρηματική του δράση. 
Δείτε ποιοι θέλουν να κάνουν μήνυση στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Δείτε πως δρουν οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί που σκέφονται μόνο "το καλό της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και των Ευέλπιδων", μετρώντας ταυτόχρονα και τα εκατοντάδες ευρώ των συνδρομών.
Αληθεια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΣ και η διοίκηση της ΣΣΕ γιατί τα δέχονται όλα αυτά, γιατί δεν τα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και τελεσίδικα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
"Δωρεάν Φροντιστήρια αγγλικών  FCE, CAE, CPE, από καθηγητές αγγλικών στο ΕΚΕΟ" (8/6/2013)
Για όσους φυσικά έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 350 ευρώ!!!
Και τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με το ΕΚΕΟ-Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων;
Στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο καθηγητής της ΣΣΕ Λιόλιος;

Αίγυπτος: Ούτε καρφίτσα δεν πέφτει στην Ταχρίρ - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι, άντρες - γυναίκες όλων των ηλικιών, διαδήλωσαν σήμερα στο Κάιρο και στην επαρχία της Αιγύπτου κατά την πρώτη επέτειο της ανάδειξης στην προεδρία του Μοχάμεντ Μόρσι.

Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν τον Μόρσι ότι κυβερνά προς όφελος αποκλειστικώς των ισλαμιστών, ζήτησαν να παραιτηθεί και ανακοίνωσαν ότι μέχρι τότε οι κινητοποιήσεις θα παραταθούν.